Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marea intalnire a apicultorilor in Oltenia, editia a VI1

Mesajde geangu » 22 Sep 2015, 20:47

mircea scrie:
geangu scrie:Fratele Catalin este un suflet mare si care se chinuie sa faca ceva . Sunt alte gunoaie pe forum care ar fi trebuit banate de mult.

Si dumneata crezi ca afirmatii de felul asta iti fac cinste ?
Nu am vazut niciodata "gunoaie" pe forum , ci doar oameni care isi daruiesc o parte din timpul liber pentru informatii apicole si socializare.

Ai 30 de minute sa bem o bere impreuna ?

Intre timp au scris si colegii `63 si L5S . Eu nu voi fi la fel de indulgent....!

Imi cer zcuze , foarte rar folosesc cuvinte jignitoare. Cat despre bere astept cu cea mai mare placere sa beau in compania oricarui apicultor.

PS. Recitind mesajul am observat si o greseala gramaticala, "de mult" in contextual de fata se scrie "demult".Modigliani doarme ?!
geangu

Mesajde Dila Daniel » 22 Sep 2015, 20:54

mai prieteni dragi,mai colegi dragi,chiar nu scapati nici o ocazie sa va impungeti? :D
bine bine...dar nu pe pagina asta!...va rog frumos pe toti!!!! serios

Catalin are suflet mare si are inima buna,dar e si tanar si orgolios.Asta nu ii da dreptul sa posteze atat de vulgar,pe un forum.
Nu criticati moderarea ca nu a gresit cu nimic cand l-au banat.
Si Catalin stie asta,si vom trece peste,dar eu sper ca si el(Catalin)sa inteleaga odata pentru Dumnezeu ca aici nu este "fatza luncii" (...stie el ce inseamna)
Apreciez si intelegerea de care au dat dovada moderatorii si i-au permis ca cel putin in sectiunea asta sa poata posta,fiind implicat in organizare,si le multumesc ca sustin prin aceasta,activitati si intalniri apicole nationale ca si cea de la Craiova.
Dar despre Catalin ca membru,ca persoana,ca apicultor,ca prieten sau coleg de forum,...sa discutam in alta parte.

Revenind la MIAO,am discutat azi cu patronul localului,si am incercat sa rezolvam cumva problema cu servirea destul de deficitara,totul datorat comenzilor foarte variate,intr-un numar mare in aceeasi perioada de timp.
Concluzia trasa ar fi urmatoarea.
Vom merge si pe meniuri prestabilite,si pe comenzi inopinante,atfel:
-cei care stiu,si sunt siguri ca vor venii,sa il anunte pe Catalin (sau pe mine)in privat,si sa comande meniu si daca cineva doreste cazare.Asta pana inainte de eveniment cu 24 ore.
-cei care vin si nu anunta sosirea lor(din diferite motive)vor putea comanda atunci ce doresc si cazare...la ce gasim(in nici un caz nu vor fi lasati nerezolvati :) )

In ziua intalnirii,pana la o ora stabilita de comun acord(probabil orele 16 sau 18...)nu vor mai fi boxe in care sa ne "bubuie" muzica in urechi,programul fiind mai degraba dedicat apiculturii.
Apoi,mai spre seara,vom"aluneca"probabil spre un program mai mult de petrecere...
Voi cum ziceti?e bine asa? ...va rog raspundeti fara bascalie

uitasem...tot in privat,puteti venii cu sugestii la ceeace sa cuprinda meniul si cam cat sa coste.
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dragos2006 » 22 Sep 2015, 22:51

Eu zic ca este bine sa se stabileasca programul precis . Intalnirea la ora X , discutii pana la ora Y , masa la ora Z. Apoi cine participa , invitati , etc.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Dila Daniel » 22 Sep 2015, 23:04

...intre 9 si 10 ne adunam.Cafeaua de dimineata,din partea casei ca deobicei...
discutii apicole pana la masa
masa...cand ne vine foame(eu zic ca 12-13)
discutii si in timpul mesei,dar reduse probabil intre colegii de masa
dupa masa(dar posibil si intre feluri)discutii "pe bisericute"(se formeaza intre participanti,in functie de interese si subiecte discutate,inauntru sau afara-stii asta)
de participat...cine are placerea.Invitati-toata lumea.
pe seara se lasa cu petrecere

Intotdeauna am vrut sa las discutiile libere,sa se nasca atunci temele de interes,si sa ia microfonul cine considera ca are ceva de spus sau de intrebat,DAR, daca majoritatea vor program cu teme stabilite dinainte si invitati la microfon pentru fiecare tema,se poate rezolva...
Spuneti cum credeti ca este mai bine!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde gica.mosu » 22 Sep 2015, 23:14

Dragos2006 scrie:Eu zic ca este bine sa se stabileasca programul precis . Intalnirea la ora X , discutii pana la ora Y , masa la ora Z. Apoi cine participa , invitati , etc.

Daaa,doctoreeeee,perfect adevarat cum zici....dar daca se"pescuieste"ca anul trecut(in apa tulbure=bajbaeli)nu va fi nimeni surprins cand va iesi pestele cu chix in coada... :!: :idea: ;)
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde CORNEL V. » 23 Sep 2015, 08:02

CATALIN scrie:...baieti...in primul rand vreau sa multumesc celor ce mi-ati pus palma cu sau fara voie...m-am simtit iubit, in al 2-lea rand vreau sa stiti ca nu-s deloc mandru de ceea ce am facut si nu asta ma caracterizeaza in viata de zi cu zi
in urma telefoanelor primite si a mesajelor (de incurajare)...am decis sa ma alatur din nou DD-ului si ceea ce din 2009 a inceput sa continue an de an si tratitia sa ramana .
imi pare rau ca pt inceputul organizarii am primit mana libera insa nu am profitat cum trebuia de ea.
nu-mi doresc nimic mai mult decat tot ceea ce fac vizavi de aceasta intalnire sa iasa fff bine....in primul rand pt ca cel ce-mi da incredere sa fie multumit(insa uneori las cauciucurile de vara si iarna)--
IMI CER SCUZE SI TOTODATA MULTUMESC SI STAFULUI STUPARITUL PENTRU INTELEGERE

Bravo,Cata...asta esti tu,ala pe care eu asa il stiam :)
CORNEL V.

Mesajde CORNEL V. » 23 Sep 2015, 08:08

Dila Daniel scrie:mai prieteni dragi,mai colegi dragi,chiar nu scapati nici o ocazie sa va impungeti? :D
bine bine...dar nu pe pagina asta!...va rog frumos pe toti!!!! serios

Catalin are suflet mare si are inima buna,dar e si tanar si orgolios.Asta nu ii da dreptul sa posteze atat de vulgar,pe un forum.
Nu criticati moderarea ca nu a gresit cu nimic cand l-au banat.
Si Catalin stie asta,si vom trece peste,dar eu sper ca si el(Catalin)sa inteleaga odata pentru Dumnezeu ca aici nu este "fatza luncii" (...stie el ce inseamna)
Apreciez si intelegerea de care au dat dovada moderatorii si i-au permis ca cel putin in sectiunea asta sa poata posta,fiind implicat in organizare,si le multumesc ca sustin prin aceasta,activitati si intalniri apicole nationale ca si cea de la Craiova.
Dar despre Catalin ca membru,ca persoana,ca apicultor,ca prieten sau coleg de forum,...sa discutam in alta parte.

Revenind la MIAO,am discutat azi cu patronul localului,si am incercat sa rezolvam cumva problema cu servirea destul de deficitara,totul datorat comenzilor foarte variate,intr-un numar mare in aceeasi perioada de timp.
Concluzia trasa ar fi urmatoarea.
Vom merge si pe meniuri prestabilite,si pe comenzi inopinante,atfel:
-cei care stiu,si sunt siguri ca vor venii,sa il anunte pe Catalin (sau pe mine)in privat,si sa comande meniu si daca cineva doreste cazare.Asta pana inainte de eveniment cu 24 ore.
-cei care vin si nu anunta sosirea lor(din diferite motive)vor putea comanda atunci ce doresc si cazare...la ce gasim(in nici un caz nu vor fi lasati nerezolvati :) )

In ziua intalnirii,pana la o ora stabilita de comun acord(probabil orele 16 sau 18...)nu vor mai fi boxe in care sa ne "bubuie" muzica in urechi,programul fiind mai degraba dedicat apiculturii.
Apoi,mai spre seara,vom"aluneca"probabil spre un program mai mult de petrecere...
Voi cum ziceti?e bine asa? ...va rog raspundeti fara bascalie

uitasem...tot in privat,puteti venii cu sugestii la ceeace sa cuprinda meniul si cam cat sa coste.

Foarte bine punctat aici,Dani...intr-adevar la servirea mesei a fost putin deficitar...dar asta sunt convins ca se va remedia,iar cu muzica,boxele date la putere mare nu au facut prea bine,dupa o anumita ora este ok
CORNEL V.

Mesajde lucky5strike » 23 Sep 2015, 08:45

Intalnirile astea au iesit bine din prima... vezi 2009. Cand ceva iese bine din prima... traditia obliga...

Se expune de te dor falcile. Se mananca, bea dupa plac si putere. Se descretesc frunti.
Se interpreteaza, se danseaza, se puncteaza, se apreciaza. Dupa aia se mai aseaza lumea cuminte, la dezbateri.

Din partea mea, a fost totul in regula anul trecut, an de an se vede un progres.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 23 Sep 2015, 08:47

Dati bre drumul la lista aia... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde gica.mosu » 23 Sep 2015, 08:54

lucky5strike scrie:Dati bre drumul la lista aia... :lol:

Bineee za's....Dar fixati o data =data sigura si no mai schimbati ca.....omul sa stie sa-si aranjeze "sforileee"... :!: :P
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Dragos2006 » 23 Sep 2015, 09:07

Asta este prima intalnire din 2009 : https://www.youtube.com/watch?v=77vEeUnYP2M
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde lucky5strike » 23 Sep 2015, 09:24

E, asa mai da .... ;)

Gica Mosule, lasa un cap de sfoara si pt mine. :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde CATALIN » 23 Sep 2015, 09:31

imi pare rau pt neintelegerea creata anul trecut insa cum am decis ca in fiecare an traditia sa ramana prima sambata din luna noiembrie..anul acesta va cadea pe data de 7...urmeaza si lista...
CATALIN

Mesajde lucky5strike » 23 Sep 2015, 14:16

Zi asa:

1. DD
2. Catalin
3. Cushman
4. Peterneamt
5. L5S
6. ...
..........
x-y. de ultim moment
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde MIHAI BALS » 23 Sep 2015, 22:51

si...la ce ora ziceti ca dati drumul la microfoane?
(ca sa-mi anunt prezenta ORAL,adica...la ora fixa!)

bai fratilor,lasati lucrurile sa decurga de la sine!
cine vine...vine,cine nu...ciocu mic!
DAAA...CIOCU MIC!
pai se poate!
Ultima oară modificat de MIHAI BALS pe 23 Sep 2015, 23:20, modificat 1 dată în total.
MIHAI BALS

Mesajde paul » 23 Sep 2015, 22:58

lucky5strike scrie: Astfel ca, reconsider.

lucky5strike scrie:Zi asa:

1. DD
2. Catalin
3. Cushman
4. Peterneamt
5. L5S
6. ...
..........
x-y. de ultim moment

Ce ti-e si cu sleaurile astea ! ;) La spuse ma refer .... ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII