Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde mircea.costache » 18 Oct 2015, 07:13

Buna Dimineata

Este putin sau foarte probabil ca unii dintre noi sa facem parte din categoria"GASCA" enuntata de mine si atunci sa te OTRAVESTI nitelus.Atunci cand esti un fals si mai ales cu tine insati ti se poate intampla foarte des sa ai atac de "otravire".
Golanisme si bagabontala sunt din belsug.Tara este tot mai bogata datorita tocmai acestui belsug.Norocul cum se face ca se poticneste doar la unii.
MULTE de zis si spus,dar putine de inteles si facut.
ASTA E la momentul ast'.
Mai vedem.

Toate cele bune
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde alt stupar » 18 Oct 2015, 11:16

mircea.costache scrie: Mai vedem.

Na... asa zicea si el
Fişiere ataşate
steviewonder.jpg
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde alt stupar » 18 Oct 2015, 11:46

mircea.costache scrie:
Este putin sau foarte probabil ca unii dintre noi sa facem parte din categoria"GASCA" enuntata de mine si atunci sa te OTRAVESTI nitelus

Atunci cand esti un fals si mai ales cu tine insati ti se poate intampla foarte des sa ai atac de "otravire".

Golanisme si bagabontala sunt din belsug.Tara este tot mai bogata datorita tocmai acestui belsug.Norocul cum se face ca se poticneste doar la unii.

MULTE de zis si spus,dar putine de inteles si facut.

Asa da !
In sfarsit o treaba cu sensuri clare si concise si cu morala mai usor de ghicit decat intro fabula a lui Anton Pann.
Nu degeaba se spune ca dimineatza mintea-i mai limpede.
De data asta, am inteles TOT ! 8-)
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Donbazil » 19 Oct 2015, 20:38

Sal'tare!
Fişiere ataşate
Nu-ti plac politistii.jpg
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 20 Oct 2015, 16:14

Cand ai nevoie de un mili(politist) cauta sa nu-l folosesti de ajutor ca te bagabontaste in stil golanesc.FRICA ne face sa nu vedem ca POLITIA s-a indepartat de societate si s-a apropiat de gruparile mafiote si interlope. Odinioara era o dezonoare sa apari in preajma unui interlop. Acum este ONOAREA cea mai de pret si daca mai faci si matani pe linga un asemenea specimen esti foarte cuuuuurrrr(pardon cul)
Sa ma IERTE don Bazil dar astea sunt vremurile si politisti.Nu o spun din frustrare ci din trairi si fapte.

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde nae » 20 Oct 2015, 16:35

mircea.costache scrie:Cand ai nevoie de un mili(politist) cauta sa nu-l folosesti de ajutor ca te bagabontaste in stil golanesc.FRICA ne face sa nu vedem ca POLITIA s-a indepartat de societate si s-a apropiat de gruparile mafiote si interlope. Odinioara era o dezonoare sa apari in preajma unui interlop. Acum este ONOAREA cea mai de pret si daca mai faci si matani pe linga un asemenea specimen esti foarte cuuuuurrrr(pardon cul)
Nu o spun din frustrare ci din trairi si fapte.
Cu respect

Postarea aceasta imi PLACE .
Cum zici d-ta:-Cu respect .
nae

Mesajde a_costy » 20 Oct 2015, 17:48

mircea.costache scrie:Buna seara.

Suntem ceea ce sunt cei ce sunt datorita noua ca si noi. Pai nu putem vedea parul din ochiul nostru de parul din ochiul altuia.Frate, daca militianul pardon politistul,doctorul,functionarul public,procurorul,judecatorul,greseste intentionat,din interes,greseala,etc.,de ce nu-l actionam in instanta????????????????????????????????????????????????????.E grele tare trebile astea.Usor gargara pe stuparitul doar, doar,oi iesi Mihai Viteazul ori Stefan cel Mare sau arat eu ce trebui facut. Fa si arata ce-ai facut.Ne trezim ca patrunjelul in oala la final sa dam gust si aroma discutiei.
Vino nene cu fapte ca de gura vaz ca ne dam licentiati.
Este careva care a intentat proces civil ori penal la una din categoriile enuntate mai sus atunci cand i-au fost incalcate drepturile ori a vazut ca cei enuntati au gresit ????
Ma mir ca mai existam la cata LASITATE,TRADARE,FRICA ,PROSTIE,HOTIE (de partea tuturor),LINGUSEALA,SLUGARNICIE,avem in noi.
Bogatie mare pe capul nostru

Cu respect

Cu un an de zile in urma, deplasandu-ma pa raza judetului Valcea, ziua in amiaza mare, am fost oprit de un echipaj de politie.
Dupa ce am prezentat documentele, am fost instiintat de agend ca nu-mi functioneaza lumina de intalnire de pe partea dreapta (eu circulând pe un DN, nefiid obligatoriu sa merg cu faza scurta aprinsa).
L-am informat pe politist ca la plecarea din Sibiu, am verificat instalatia de iluminat, aceasta functionand corespunzator. In plus, circulând pe timp de zi, nu aveam nicio posibilitate de a sesiza in timpul mersului, ca lumina de intalnire, partea dreapta, nu mai functioneaza, dar am posibilitatea remedierii problemie, dat fiind faptul ca am becuri de rezerva.
Agendul, pardon PORCUL, nu a dorit sa tina cont de pozitia mea, considerând ca se impune sanctionarea cu amenda, in suma de 180 lei, motivând ca in momentul opririi, lumina de intalnire, de pe partea dreapta, nu functiona.
Am incercat in zadar sa-i explic ca in conformitate cu articolul 95, alineatele 1,2 si 3 din Codul Rutier, in cazul in care prin incalcarea normei rutiere, nu se pune in pericol siguranta circulatiei, fapta se sanctioneaza cu avertizment, scris sau verbal.
Degeaba mi-am racit gura, militianul o tinea pe-a lui, amenda si nimic mai mult.
Prin urmare, suparat la culme de abuzul militianului, am contestat amenda.
Evident ca instanta mi-a dat dreptate inca de la prima infatisare, dar pasii legali, pentru a contesta o amenda ii fac pe cei mai multi dintre noi sa nu ia nicio masura.
Asa cum stim cu totii, amenda trebuie contestata la Judecatoria de pe raza localitatii unde ai fost amendat, dar taxa de timbru se plateste in localitatea de domiciliu.
Adica daca esti amendat la Constanta, si domiciliul il ai la Timisoara, te duci la Timisoara sa platesti taxa de timbru, dupa care te întorci pe litoral la Judecatorie.
In concluzie, eu am pierdut timul prin instanta, sa-mi caut dreptatea, iar pe PORC l-a durut la banana, probabil continuând sa faca abuzuri.
Umilul cetatean, in speta eu, are numai obligatii in fata MAI, drepturile trebuind sa si le castige in instanta.
Asta este situatia reala, restul fiind propaganda si interese.

Precizez ca mi-am continuat deplasarea dupa remedierea defectiunii, adica dupa înlocuirea becului buclucas.
a_costy

Mesajde a_costy » 20 Oct 2015, 18:06

Donbazil scrie:Sal'tare!

In cazul prezentat in ziarul Pandurul, poate fi valabil, mai bine strigi dupa un cocalar.
In ultimele doua luni, in judetul Gorj, au fost implicati in fapte penale peste 20 de politisti, intr-un judet amarat, in care mai locuiesc efectiv in jur de 200.000 de suflete.
Vorbesc de politisti MAI, nu locali.
http://www.pandurul.ro/Eveniment/2015-1 ... %9Binut%21
a_costy

Mesajde Cristian IONITA » 21 Oct 2015, 16:35

adevarul este ca daca strigi dupa cocalar se cam inghesuie sa raspunda politistii :D

adevarul este ca daca strigi dupa cocalar se cam inghesuie sa raspunda politistii :D

Donbazil scrie:
Sal'tare!
...

Cat timp a trecut de cand Dulaul a murit? Mai stie cineva cine a fost si de ce a murit? Pentru ca si-a facut meseria de politist? Ce s-a schimbat dupa moartea lui? Nimic! Ce o sa se schimbe daca doar discutam? Nimic!

Maine-poimaine o sa mai moara vreun coleg la datorie, iar toti cei cu putere de decizie il vor "plange", dupa care lucrurile vor merge mai departe fara sa se schimbe nimic. O sa ni se incendieze casele, masinile, iar domnii judecatori vor sta pasivi si vor spune ca astea sunt riscurile meseriei de politist si ca urmare trebuie sa le acceptam, iar cei vinovati de savarsirea acestor fapte vor fi tratati cu manusi cadoar sunt oameni si oricine greseste.

Pana cand trebuie sa ne mai rugam de conducerea MAI sa ne bage in seama, sa ne schimbe armamentul, sa ne plateasca asa cum trebuie, sa avem legi care sa ne protejeze, sa fim dotati cu autospeciale performante, sa fim mai multi politisti in operativ, sa fim politisti doar cei care trebuie, sa se schimbe denumirea localilor? Pana cand, domnule ministru Oprea? Interesul national pe care il tot amintiti nu ne include si pe noi?

Politisti francezi au facut exact ceea ce trebuiau sa faca!

atat ipocrizie si penibilitate mai rar

Dulau a murit ptr ca a nu a fost suficient de inteligent sa rationeze ca propria persoana nu este cea mai eficienta metoda de oprire a unui automobil in plina viteza. Iar cel de la volanul masinii este judecat si foarte probabil va fi si judecat, nu sunt anghetati si or sa scape bine mersi colegii lui Dalau care anterior evenimentului au fost fericiti sa treaca cu vederea excesele turcului ....

Ma distreaza maxim treaba cu denumirea 'localilor" .... nu-s prea multi aia care accepta concurenta
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 21 Oct 2015, 22:03

Calm domnule, calm! Ce te aprinzi asa!?
Am o rugaminte: Reciteste dumneata postarile de mai inainte si poate iti revizuiesti un pic atitudinea. Pe ici pe colo, prin partile esentiale!
P.S. - Te rog sa remarci tonul calm - impacuitor pe care l-am folosit.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 21 Oct 2015, 22:09

adevarul este ca e de admirat ... din partea unuia cu antecedentele dumitale

in ceea ce ma priveste te asigur ca sunt foarte departe de pierderea calmului .... bineinteles ca nu atat de departe in a acceptat mentalitatile "de garcea" a demnilor purtatori de cascheta :D
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 21 Oct 2015, 22:26

Reciteste, te rog, ce ai scris dumneata si colegii de forum. Poate iti schimbi parerea ;)
csaa

Mesajde mellis » 21 Oct 2015, 22:38

Ati primit recomandate in posta de la "Total Post"?
Am inteles ca sunt amenzi - si politia le trimite prin curier - ca si recomandata.
Nu am sa ma duc dupa ea apoi incerc sa intervin in instanta daca vine la impozit..
cred ca am prins un radar pe autostrada de la Sibiu - pe ploaie limitare 80 ;), si eu eram cu 130 si ceva..
ati avut astfel de recomandate?
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde a_costy » 21 Oct 2015, 22:47

mellis scrie:Ati primit recomandate in posta de la "Total Post"?
Am inteles ca sunt amenzi - si politia le trimite prin curier - ca si recomandata.
Nu am sa ma duc dupa ea apoi incerc sa intervin in instanta daca vine la impozit..
cred ca am prins un radar pe autostrada de la Sibiu - pe ploaie limitare 80 ;), si eu eram cu 130 si ceva..
ati avut astfel de recomandate?
Sanatate..

In cazul dumneavostra, se pare ca amenda este legala.
Nu aveti nicio sansa de castig in instant.
Va recomand s-o platiti in limita a 48h de la semnarea de primire.
In politie sunt multe probleme, dar asta nu inseamna ca toate amenzile fac obiectul unui abuz.
Sanatate!
a_costy

Mesajde mellis » 21 Oct 2015, 22:51

In 48 ore (24) de la semnarea ei se mai plateste 50% din ea sau sunt privat de acest "drept"?
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde a_costy » 21 Oct 2015, 23:06

mellis scrie:In 48 ore (24) de la semnarea ei se mai plateste 50% din ea sau sunt privat de acest "drept"?
Sanatate..

Platiti 50%
a_costy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE