Ocolul Comana
24.06.2015 - 500 grame!
Dragos2006 scrie:Inca o data daca mai era nevoie clima si baza melifera a Romaniei ne demonstreaza ca meseria de apicultor nu poate asigura decat un trai la limita decentei si nimic mai mult. In nici un caz nu putem vorbi de o afacere in apicultura bazandu-te doar pe productia de miere.
delorin I scrie:DE cat timp sunteti la tei domnule Rotaru? LA Adjud ieri au intrat 800 grame...Oricum e cam am doilea an cand in sud nu prea se face tei...
Dan Paşca scrie::oops: Nici nu stiu ce sa fac sa mai astept vremea buna sau sa plec la Floare,daca mere tot asa consumul in 4,5 zile raman fara hrana,destul de rau prima mea experienta la Tei
Dragos2006 scrie:Am 80 de roi lasati pe vatra si de doua saptamani ii tin din sirop , azi am zis sa verific poate au facut si ei macar o coronita simbolica ... N-ai sa vezi , manaca tot cu o viteza maxima , bineinteles ca si dezvoltarea lor este pe masura. De principiu banii dati acum pe sirop ii voi scoate la floarea soarelui .
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 77 vizitatori