Dila Daniel scrie:deci fara costum?...bine...atunci vin costumat in vacar(cowboy)
CATALIN scrie:Io imi iau de la puma...si rosii..da dd..zice costum
CATALIN scrie:Dragi colegi lista catre restaurant a fost data....in urma confirmarilor dumneavoastra 70 de meniuri au fost comandate plus o marja de 10_15in plus , vom fi in jur de 80 persoane....ora oficiala a deschideri va fi 11_00asa ca incepand cu 09-30....10-30 va trebui sa ne strangem
Pentru cei ce nu au retinut unde se afla locatia...ve-cauta metro de la iesirea din Craiova...iar imediat dupa ve-ti avea indicator catre CARCEA....o luati catre Carcea iar la max 1km pe partea stanga e pensiunea...atat eu cat si DD..va vom astepta cu o dulce cafeluta....va multumim...pentru orice informatie va rog sa ne contactati
tuturicius scrie:Si mai am o sugestie....!
tuturicius scrie:Adresa exacta va rog sa o dati ca sa o pot baga in navigator si sa nu mai am alte batai de cap.
Si mai am o sugestie. Am putea sa ne punem fiecare in piept un ecuson cu numele de pe forum. Eu de exemplu particip prima data si chiar daca fac cunostinta deodata cu n persoane, probabil dupa ce o sa mai dau o tura prin sala deja o sa-i incurc pe toti. Se practica ideea asta la asemenea intalniri.
Multzam!
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator