da, vine ploaia!!
pacat mare de tot. numai ce chin am luat sa-i ducem la munte, ce coclauri, ce miros de disc de ambreiaj...
azi se orienteaza si...cam atat, maine si luni si marti e jale. 40 mm/zi
7Rame scrie:Da. in treapta a 3-a, ca mi-am pus motor cu TD.![]()
Auzi, dar aia nu au primar, ca drumul ala'...sa-l ia draqu' e ca o albie de rau, secata!! lipseste nisipul, ca ar fi fost mai lin.
Dar dupa cum se vede treaba, cam...degeaba. A dat si o "pietricica mica"
in plus, sunt peste 3000 de stupi, pt 2 dealuri de salcami.
deci...cam asta a fost, ne gandim la tei. minus sa nu fie!
7Rame scrie:Nu ma vaiet, spun realitatea.
Asta e la S3, piatra, ploaie si frig.
Si in ferestrele scurte...au fost 2kg. La anumiti stupi, asta se numeste, in salcam, cules de intretinere. Cand cobori de la 7 la 2...ti se pare putin.
Si vad ca continua frigul.
Miere s-a scos, nu MA VAIET! Doamne fereste!...
Referitor la aglomerare, luat prin comparatie, functie de putere stupi, e bine, dar, daca ar fi mai putina albina ...ar fi fff bn.
Aglomerarea isi spune cuvantul, poti sa ai 4 caturi 1/1 peste cuib, numai cu culegatoare, si fara regina... Aglomerarea scade cantarul, in orice conditii.
Un pastoralist stie asta.
mihaibursuc scrie:parca ssalcamul da 1000kg pe hectar daca sunt 10 hectare cati stupi trebui sa fie a adune toata mierea ?
mihaibursuc scrie:ati facut vreo data 50 kg per stup la salcam? eu nu am auzit ata ar insemna ca cu 100 de familii de productie a faci 5 TONE miere marfa la salcam 1 sau 2 ori 10T la ambele culesuri
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori