Media la tei, sub 6 kg. dezamagire totala.
Urmeaza floarea.
thomas scrie:daca o sa am media la tei 5kg e record. daca nu extrag nimic, nu.i suparare tinand cont ca a ploat la 2 zile si a fost frig. Extrag saptamana viitoare si voi posta rezultatul.
catalin.profiri scrie:Media la tei, sub 6 kg. dezamagire totala.
Urmeaza floarea.
BRUMITA scrie:5 kg media la noi în oraș ?
De unde că noi nu avem decât 3 tei în Parc .![]()
![]()
thomas scrie: ii mai las o saptamana, sper sa nu manance toata mierea pana cand extrag)
kiloz scrie:Asta da,asa mai merge stuparitul!Daca nu aveti miere de tei sa stiti motivul de ce.Productia legata direct cu calitate.Productii record din zona brailei.
Citat dintrun anunti!
Draga domnule , roiul trecut de 4 rame si cu puiet capacit pe 2 rame iar a treia in larva , nu se mai numeste roi ci familie.
Aceste familii , provenite din roi de anul acesta , au dat si ele doua rame de miere la tei.
Mircea_63 scrie:Hai Paul, citeste si anunturile anterioare apoi fa legaturi.
Oi fi intelegand eu deoarece am si prieteni maghiari?
kiloz scrie:Raspuns la: ultima speranta... zahar. Asta da,asa mai merge stuparitul!
Daca nu aveti miere de tei sa stiti motivul de ce:
-productia legata direct cu calitatea.Productii record din zona brailei. Se refera la calitatea stupului!
Citeaza un anunt din care intelegi ce inseamna pentru unii calitate a stupului (numita de noi puterea stupului)
Citat dintrun anunti!
Draga domnule , roiul trecut de 4 rame si cu puiet capacit pe 2 rame iar a treia in larva , nu se mai numeste roi ci familie.
Aceste familii , provenite din roi de anul acesta , au dat si ele doua rame de miere la tei.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator