Mă costa aproximativ 500 mil sa fac 1000 de stupi doar tâmplăria pe care o execut eu, la ăsta se adaugă hrana...o voi face, și nu ca sa fiu tare, mă pot simți excelent cu 100, dar exista percepția ca dacă ai mulți înseamnă ca stupul e bun, apicultorul e bun...Toate sunt bune...daca ai 10-20 ești nimeni...nu vreau sa fiu cineva prin cantitate, dar dacă, , cantitatea face diferența când vine vorba de percepție atunci fac și cantitate.
Intr-adevar pe un sistem prost nu poți îngriji mulți, fiecare sistem are niște limite..
Eu nu mă voi îmbogăți din lăzi...s-a mai zis treaba ăsta, nu am înspate o echipa, sunt singur, ccât poți face cu doua mâini? ...Va zic eu...cât sa duci lingura la gura, nu mai mult.
Dimensiunile sunt publice, oricine își poate face oriunde, nu mă supăr, dimpotriva sunt bucuros dacăas sști ca de ex Nae are și el unul de test...daca m-ar tine punga, v-as da la toți câte unul gratis...nu pot, sunt dor un singur om.
Cine vrea sa ignore ideea poate sa o facă, nu mă supăr, cine vrea sa o combată îl rog sa facă unul și după 2-3 ani sa îmi spună ce i-a ieșit, dacă pot sa îl îndrum cu ceva o fac, de ăsta pun explicații și filme, pt cei care au deja, și sunt destui...
Când mă apuc de apicultura ?
M-am apucat demult, și m-am gândit sa fac ceva pt ea...puteam sa am 200 convenționali de mult, sa mă învârt de plăcerept 1 t de miere, sa iîmi vădde viatza...eu am ales sa pierd...timp sși bani pt albina și pt apicultura, pt o idee, de a readuce albina mai aproape de natura, cu ce mă aleg ??...spuneți voi !!
Este posibil ca dacăvoi avea 1000 iîn sistem seminatural sa-i zicem...sa pot convinge măcar pe cei care nu vor miere cu amitraz sau fluvalinatul sau alte asemenea...știu ca puterea exemplului este mare, și mai știu ca POT.
Mă băieți, azi m-am rupt cu munca, am stat 2 ore lungit...am scris pe aici...e ora 1-2 noaptea, mă duc sa trag pana spre dimineață, am 65 de lăzi de făcut pana sâmbătă seara ...cu toate astea îmi fac timp și de resistantbees.com, și de stuparitul și de nevasta, și de matza, șide ccumpărături, și de trimis diverse prin tara. ..
Eu când votez, nu votez din Italia, eu mă zbat în România...de fapt nici nu mai votez ca nu am cu cine...