mai prieteni dragi,mai colegi dragi,chiar nu scapati nici o ocazie sa va impungeti?
bine bine...dar nu pe pagina asta!...va rog frumos pe toti!!!! serios
Catalin are suflet mare si are inima buna,dar e si tanar si orgolios.Asta nu ii da dreptul sa posteze atat de vulgar,pe un forum.
Nu criticati moderarea ca nu a gresit cu nimic cand l-au banat.
Si Catalin stie asta,si vom trece peste,dar eu sper ca si el(Catalin)sa inteleaga odata pentru Dumnezeu ca aici nu este "fatza luncii" (...stie el ce inseamna)
Apreciez si intelegerea de care au dat dovada moderatorii si i-au permis ca cel putin in sectiunea asta sa poata posta,fiind implicat in organizare,si le multumesc ca sustin prin aceasta,activitati si intalniri apicole nationale ca si cea de la Craiova.
Dar despre Catalin ca membru,ca persoana,ca apicultor,ca prieten sau coleg de forum,...sa discutam in alta parte.
Revenind la MIAO,am discutat azi cu patronul localului,si am incercat sa rezolvam cumva problema cu servirea destul de deficitara,totul datorat comenzilor foarte variate,intr-un numar mare in aceeasi perioada de timp.
Concluzia trasa ar fi urmatoarea.
Vom merge si pe meniuri prestabilite,si pe comenzi inopinante,atfel:
-cei care stiu,si sunt siguri ca vor venii,sa il anunte pe Catalin (sau pe mine)in privat,si sa comande meniu si daca cineva doreste cazare.Asta pana inainte de eveniment cu 24 ore.
-cei care vin si nu anunta sosirea lor(din diferite motive)vor putea comanda atunci ce doresc si cazare...la ce gasim(in nici un caz nu vor fi lasati nerezolvati

)
In ziua intalnirii,pana la o ora stabilita de comun acord(probabil orele 16 sau 18...)nu vor mai fi boxe in care sa ne "bubuie" muzica in urechi,programul fiind mai degraba dedicat apiculturii.
Apoi,mai spre seara,vom"aluneca"probabil spre un program mai mult de petrecere...
Voi cum ziceti?e bine asa? ...va rog raspundeti fara bascalie
uitasem...tot in privat,puteti venii cu sugestii la ceeace sa cuprinda meniul si cam cat sa coste.