Cine credeti ca i-a furat?
daffid mihailov scrie:Cine credeti ca i-a furat?
daffid mihailov scrie: Cine credeti ca i-a furat?
daffid mihailov scrie:Un prost.
nae scrie:iosca scrie:... întâmplare care o să vă dea peste cap toate ideile despre hoţii de stupi.
Povestea d-tale nu e cu hoti .
Un copil care baga degetele in priza nu-i sinucigas .
Cleptomania sau o boala care afecteaza discernamantul ...
Nu astept controlul pe locatia OBLIGATORIE din acte - dar sunt cinstit ; nu poti intra cu 4x4 dar ''hotii'' au intrat fara urme ...![]()
Hotul cu un pacat pagubasul cu noua .
gica.mosu scrie:....Saracia=foamea'n gat...goana dupa cativa sute de lei ii inpinge pe unii sa incalce legea=sa FURE,dar daca n-ar fi si multi amatori de cilipir=stupi de cumparat la un pret de nimic...poate ac fenomen ar fi la scara mai mica asa...Un exemplu: o cunostinta cumpara din zona Deva15 fam cu ta't cu lada-350 lei/buc,apoi ii mai dau eu 5 fam.....dupa 3 ani nu mai are nimic=D-zeu nu doarme
Cum am zis am fost calcat de 2-3 ori=politia "doarmi"....uneori te face sa mai zici si....sa faci cum a facut pilotul Iovan(un cartus in fund fie....si cu sare)=disperarea te poate determina si la gesturi extreme
Urme de la hoti+gard stricat.....
sorin_s scrie: Nae ,e usor sa faci judecati pe pielea altora fara sa sti toate detaliile.
sorin_s scrie:
Lazile mele sunt facute de mine nu cumparate de la tamplari si nu sunt copiate dupa alte lazi ce exista in comert pe asta am mizat cand am postat aici.
vasilefi scrie:sorin_s scrie:
Lazile mele sunt facute de mine nu cumparate de la tamplari si nu sunt copiate dupa alte lazi ce exista in comert pe asta am mizat cand am postat aici.
ai mizat bine dar daca faceai o poza de aproape sa vada lumea particularitatile stupului tau era si mai bine
se vede doar culoarea si forma stupilor din pozele tale
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 88 vizitatori