Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: telefonul ... de la miezul noptii

Mesajde gica.mosu » 28 Sep 2015, 09:12

Mircea_63 scrie:
gica.mosu scrie:.... moldoveni=vasluieni ca sunt nisti oameni mai mult decat DEOSEBITI...asa esta sunt oameni primitori=ospitalieri,calzi,ff di treaba,tot respectul!!!!

Scuze pentru off topic, la cerere va fi sters, dar... ca tot vorbirati de ospitalitate. Telefoanele la ore mici or fi cum or fi, dar niscaiva sirieni primiti? :roll:
Ca nemtii aia reci si neprimitori primesc, desi nemtul nu te suna in veci la ore nepotrivite, nici nu-i calci pragul fara sa iti anunti vizita.

Nea Gica, dumneata esti deacord sa dai telefoane la ore d`alea, dar esti deacord sa si primesti? :mrgreen:

Daaa Mircea _63=asa este eu G.M cand scriu ceva,nu mananc"ca capra".....2014...suna tel meu nu am raspuns(nu l-am auzit)...dau retur pi apel ratat.."alo.mosule,nu ai nr luiTDI-a ramas mitica'n(tei negru poati confirma) pana zona Bacau(papucul defect hai sa-l ajutam)..ii dau nr respectiv=ii spun ca TDI sta la roman-la stupina...au rez problema,probabil tot colegii di forum,ei stiu...merg de la Onesti la Bacau,opresc sa umflu o rota la dacia 1310,acolo gasesc un tip de Bc=a mers pe pana ,roata praf=cauciucul "varza" nu putea sa ajunga'n bacau...am scos rez mea si am dus omul acasa,deci se poate....Tg JIU sept 2015,la iesire spre Baia de Aram,semalizez trag dr-bag avaria(sotiea se simtea rau)..opreste'n fata mea un tip cu nr deGJ si incepe sa tune si sa fulgere-verzi si uscate(am vrut sa sun la 112)..intre timp a iesit un tip de la cafenea si la potolit :mrgreen: Peste tot unde mergi gasesti si padure cu uscaturi :idea: Daaa,primim si emigranti de ce nu daca-i cazul!!?!Cat despre tb mea cu Paul va-ti bagat(cei care au trimis MS) ca mucca'n c..u ......i fara sa stiti ce si cum stateau treburile :oops: P.S-Am primit si tel la ore matinali s=au dupa ora 23=nu m-a deranjat,fiind vb de urgenteee...Sa fiiti iumbiti cu totiiii-G.M!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Florin Dobre » 28 Sep 2015, 10:38

This is Jack Killian, "The Nighthawk" on KJCM, 98.3 and ''Good night America… wherever you are."

Midnight Caller...bun film, uitasem de el. ;)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Bambucha » 28 Sep 2015, 12:37

Mobilul se poate pune pe vibratie(silence) dupa ora 22 ;)
Este cea mai respectoasa formula. Pentru ultraurgente sau cazuri disperate SMS scurt si la obiect!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde cristian bh » 28 Sep 2015, 13:33

gica.mosu scrie:.SEZI fff bland nu te mai sun -newar- pt ca dai din casa :oops:

Ei na,..ce ofensat esti mosu,!Hai sa zic si eu una sa-mi priasca cafeaua,...daca tot suntem la confesari!
Ca sa dai ceva din casa(aia adevaratai),trebuie mai intai sa fi intrat in ea!
chiar am observat ca paul era in cautare de una,...da se pare ca-s inchise la ora asta! :oops:
Aaaaa,...ca dom primarele pe ici ,ca dom primarele pe colo,...da tot afara ramase!
si tot dumneata esti ala suparatul! ;)
sa fii si matal iumbit! :P
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde modigliani » 28 Sep 2015, 13:52

Bambucha scrie:Mobilul se poate pune pe vibratie(silence) dupa ora 22 ;)
Este cea mai respectoasa formula. Pentru ultraurgente sau cazuri disperate SMS scurt si la obiect!

Irelevant , Caline !
Imi place sa consider ca port in agenda telefonica oameni demni de-a se afla in aceasta .
Evident , prin asemenea manifestari ......''nocturne'' ..... , intrucat am un ''android'' ciumec caruia i-am instalat un ''filtru'' ( de pe net , dracului ! Mai exact de pe forum ! ) si mai ciumec , acesta functioneaza ireprosabil dupa cum ilustreaza la perfectie acest topic .
modigliani

Mesajde paul » 28 Sep 2015, 14:10

cristian bh scrie:
gica.mosu scrie:.SEZI fff bland nu te mai sun -newar- pt ca dai din casa :oops:

Ei na,..ce ofensat esti mosu,!Hai sa zic si eu una sa-mi priasca cafeaua,...daca tot suntem la confesari!
Ca sa dai ceva din casa(aia adevaratai),trebuie mai intai sa fi intrat in ea!
chiar am observat ca paul era in cautare de una,...da se pare ca-s inchise la ora asta! :oops:
Aaaaa,...ca dom primarele pe ici ,ca dom primarele pe colo,...da tot afara ramase!
si tot dumneata esti ala suparatul! ;)
sa fii si matal iumbit! :P

Cristi, hai sa nu amestecam planurile ! Una-i una, alta-i ... alta !
Toata lumea trebuie sa inteleaga un lucru ... nu-s suparat nici pe Catalin, nici pe nea Gica ! Demersul meu s-a vrut a fi o discutie generica pe tema. N-am intentionat sa nominalizez nici o persoana, Catalin a ales sa-si faca mea culpa in public, lucru de maxima apreciere din partea mea (putini au curajul asumarii), nea Gica inteleg ca a fost influentat negativ pe MP-uri, a intrat intr-o degringolada a postarilor la care s-a adaugat si ... memoria selectiva ! ;)
Parerea mea ... inafara de urgente majore (112) nimic nu justifica un apel telefonic dupa o anumita ora, 22 as zice eu cu maxima ingaduinta !
Cu asta pun punct interventiilor mele pe acest topic !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde teinegru64 » 28 Sep 2015, 19:49

gica.mosu scrie:

Daaa Mircea _63=asa este eu G.M cand scriu ceva,nu mananc"ca capra".....2014...suna tel meu nu am raspuns(nu l-am auzit)...dau retur pi apel ratat.."alo.mosule,nu ai nr luiTDI-a ramas mitica'n(tei negru poati confirma) pana zona Bacau(papucul defect hai sa-l ajutam)..ii dau nr respectiv=ii spun ca TDI sta la roman-la stupina...au rez problema,probabil tot colegii di forum,ei stiu...P.S-Am primit si tel la ore matinali s=au dupa ora 23=nu m-a deranjat,fiind vb de urgenteee...Sa fiiti iumbiti cu totiiii-G.M!!!!

Respect,mosule .Acum aflu ca pe langa cei deranjati de mine ....au fost mai multi . :D Ai memorie buna......eu uitasem.Asta da ghinion......sa te lase cutia la 4 dimineata .....sa mai fie si duminica...nu doresc la nimeni.Multumesc membrilor stuparitului .
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde lucky5strike » 28 Sep 2015, 21:02

Mosule... scrierea asta codata... greu te mai prinde omul... parca ai fi in partid cu Nae, parol. :lol:

Despre telefoane, si telefonie, toata lumea are intr-un fel dreptate... chiar daca unii mai mult decat altii.

PS: felicitari, foarte frumos ca ati fost solidari, asa DA!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Mircea_63 » 28 Sep 2015, 21:09

Pai la faze d`astea, toata lumea se mobilizeaza. Acum doi ani, la Craiova, colegul Activ a fost de milioane, fara sa-i pese cat e ceasul.

Pe acestea la numeste si Paul ca fiind de 112...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde lucky5strike » 28 Sep 2015, 21:12

Activ al nostru + Activ senior (tata alternatorului) + soferul, o sa-l regasiti la intalnire.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde gica.mosu » 29 Sep 2015, 06:30

lucky5strike scrie:Mosule... scrierea asta codata... greu te mai prinde omul... parca ai fi in partid cu Nae, parol. :lol:

Despre telefoane, si telefonie, toata lumea are intr-un fel dreptate... chiar daca unii mai mult decat altii.

PS: felicitari, foarte frumos ca ati fost solidari, asa DA!

Daaa D'om profesor asa-i cum ziceti.....Nu toti intelg din MS mele acest tip de ermetism(intelectual,tehnic,criptic,uneori cifrat) folosit,am mai scris si de ce-o fac=asa sunt retinute mai usor(parearea mea- am experienta de la unii profesori din timpul liceului) de catre cei care au in casa=biblioteca un manual de apicultura :idea: Cat despre partid,am sa vb cu Nae=s-o punim de unul nou.."P.L.R"partidul linb(gv)istilor romani :lol: ce ziceti suna bini :?: ...Sanatate multa va transmite G.M din Hateg....revin(am intalnit si aici oameni deosebiti in estul ardealului si uni mai pui ca gazda-i olteanca)deci se poateee......sa fiiiti iumbiti cu ta'tiiiiiiii :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 29 Sep 2015, 07:48

gica.mosu scrie:
Daaa D'om profesor asa-i cum ziceti.....Nu toti intelg din MS mele acest tip de ermetism(intelectual,tehnic,criptic,uneori cifrat) folosit,am mai scris si de ce-o fac=asa sunt retinute mai usor(parearea mea- am experienta de la unii profesori din timpul liceului) de catre cei care au in casa=biblioteca un manual de apicultura :idea: Cat despre partid,am sa vb cu Nae=s-o punim de unul nou.."P.L.R"partidul linb(gv)istilor romani :lol: ce ziceti suna bini :?: ...Sanatate multa va transmite G.M din Hateg....revin(am intalnit si aici oameni deosebiti in estul ardealului si uni mai pui ca gazda-i olteanca)deci se poateee......sa fiiiti iumbiti cu ta'tiiiiiiii :!:

D.om GICA.MOSU ieu inteleg din MS dumeatale decat tipu de eretism tehnic. Criptic si cifrat nu ie de mine ca ma ia somnu. :oops:
Dai pariu pe o pensie ca multi nu intelege pe nici unu ca ie berbeci si nu se prind ?
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde ignatov andrei » 29 Sep 2015, 11:11

"Pre multi" i-am "deranjat" si eu:
- pe Modi, acum doi ani, la ora 10:45,sa- mi spună o locatie din Delta (Mircea63...stieee!);
- pe Mircea63... dar ...!!!

Mai Paulistho, persoana importanta ai devenit... MAI DRAGA!!!
ignatov andrei

Mesajde paul » 29 Sep 2015, 11:16

ignatov andrei scrie:
Mai Paulistho, persoana importanta ai devenit... MAI DRAGA!!!

Am fost tot timpul ! Nu ti-ai dat tu seama ! Tu si inca cativa de pe aici ! :lol:
Te salut Andrei ! :)
LE ... pacat ca nu-s si eu pe lista ta ! ;) Alaturarea ar fi fost mai mult decat onoranta ! :)
LE 2 ... pana la urma, nu-i putin lucru sa fii deranjat de ... Andrei Ignatov ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ignatov andrei » 29 Sep 2015, 11:30

"Paulishto", daca scriai "deranjat", erai la sufletul meu...
M-am saturat asteptand sa mă sune Anonimus Paul...
ignatov andrei

Mesajde paul » 29 Sep 2015, 11:40

ignatov andrei scrie:"Paulishto", daca scriai "deranjat", erai la sufletul meu...
M-am saturat asteptand sa mă sune Anonimus Paul...

Andrei, conteaza pe faptul ca ma descurc cat de cat cu scrierea . Deranjat oricum eram, numai ca as fi putut suporta mai stoic o usa trantita de nevasta-mea, ca deh ... nu-i totuna leu sa mori sau caine-nlantuit! :lol:
Si daca tot vanam greseli de ortografie, corect se scrie ... anonymous paul ! :)
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE