Si cum niciodata lucrurile nu merg intotdeauna cum trebuie,incep a povesti:
Ma apuc eu weekend-ul trecut sa lipesc fagurii(am cumparat rame gata facute,insarmate..NU MA CRITICATI! sunt elev,ma pregatesc pentru bac,am si scoala de soferi pe cap si tot asa..NU AM TIMP

).Cum?
Am cumparat calapod,si am inceput a lipi cu cutitul(i-am facut o crestatura in cap) incalzit la lampa..cate 5 cm cate 5 si tot asa..am stat 1ora si ceva sa lipesc 10 faguri..vai de `stea de om..
Le=am bagat la cladit saptamana trecuta..ieri cand ajung..`fereasca D-zeu..5 dintre ele,erau cladite frumos si ouate

,celelalte 5 tot la fel de frumos cladite dar dezlipite de pe sarma de la jumate in jos

(............)
Dezastru,nu am fost bun de nimic ieri..le-am scos..si am inceput sa mai carpesc la ele(la care a mai mers)
Unele nu au fost cladite de la jumate in jos,dar fagurele tot s-a dezlipit si albinele l=au rost in dreptul sarmei..am taiat fasii dintr-o alta foita,am adaugat peste sarma si am lipit marginile,tot cu cutitul incalzit..de tinut tine acum..dar vai de ramele mele..
Trebuie sa imi schimb stilul de lipit,prin urmare voi trece la curent.Am un redresor industrial la 24,prind de clesti cuie(sa pot atinge frumos de prima sarma sus in stanga si ultima sarma in dreapta jos)..daca nu reusesc nici asa...