nae scrie:D-le Presedinte discursul dv de la MAI , vizionat la pranz mi-a tihnit , multumesc .
Dupa discursurile de ''Balaceanca'' ale Farului Nepereche matale esti ''crema de zahar ars''.
Am si eu o rugaminte sau doua .
1- incerci si matale o strategie pe termen lung pt securitatea Ro ?(trebuia sa o gasesti facuta dar ''aiaie'')
NATO/CAER nu sunt strategii sunt partide de vanatoare unde Ro e GONAC.
Bine ca s-a facut de ras un caporal NATO raspunzand URSULUI si nu un general RO= avem?; noi ce sa replicam cu mana moarta la masa greilor sau in chiloti cu URSUL amusinand .
In urma cu 20 ani iti recomandam (fac 2 flotari de ciuda ) pe Base drept consilier = stie limba rusa :
-ii plac femeile si bautura si poker-ul/cacealmaua , mergea .. URSUL era intr-o vrie hibernala .
Acum URSUL s-a trezit , (mogulii lor la fel ca ai nostrii sau cei V-ici )vrea sange ,e hamesit =nu-l opresti cu vrajeala /oglinjoare /mangaieri pe crestet ale ''oficialilor americani''sau cacealma.
2-Ii dai matale un pumn in nas lu'Ponta care l-a lasat pe ministrul economiei (cred)sa bata campii americaneste !?, Ro nu are nevoie de gazul rusesc -ceva de genul .
Ba, BOULE care esti tu bou noi suntem TABLA DE SAH nu jucatorii !
La masa GREILOR ''curvele ''raman in picioare nu gladiatorii-de carton ; pt familia mea sunt in stare sa pup in c*r pe toata lumea =VOI ?
lucky5strike scrie:Care esti, frate?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori