Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde MIHAI BALS » 12 Iun 2015, 20:28

Florin Dobre scrie:Mai au un an de stat sub umbrela votului din 2012. Nu mai pupa stanga majoritatea asta. Problema e ca anul asta care-l mai au la dispozitie nu prea mai pot fura nimic...DNA are apasat butonul record. :(
Vor trebui sa-si ia bilete in Galapagos când se volatilizeaza imunitatea...nu vor mai avea candidati pentru 2016. :D

esti...(si) prezicator?!
fura?
mai mult ca udrea,videanu,berceanu,cocos & company?
nu mai au ce fura,dobre!
trebuie platite miliardele imprumutate de boc.
MIHAI BALS

Mesajde Florin Dobre » 12 Iun 2015, 20:40

Vezi de treaba Mihai, fura astia de 25 de ani si tot mai este de unde....tara bogata(vorba bancului). :)
Problema e ca astia s-au dedulcit si la banii UE...si coana UE vrea decontul.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde MIHAI BALS » 12 Iun 2015, 20:53

da-o-ncolo de politica,hai la albinele noastre!
MIHAI BALS

Mesajde teinegru64 » 12 Iun 2015, 22:20

paul scrie:
[/quote]
mai are putin si se duce si teiul ! [/quote]
Daca voi merge in continuare pe Layens...vei fi proroc. :lol: Layensul cu cat e pentru cei care cred ca vor ramane vesnic tineri.Mai am o sansa sa ating 90 ani.....stupul MEA. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde unincepator » 13 Iun 2015, 12:16

nesimtitul de rus nu a jignit! a insultat o tara un popor pe care ei al fugaresc din tara,nu trebuie acceptata nici un fel de scuza nici alui ponta nici a lui rus,acestia au insultat nu au gresit din graba si deci trebuie sa plateasca,An legile tarii parca se pedepsesc insultele,drept urmare sa lise aplice amenzi pe masura si sa li se interzica dreptul de a mai fi an functii publice,chiar anulat dreptul dea mai fi parlamentar.Cate locuri de munca a facut rus la,ministerul de trnsporturi,ca sa ajute sa nu mai lpece lumea?.
unincepator

Mesajde MIHAI BALS » 13 Iun 2015, 21:54

unincepator scrie:nesimtitul de rus nu a jignit! a insultat o tara un popor pe care ei al fugaresc din tara,nu trebuie acceptata nici un fel de scuza nici alui ponta nici a lui rus,acestia au insultat nu au gresit din graba si deci trebuie sa plateasca,An legile tarii parca se pedepsesc insultele,drept urmare sa lise aplice amenzi pe masura si sa li se interzica dreptul de a mai fi an functii publice,chiar anulat dreptul dea mai fi parlamentar.Cate locuri de munca a facut rus la,ministerul de trnsporturi,ca sa ajute sa nu mai lpece lumea?.

HUO!
du-te ba la scoala,analfabetule!
(asta seara sunt pe turbo,cine vrea...ne jucam!)
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 13 Iun 2015, 22:36

salutare!
s-a modernizat Gradina Botanica din Craiova.
MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 13 Iun 2015, 23:05

Pentru folosirea termenului de analfabet la adresa altui coleg de forum, colegul Mihai Bals face o pauza pana maine seara.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 14 Iun 2015, 00:20

Mircea_63 scrie:Pentru folosirea termenului de analfabet la adresa altui coleg de forum, colegul Mihai Bals face o pauza pana maine seara.

Ti se pare ca Mihai n-a exprimat o realitate ??? :shock: Mie mi se pare ca ... cam asa e ! ;)
Adica, daca zici lucrurilor pe nume iti iei banare ??? :o
Daca tot te-a mancat tasta puteai sa-l banezi pentru urarea ... huuoo ! :lol:
LE ... vezi, nu cumva sa ma banezi (pentru comentarea deciziilor dumnezeilor, pardon moderatorilor, ca maine seara am hangouts ! :)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde TDI » 14 Iun 2015, 00:48

Aiurea Paule...
Sa se schmbe, dar sa stim si noi, sa nu se schimbe dar sa rămână la fel, poate pe ici pe colo, prin punctele esențiale...
Democratia a fost, este si va fi prost sau extraordinar de prost inteleasa in lipsa unei educatii permanente, fara suficiența caracteristica, cetateanului roman, cetateanului roman cu păreri fervente in politica, eventual si turmentat.
Disclaimer: Persoanele din prezenta discutie sunt in mod automat excluse, nefiind obligate sa aivă o reactie - mai noua sau mai veche.
TDI

Mesajde Mircea_63 » 14 Iun 2015, 12:58

Paule, Paule... prigonitorule :D

Vezi ca si
paul scrie: dumnezeilor,
se scrie cu D mare. Poti intra in analize misticofilosofice din care sa rezulte ca e vorba de alti D-zei decat Unicul, dar pana sa te uiti la barna din ochiul altcuiva, verifica si la tine... paiul.

Paul, cum stai frate, tot cu Ponta?
Discutam cu Sefa:
- Sustii ce sustine Poanta? ca doar ai votat cu el.
- ???
- Berea e aliment, asa ca ii scade TVA-ul. Daca e aliment...
- Clar, asa e. Dar la tine nu se pune ca tu n-ai votat cu Ponta.
- :oops:
Mircea_63

Mesajde paul » 14 Iun 2015, 13:17

:lol: :lol:
Facem analize de care vrei. Cand ne referim la EL UNICO, scriem cu majuscule ! Cand ne referim folosind o ironie aparent ... nevinovata :lol: scriem cu litera mica ! 8-)
Cu ... monta stau tot asa. Apreciez masura luata cu scaderea TVA la alimente, la bere sincer nu ma incanta, dar una peste alta ... e bine ! La cat jug au pus portocaliii e bine ca s-a mai largit putin hamul .
Cu Ponta stau cam rau. Cred ca se pregatesc de roit, oricum i-am spart (am facut niste roi).
LE ... am scris bine monta si Ponta mai sus ? 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 14 Iun 2015, 13:20

paul scrie::lol: :lol:
LE ... am scris bine monta si Ponta mai sus ? 8-)

Perfect! Ai un zece. :lol:
Mircea_63

Mesajde unincepator » 14 Iun 2015, 16:33

MIHAI BALS scrie:
unincepator scrie:nesimtitul de rus nu a jignit! a insultat o tara un popor pe care ei al fugaresc din tara,nu trebuie acceptata nici un fel de scuza nici alui ponta nici a lui rus,acestia au insultat nu au gresit din graba si deci trebuie sa plateasca,An legile tarii parca se pedepsesc insultele,drept urmare sa lise aplice amenzi pe masura si sa li se interzica dreptul de a mai fi an functii publice,chiar anulat dreptul dea mai fi parlamentar.Cate locuri de munca a facut rus la,ministerul de trnsporturi,ca sa ajute sa nu mai lpece lumea?.

HUO!

Omule, vreau sa stiu cui ii este adresat acel HUO!?Atat doar
unincepator

Mesajde unincepator » 14 Iun 2015, 16:35

unincepator scrie:
MIHAI BALS scrie:

HUO!

Daca esti pe turbo atunci nu varbi cand esti sub aceasta influienta.
unincepator

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iun 2015, 10:42

unincepator scrie:
MIHAI BALS scrie:

HUO!

pai celui care nu scrie corect in limba romana .... adica "analfabet", din partea mea un HUOOOOOOO multiplicat
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE