Mircea_63 scrie:Eu tot nu sunt lamurit. Ravasele alea erau verificate din punct de vedere ortografic, ortoepic, punctuatie si corectitudine gramaticala? Si mai ales, erau trimise la ore decente?![]()
Mircea_63 scrie:Stra-stra-bunic. Bunici 4, stra- 8, stra-stra 16. Care dintre ei?
Mircea_63 scrie:Primaru din Atlantida?
lucky5strike scrie:Aha, deci a tras la vasle Pictoru', ca sa-i semene...
Nicolaie Astaifoaiei scrie:gica.mosu scrie:
Daaa D'om profesor asa-i cum ziceti.....Nu toti intelg din MS mele acest tip de ermetism(intelectual,tehnic,criptic,uneori cifrat) folosit,am mai scris si de ce-o fac=asa sunt retinute mai usor(parearea mea- am experienta de la unii profesori din timpul liceului) de catre cei care au in casa=biblioteca un manual de apicultura Cat despre partid,am sa vb cu Nae=s-o punim de unul nou.."P.L.R"partidul linb(gv)istilor romani ce ziceti suna bini ..
D.om GICA.MOSU ieu inteleg din MS dumeatale decat tipu de eretism tehnic. Criptic si cifrat nu ie de mine ca ma ia somnu.![]()
Dai pariu pe o pensie ca multi nu intelege pe nici unu ca ie berbeci si nu se prind ?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori