Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde teinegru64 » 14 Oct 2015, 03:53

Oprește agentul rutier o mașină gândindu-se că acuș face niște bănuți, văzând că șoferul stă cu două cărți subrațe și niște fire atârnate pe piept, mirat întreabă:
- Ce ai Domnule nu te poți despărți de cărți? ce ai acolo?
- Regulamentul rutier și Codul de procedură penală
- Dar cu firele alea ce faci?
- Sunt firele de la microfonul, cu care înregistrez discuția noastră.
Se uită agentul că e cam riscant să ia ceva bănuți de la ăsta și zice:
- Dar cameră de filmat întâmplător nu ai?
- Din păcate nu.
În acel moment agentul arătându-i degetul din mijloc spune:
- Drum bun , Domnule
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde nae » 14 Oct 2015, 17:34

Nu e un secret ca nu-mi place Garcea ... :D
Am colegi/prieteni care sunt baieti de baieti dar cei care sunt Garcea ECLIPSEAZA tot . :(
Depasesc pe linie continua si in curba (evident) , ma opreste Garcea , eu .. ca ghiocelul (cand sunt bou recunosc :lol: ) ... ; incerc o mita , omul pune botu' dar o vrea bagata in acte ... , nu stiu daca a vazut suma dar cand a vazut ca aveam permis de 3/TREI zile a ''inebunit'', iese din masina ii sare cascheta si ma goneste ragusit la masina ; taie amenda REGULAMENTAR , imi returneaza spaga si imi freaca ridichia :
'' Ai permis de 3 zile !?, nu esti normal ''- ceva de genul :oops:
Nu-l stiu pe tip dar merita o Grasa de Cotnari (mai multe ) .
nae

Mesajde Donbazil » 15 Oct 2015, 21:22

Sal'tare!

Câteva mii de poliţişti francezi au protestat ieri - miercuri 14.10.2015 - în Paris, principalele lor nemulţumiri fiind măsurile îngătuitoare ale justiţiei în cazurile penale şi lipsa resurselor pentru serviciul poliţienesc, susţinând că deşi în urma atacurilor jihadiste din ianuarie, poliţiştii au fost numiţi eroi, în prezent sunt ignoraţi şi dispreţuiţi.

Poliţiştii s-au adunat în centrul Parisului şi NU au protestat în faţa Ministerului de Interne cum ar fi fost de aşteptat, ci au protestat în faţa Ministerului Justiţiei, purtând tricouri cu inscripţii "Vrem protecţie şi recunoaştere" şi pancarte pe care scria "Mândru că sunt poliţist, dezgustat că am fost abandonat", arătându-şi nemulţumirea faţă de sistemul de justiţie francez care este mult prea indulgent faţă de infractori şi de faptul că poliţia nu este susţinută de justiţie.

http://www.politisti.ro/articole/politi ... titie-r38/

Comentariu:

Sache 994
Publicat în urmă cu 4 ore (modificat)
De asa ceva este nevoie si la noi. Sa fim uniti si sa iesim in strada. Se pare ca doar asa ne putem face auziti, iar politicienii ne vor lua in seama. Prin discutii intre liderii de sindicat si reprezentantii MAI nu se mai rezolva nimic.

Cat timp a trecut de cand Dulaul a murit? Mai stie cineva cine a fost si de ce a murit? Pentru ca si-a facut meseria de politist? Ce s-a schimbat dupa moartea lui? Nimic! Ce o sa se schimbe daca doar discutam? Nimic!

Maine-poimaine o sa mai moara vreun coleg la datorie, iar toti cei cu putere de decizie il vor "plange", dupa care lucrurile vor merge mai departe fara sa se schimbe nimic. O sa ni se incendieze casele, masinile, iar domnii judecatori vor sta pasivi si vor spune ca astea sunt riscurile meseriei de politist si ca urmare trebuie sa le acceptam, iar cei vinovati de savarsirea acestor fapte vor fi tratati cu manusi cadoar sunt oameni si oricine greseste.

Pana cand trebuie sa ne mai rugam de conducerea MAI sa ne bage in seama, sa ne schimbe armamentul, sa ne plateasca asa cum trebuie, sa avem legi care sa ne protejeze, sa fim dotati cu autospeciale performante, sa fim mai multi politisti in operativ, sa fim politisti doar cei care trebuie, sa se schimbe denumirea localilor? Pana cand, domnule ministru Oprea? Interesul national pe care il tot amintiti nu ne include si pe noi?

Politisti francezi au facut exact ceea ce trebuiau sa faca!
Donbazil

Mesajde nae » 16 Oct 2015, 17:36

cornelioandanciu scrie: Dulaul ? Am auzit niste soferi care-l cunosteau , am auzit ce spuneau despre el, se pare ca-si merita porecla . Deocamdata atat.

Iovan n-a gresit !?
Pompierii la Mihailesti :cry: , un ''amarat'' primeste acum o proteza de la A1 :oops: , NU de la statul ro .
CATI ''amarati'' SUNT si nu-i stim ... si nu-i vina mea ; VINA mea e ca l-am ACCEPTAT pe retardul de Bas , pe micul Titulescu l-am ''tras'' cu barca sa nu se ude la soseta ...
Autoritatile nu dau doi bani pe Dulau sau EROI dar daca ajuta ''scopului'' de moment ;) baga capu-n POZA :oops: ....
Decizia lu' Iovan a OMORAT un COPIL NEVINOVAT = o plang pe D-ra medic ; nu pot sa explic dar il plang si pe el .
MERITA sa ierti 1000 de garcea pt un AMARAT cinstit ; omeneste nu TEHNIC .
nae

Mesajde mircea.costache » 16 Oct 2015, 19:49

Buna seara.

Suntem ceea ce sunt cei ce sunt datorita noua ca si noi. Pai nu putem vedea parul din ochiul nostru de parul din ochiul altuia.Frate, daca militianul pardon politistul,doctorul,functionarul public,procurorul,judecatorul,greseste intentionat,din interes,greseala,etc.,de ce nu-l actionam in instanta????????????????????????????????????????????????????.E grele tare trebile astea.Usor gargara pe stuparitul doar, doar,oi iesi Mihai Viteazul ori Stefan cel Mare sau arat eu ce trebui facut. Fa si arata ce-ai facut.Ne trezim ca patrunjelul in oala la final sa dam gust si aroma discutiei.
Vino nene cu fapte ca de gura vaz ca ne dam licentiati.
Este careva care a intentat proces civil ori penal la una din categoriile enuntate mai sus atunci cand i-au fost incalcate drepturile ori a vazut ca cei enuntati au gresit ????
Ma mir ca mai existam la cata LASITATE,TRADARE,FRICA ,PROSTIE,HOTIE (de partea tuturor),LINGUSEALA,SLUGARNICIE,avem in noi.
Bogatie mare pe capul nostru

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 16 Oct 2015, 21:42

mircea.costache scrie:Buna seara.

Suntem ceea ce sunt cei ce sunt datorita noua ca si noi. Pai nu putem vedea parul din ochiul nostru de parul din ochiul altuia.Frate, daca militianul pardon politistul,doctorul,functionarul public,procurorul,judecatorul,greseste intentionat,din interes,greseala,etc.,de ce nu-l actionam in instanta????????????????????????????????????????????????????.E grele tare trebile astea.Usor gargara pe stuparitul doar, doar,oi iesi Mihai Viteazul ori Stefan cel Mare sau arat eu ce trebui facut. Fa si arata ce-ai facut.Ne trezim ca patrunjelul in oala la final sa dam gust si aroma discutiei.
Vino nene cu fapte ca de gura vaz ca ne dam licentiati.
Este careva care a intentat proces civil ori penal la una din categoriile enuntate mai sus atunci cand i-au fost incalcate drepturile ori a vazut ca cei enuntati au gresit ????
Ma mir ca mai existam la cata LASITATE,TRADARE,FRICA ,PROSTIE,HOTIE (de partea tuturor),LINGUSEALA,SLUGARNICIE,avem in noi.
Bogatie mare pe capul nostru

Cu respect

M-ai cucerit,...Definitiv! :D
Sa traiesti MeSeCe-ule,.......iti revii incet ,,,incet! :D :D :D
Prietenii stiu ,..de ce! :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde alt stupar » 16 Oct 2015, 21:46

Usor gargara pe stuparitul doar, doar,oi iesi Mihai Viteazul ori Stefan cel Mare sau arat eu ce trebui facut. Fa si arata ce-ai facut.

heeelau, domn Chostache...
ia... ia arata-ne Maria Ta cum se face. Ca noi nu stim ! :shock:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde cristian bh » 16 Oct 2015, 22:13

:oops:
alt stupar scrie:

Usor gargara pe stuparitul doar, doar,oi iesi Mihai Viteazul ori Stefan cel Mare sau arat eu ce trebui facut. Fa si arata ce-ai facut.

Normal ca nu stim cum se face! :shock: Mai pe romaneste nici nu ne intereseaza!
Stim sa mergem cu traista plina(las c-o umplem napoi cu varf si indesat)) :oops: ,..sa nu prindem domnii (ocrotitii statului)aia ce bine ii descrise dom costache
cu oarestece indispozie la ora cand noi avem probleme ce nu sufera amanare!
Noi sa ne descurcam,,,chibitii da-i dracului de fraieri!
Noi avem relatii,avem pile,..avem cunostinte sus puse!
Pe scurt,..noi astia desteptii ne descurcam,..doar traim in romania,...ce-s alea principii??? :shock:
cristian bh

Mesajde nae » 16 Oct 2015, 23:16

mircea.costache scrie:...etc.,de ce nu-l actionam in instanta????????????????????????????????????????????????????.E grele tare trebile astea.

:shock:
Atat de simplu !?, nu m-am gandit ... :(
Daca ''instanta'' e un nene idi..ot sau o Eba !?, cum scoti camasa ? :shock:
Corect , trebuie s-o bagi inainte s-o scoti = si asta E greu de facut :roll:

Mai bem cafeaua ?, eu fara zahar .
nae

Mesajde mircea.costache » 17 Oct 2015, 07:22

Buna dimineata

PATRUNJELUL bata-l vina ca da gustul si aroma.
Hei. Are careva FAPTE??? Citez: "Voi sunteti urmasii Romei?...................................................

Gargara mi-a facut bine.Mi se umflasera amigdalele.

Tot inainte mandri..............
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 17 Oct 2015, 07:30

alt stupar scrie:

Domnia ta mi-a ramas aratatorul la scoala.Insa vezi ca unul din degete este aratatorul si te poate indruma.Ma neica o dai pe GOLANEALA si asta ieftina cu mine.Ai facut cel putin o data in viata o plingere penala sau civila la una din persoanele enuntate de mine.Nu pentru a fi reclamagiu ci pentru a fi adevarat cu tine cu viata ta,cu problemele tale...???etc.Pai ai impresia ca o dam pe VRAJEALA.A NE BATE JOC DE O DISCUTIE este talentul care le-a mai ramas unora.

URA ,URA,URA,............(de clasa ,rasa,apartenenta,).....si la gara
mircea.costache

Mesajde alt stupar » 17 Oct 2015, 11:52

Doar atat ???? :shock:
Pai din aia cu ”fa si arata ce-ai facut” ni”ica, nimicutza :?:

Cica, cam ar fi momentul de-o ”penala”.
Ia enunț-o... s-o deplăng !
Asa... la golaneală ;)
alt stupar

Mesajde alt stupar » 17 Oct 2015, 12:02

mircea.costache scrie:.A NE BATE JOC DE O DISCUTIE este talentul care le-a mai ramas unora.

Domnule brav reprezentant al curentului POLITZIA IN ACTIUNE,
a ”ne bate joc de o discutie” este un delict minor pe langa infractiunea infinit mai grava, de a-ti bate joc de logica elementara !
alt stupar

Mesajde mircea.costache » 17 Oct 2015, 15:15

Buna ziua.
Vaz ca-ti place bagabontala.
Ura si sa fi sanatos

La revedere

P.S.Gresala este la mine.M-am bagat cu domnia ta in seama si m-am trezit ca ai intrat in discutie.Nu este rau dar Ajung la vorbele lu Becali.Cautale sa le afli.Ai sa fi multumit.

Noroc bun
mircea.costache

Mesajde alt stupar » 17 Oct 2015, 20:34

mircea.costache scrie:
Ura si sa fi sanatos

:?
ura... de care ?
de clasa ? de rasa ? de apartenenta... cumva ???
Ca n-am stabilit !
alt stupar

Mesajde cristian bh » 17 Oct 2015, 21:53

Suntem ceea ce sunt cei ce sunt datorita noua ca si noi.

alt stupar scrie:heeelau, domn Chostache...

.. Domn Chostache,,...uite ca mai se gasesc....... ce calca strachinile stimabilulului farfuridi. ;)
Din doua una,..dati-mi voie,.......ori sa se revizuiasca ,primesc,dar sa nu se schimbe nimic,..
ori sa nu se revizuiasca,...primesc,..dar sa se schimbe pe ici ,..pe colo,..in punctele esentiale!
Am zis-o! :lol: :lol:
cristian bh

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE