Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI

In aceasta sectiune se poarta discutii despre baza melifera existenta in Romania . Poze si informatii despre plante , arbustii si arbori cu potential melifer.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Rapita 2012

Mesajde Dragos2006 » 29 Noi 2011, 09:50

Avand in vedere ca prin multe zone din tara sunt probleme cu rapitza multi stupari au navalit la Braila la sediul IMB si au incheiat contract de polenizare pt. rapitza avand in vedere ca acolo cultura de rapitza se prezinta bine (irigatii dupa insamnatare). Stuparii au fost informati ca TOATA rapitza din insula este OMG !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Mircea77 » 29 Noi 2011, 10:34

Asta ca sa intareasca ce i-am spus colegului LUCK 76 :lol: :lol: :lol:
El se jura si pe Luna si pe stele ca nu sunt OMG in Insula Mare a Brailei.
Mircea77

Mesajde LUCK76 » 07 Dec 2011, 14:14

DRAGOS 2006 ITI SUSTII CU DOVEZI CELE SPUSE SAU VORBE DE RADIO-SANT PENTRU CA DACA AR FII CUM SPUI TU CA INSULA CARE ESTE CEA MAI MARE EXPLOATATIE AGRICOLA AR SEMANA CULTURI CU OMG(CEEA CE ESTE INTERZIS PRIN LEGE IN ROMANIA)SAR SESIZA ORGANELE COMPETENTE. EU MAS ABTINE DE LA COMENTARII GRATUITESI MINCINOASE
LUCK76

Mesajde gica » 07 Dec 2011, 20:18

LUCK76 scrie:DRAGOS 2006 ITI SUSTII CU DOVEZI CELE SPUSE ... PENTRU CA DACA AR FII CUM SPUI TU CA INSULA CARE ESTE CEA MAI MARE EXPLOATATIE AGRICOLA AR SEMANA CULTURI CU OMG(CEEA CE ESTE INTERZIS PRIN LEGE IN ROMANIA)...

In loc sa sari cu prajina (caracter tipic de escroc)vino cu dovezi pe contra.Si atunci mai vin cu o cerere la ochii lui matale.
In rest,ar fi foarte bine daca discutia ar fi apa de ploaie.Ca si asta este necesara.
De ce oare il cred pe Dragos2006 si nu pe matale?
gica

Mesajde ALBINEL 1984 » 08 Dec 2011, 18:09

gica scrie:
LUCK76 scrie:DRAGOS 2006 ITI SUSTII CU DOVEZI CELE SPUSE ... PENTRU CA DACA AR FII CUM SPUI TU CA INSULA CARE ESTE CEA MAI MARE EXPLOATATIE AGRICOLA AR SEMANA CULTURI CU OMG(CEEA CE ESTE INTERZIS PRIN LEGE IN ROMANIA)...

In loc sa sari cu prajina (caracter tipic de escroc)vino cu dovezi pe contra.Si atunci mai vin cu o cerere la ochii lui matale.
In rest,ar fi foarte bine daca discutia ar fi apa de ploaie.Ca si asta este necesara.

daca unu care lucreaza acolo se bazeaza si poate si comfirma il numesti asa .atunci e cat se poate de clar ca unu care nu a vazut I M B decat la tv in reportaje si mai sustine ceva care nu are cum sa preobeze vreodata e un mare mincinos
ALBINEL 1984

Mesajde LUCK76 » 08 Dec 2011, 18:34

"In loc sa sari cu prajina (caracter tipic de escroc)vino cu dovezi pe contra.Si atunci mai vin cu o cerere la ochii lui matale.
De ce oare il cred pe Dragos2006 si nu pe matale?" DACA ASA STII SA VORBESTI DONMULE GICA SI SA MA FACI ESCROC FARA MOTIV SI SUSTINERE EU NU MA COBOR LA CARACTERUL DUMNEAVOASTRA SI VA INVIT SA CUNOASTETI IMB SI DUPA ASTEPT PREREA DOMNIEI VOASTRE. EU DIN POLENIZAREA IN IMB NU CASTIG NIMICPENTRU CA NU ESTE RAPITA PROPIETATE PERSONALA, CI DOAR AM DAT O INFORMATIE PENTRU APICULTORII CARE CAUTA O INFORMATII DESPRE CULTURA DE RAPITA. PENRU CUVINTELE DUMNEAVOASTRA ROG MODERATORII SA GANDEASCA. SARBATORI FERICITE PENTRA TOATA LUMEA
LUCK76

Mesajde paul » 08 Dec 2011, 19:10

In loc sa sari cu prajina (caracter tipic de escroc)vino cu dovezi pe contra.

"Cata clarviziune si profunzime .
Daca dumneata ai ajuns sa te repezi la jugulara lui Gica ,folosind o argumentatie total falsa (pentru ca realitatea este alta),ce sa mai spun ?"
Vi se pare cunoscut d-le Mircea Bog ??? Care o fi realitatea ??? Oare nu cumva ...aceasta ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ionut vlv » 08 Dec 2011, 21:44

bai fratilor lasati-o dracu,ca suntem plini ochi de OMG-uri.nu va mai certati pe ele ca ajung la toti.un exemplu simplu:daca va alegeti un soi de planta si intrati pe site-ul producatorului de seminte veti gasi printre altele ca este rezistent la un anumit erbicid;daca aceeasi planta este rasarita din seminte normale,adica din patul sa zicem,si este erbicidata cu acelasi erbicid va muri in cateva zile.atunci ea a fost modificata genetic sa reziste la acel erbicid.SIMPLU.daca au vrut seminte mai babane,la fel.SIMPLU.daca au vrut sa nu aiba nevoie de polenizare,SIMPLU.chiar credeti ca toate puslamalele europei au venit sa cultive la noi pt ca nu au mai avut loc la ei si pt ca pamantul nostru e mai roditor ca al lor?vax.au venit pt destrabalul de aici,pt evaziunea pe care o practica si pentru ca otravirea pamantului e la mare cinste.in curand ne vor cotropi cu marea albina cu bascula de Lyon ,curvistina si mama eroina de sicilia si culegatoarea pe en-j-de-randuri cu 6 c--ie de hapsburg.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde Dragos2006 » 08 Dec 2011, 22:16

Hai sa facem putina lumina pe acest subiect !
In Romania PORUMBUL MODIFICAT GENETIC SE CULTIVA LEGAL ! consultati siteul ministerului agriculturii !! Iar judetul Braila si implicit IMB are cele mai mari suprafete cultivate cu porumb modificat genetic. Automat aproape toata mierea de floarea soarelui de pe raza judetului Braila este contaminata cu particule OMG.
Pt. ca in septembrie curtea europeana a luat o decizie finala in procesul intentat de apicultorii germani firmei Bayer TOTI PROCESATORII DE MIERE trebuie sa specifice pe ambalaj daca mierea comercializata contine OMG.
Procesatorul de la Rm. Sarat a trimis in Italia la laborator probe de miere pentru a stabili exact ce se gaseste in mierea achizitionata , rezultate :
dupa cum se astepta mierea de floarea soarelui de la 3 stupari din jud. Braila era contaminata cu OMG de la porumb
grav ca si in probele de rapitza a fost un caz cu OMG prezent
interesant un caz cu miere de floarea soarelui contaminata cu OMG de la soia !
CONCLUZII : la ora actuala autoritatile romane nu mai pot controla comertul semilegal ( sa nu zic ilegal ) cu seminte OMG , astfel incat fermierul are certificat ca semintele nu sunt OMG dar rezultatele de laborator dovedesc frauda la nivel generalizat.
ATENTIE ! deja rapitza modificata genetic a inceput sa se multiplice in salbaticie fara ajutorul omului !!!!

Ce facem ? la fiecare lot de miere se mai plateste intre 80 si 150 euro pt analize de depistarea OMG din miere.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde ionut vlv » 08 Dec 2011, 22:31

luand-o babeste,ce interes ar avea cel care vinde samanta omg sa spuna ca este samanta normala?hai sa zicem,pentru a vinde si produsele conexe,nu? cel interesat sa declare fals e tot agricultorul,da?adica el cere certificatul fals,nu producatorul de seminte se ofera sa il dea fals!bineinteles ca amandoi fac un fals dar eu intreb care e mai vinovat?
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde gica » 08 Dec 2011, 22:42

gica scrie:In loc sa sari cu prajina (caracter tipic de escroc)vino cu dovezi pe contra.Si atunci mai vin cu o cerere la ochii lui matale.

LUCK76 scrie: DACA ASA STII SA VORBESTI DONMULE GICA SI SA MA FACI ESCROC FARA MOTIV SI SUSTINERE EU NU MA COBOR LA CARACTERUL DUMNEAVOASTRA SI VA INVIT SA CUNOASTETI IMB SI DUPA ASTEPT PREREA DOMNIEI VOASTRE. EU DIN POLENIZAREA IN IMB NU CASTIG NIMICPENTRU CA NU ESTE RAPITA PROPIETATE PERSONALA, CI DOAR AM DAT O INFORMATIE PENTRU APICULTORII CARE CAUTA O INFORMATII DESPRE CULTURA DE RAPITA. PENRU CUVINTELE DUMNEAVOASTRA ROG MODERATORII SA GANDEASCA. SARBATORI FERICITE PENTRA TOATA LUMEA

Domnule,
Acum 2 ani ziceai ca esti sef de ferma in IMB.Poate ca esti.Sa fii sanatos.
Afirmatia mea de mai sus nici trasa de par nu da de inteles ca te-as face escroc.Am scris-o in sensul celor scrise de matale cu majuscule,(lucru pe care-l faci si mai sus) la o afirmatie facuta de Dragos 2006.
Puteai sa vii cu argumentul simplu - ma oameni buni,am semanat soiul cutare si cutare care nu sunt din categoria OMG.
Sau asta e secret de stat?
De moment sunt mari probleme cu mierea de salcam,a fost gasit in ea polen de OMG.Salcamul din Romania inca nu a fost modificat genetic.E clar ca polenul a fost de rapita.Aici e problema.
Asa ca nu cred sa vada cineva stupari care sa stea la coada la usa domniei tale sa prinda un loc la culturile de rapita din IMB.Astea-s dorintele matale numai.
Sa fii sanatos.
Daca crezi si consideri afirmatia mea jignitoare sunt dispus sa-mi cer scuze.
Eu nu pretind nimic pentru scrisul cu majuscule,si nici pentru afirmatiile facute de matale cu o pagina in urma.
gica

Mesajde proapis13 » 08 Dec 2011, 22:52

Ce ne poti spune despre soiul de rapita Maximus daca tot deschisasi vba despre rapita din IMB
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde danut » 11 Dec 2011, 21:57

rapita aflata la 200m de stupina mea
Fişiere ataşate
Imagine0400.jpg
LIBERTATEA ESTE BUNUL CEL MAI DE PRET AL OMULUI!
danut

Mesajde danut » 11 Dec 2011, 21:59

Fotografiata ieri
Fişiere ataşate
Imagine0400.jpg
danut

Mesajde danut » 11 Dec 2011, 22:00

si
Fişiere ataşate
Imagine0398.jpg
danut

Mesajde danut » 11 Dec 2011, 22:02

Stupina este sub acei pomi
Fişiere ataşate
Imagine0403.jpg
danut

AnteriorUrmătorul

Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI