de BUNKA » 08 Dec 2015, 11:43
Sa trăiești Manu,
Știi cum e treaba cu contestatarii ...e cam așa, dacă mie îmi place marca Audi, cineva oricine încearcă sa mă conving ha a ca BMW, sau Merz e mai bun...da eu știu una...îmi place Audi.
Cu mulți ani în urma puneam poze cu tratament cu oxalic sublimat undeva în Canada făcut de un roman plecat acolo, șivorbeam noi de stilul lor de iernare, ME rezerve puternice, 4 pe palet , husa din un soi de rafie impermeabila dubla neagra, interior cu vatelina, șine tot puneam iîntrebări, și tot contre și discuții ca ce merge la ei nu merge la noi, etc...nu am făcut niciodată treaba ăsta de frica condensului, am făcutiînschimb alte porcarii gen iernare iînăuntru etc...am ajuns sa constat ca se vb mult și în plus, fărăexpertiza, sșide aăsta intru mai rar, scriu ppuțin și încercsa fac mai multa treaba, sși pt mine e mult mai bine așa.
Mai postez aici pt ca nu sunt egoist, pt cei care încă mai cred ca nu sunt O LICHEA de om, sunt sigur ca mai sunt oameni care apreciază printre cei care m-au judecat.
A vb, sau jigni este extrem de simplu...mai greu este sa te implici sa faci ceva șisa iti asumi ca poate uneori o ppoțida de gard ffărăvoia ta.
Eu îmi fac treaba indiferent de situație, dar gustul uneori e amar...te aștepți uneori la mai multa omenie, da, nu e bine sa ai așteptăriprea mari.
De Asta scriu puțin, atât cât cred ca poate folosi cuiva, dialog în contre aici nu mai servesc de mult, și așava rrămâne.
Revenind, oxalic ul este o soluție temporara îmiplace sa cred pana la oobținereacaracterelor de rrezistență, știu ca poate dura dar am timp, nu mă grăbesc nicăieri.
Trebuie familii multe, trebuie selecție, ăsta încerc sa fac acum...menținerea lor iîn viața este esentiala la fel cum esențial e sa nu bag amitraz sau alte chimicale.