Ioan Guist scrie:Mmda, de vineri incepe recolta daca va mutati la urmatorul salcam Adica mai sus.Si ce treaba are ploaia din momentul infloriri la salcam? Ce-i muscata sa o uzi si sa miroase?
Daca vreti salcam , mutati la salcam II si III.De Duminica , salcamul de pe Dunare e istorie.
csaa scrie:Ioan Guist scrie:Mmda, de vineri incepe recolta daca va mutati la urmatorul salcam Adica mai sus.Si ce treaba are ploaia din momentul infloriri la salcam? Ce-i muscata sa o uzi si sa miroase?
Daca vreti salcam , mutati la salcam II si III.De Duminica , salcamul de pe Dunare e istorie.
Sunt mai sus! Am observat ca daca ploua dupa ce a inflorit salcamul secretia de nectar e mult mai mare. De altfel cam la fel este si la rapita sau florea soarelui.
Ioan Guist scrie:
Si am cum se intampla ca atunci cand ploua sa secrete "mult mai" mai bine salcamul?
csaa scrie:Ioan Guist scrie:
Si am cum se intampla ca atunci cand ploua sa secrete "mult mai" mai bine salcamul?
Nu am inteles intrebarea. Daca ai vrut sa cum secreta mai mult nectar, raspunsul meu este: ”Habar n-am!”.
Daca ai intrebat ”Acum se intampla ca.....?” nu inteleg ce rost are semnul intrebarii de la final.
Daca urmatoarea ta intrebare este ”De unde stii ca dupa ploaie salcamul secreta mai mult nectar?”, raspunsul meu va fi ”De la un foarte bun prieten inginer silvic si de la un alt bun prieten apicultor din tata in fiu!”.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori