Florin Dobre scrie:Faina poza, bun moment...dar clipul cica-i privat.
pustu scrie:Din ce e facut gardul ? Pune o poza cu fundu' stupilor
petru MD scrie:dane ii fud de scindura numai,ca in partea din spatz are 3-5 gauri la 30 astupatz cu mreaja( impareca asa la voi se numeste
pustu scrie:petru MD scrie:dane ii fud de scindura numai,ca in partea din spatz are 3-5 gauri la 30 astupatz cu mreaja( impareca asa la voi se numeste
Nu prea imi dau seama cum vine urdinisul . Mreaja aia e plasa de sarma nu ?
Molluc scrie:Multumesc Petru pt. film raman dator. Cu stima lucian, cluj napoca. Sper sa nu mai am probleme cu condensul. Ce dimensiune au gaurile?
namzeb scrie:Are,importanta gaurile si cum sint plasate,la fel am folosit si eu de alungul anilor si am ajuns la concluzia ca formarea curentului de aer pentru eliminarea condensului nu trebuie sa treaca prin dreptul ghemului ca atunci creste consumul de hrana si pot muri de foame si nici prea multe gauri facute oriunde nu e bine.Eu dupa mai multi ani de experimentat am ramas la o singura gura de 35 mm in coltul din dreapta spate pe linia urdinisului avind stupii standard cu urdinisul in coltul din dreapta astfel, ca cuibul este in stinga spre vest.Astfel curentul de aer care se formeaza intre urdinis gaura din coltul opus si aerisirea din capac preia condensul si il elimina prin podisor unde am plasa pe aceeasi parte prin materialele izolatoare din capac in afara.Cu respect
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori