...sper sa se inteleaga gluma.
talex scrie:Voiam sa-mi fac și eu o pagina personala. Sa fiu al doilea basarabean după Petru,dar citind comentariile, o parte din ele, am hotarat sa amân expunerea...
petru MD scrie:talex scrie:Voiam sa-mi fac și eu o pagina personala. Sa fiu al doilea basarabean după Petru,dar citind comentariile, o parte din ele, am hotarat sa amân expunerea...
salut, in russa este asa o vorba "инициатива наказуема" nustiu cum e in romina dar o gasesti,traducerea in google asta am patito eu avind dorinta sa mai,cunosc ceva nou si,sa spun despre ceva mai vechi am luato in cap.dar asta e ne invaram din greseli
sanatate talex si nui,bine sa ma lasi singur in aceasta batalie
petru MD scrie:sanatate talex si nui,bine sa ma lasi singur in aceasta batalie
petru MD scrie:
salut, in russa este asa o vorba "инициатива наказуема" nustiu cum e in romina
andrei_calinescu scrie:PS Nicule, stii ce e amuzant? Daca Petru punea filme sau poze cu ciorbe de burta si cefe de porci pe gratar, era catalogat drept "mare apicultor". Intelegi nu?
Dragos2006 scrie:Pana una alta prefer sa fiu stăpân in saracia mea decat sclav pe ”plantatie ” ! Eu in clipurile de pe YT am deschis stupii MEI iar cand am filmat stupina altuia am precizat asta.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori