lucky5strike scrie: ...
Tu crezi ca se impunea demisia unui guvern? Eu cred ca nu, primau masuri luate pe aia direct responsabili.
Da .... si se impune mai mult .... schimbarea de mentalitate .... acum avem parte de putin .... demisia guvernului, demisia unor hidosi ajunsi la putere .... e doar un pas (si din fericire nu mic) ... dar un pas in directa care trebuie.
Cei "direct responsabil" nu au facut nimic exceptional in cazul "Colectiv" .... au facut ce stiau ei ca trebui facut ptr ca sistemul "sa functioneze" (patronii au dat spaga functionarilor ca sa rezolve mai ieftin si mai rapid, functionarii au luat spaga ca sa aiba cum sa-si mentina posturile, sefi functionarilor au acceptat situatia ptr ca altfel nu ar mai fi sefi, si tot asa .... "cangrena" nu se limiteaza la un singur nivel .... ci e generalizata).
paul scrie:lucky5strike scrie:
Tu crezi ca se impunea demisia unui guvern? Eu cred ca nu, primau masuri luate pe aia direct responsabili.
Eeei, si tu acuma !
N-ai inteles ca-si iau feisbucarii tara inapoi ???
"Feisbucarii" aia de-i numesti tu asa denigrator sunt in marea majoritate
oamenii activi ai acestei tari, oameni care muncesc ptr ceea ce au, oameni care nu au nevoie sa fie asistati, ajutati, etc .... adica acei oamenii care ar trebui sa reprezinte cu adevarat aceasta tara.
lucky5strike scrie:Bai, eu vreau evolutie fara revolutie. Revolutiile reale sunt ceva... departe de specificul si istoricul tarii asteia...
este adevarat .... pana acum aceasta tara nu a evoluat prin "revolutie" ... cel putin nu prin cea generata intern, dar de ce crezi tu ca e musai sa ramana asa?
Tie iti place cum e Romania azi? .... mie nu, chiar daca azi suntem poate cel mai bine de cand existam .... si asta pentru ca sunt constient ca suntem cu mult sub potential.
paul scrie: ...
Oricum, noi suntem comunisti, securisti, retrograzi si dusmani ai poporului ... feisbucaresc !
mai pe scurt RETARZI, oamenii incapabili sa evolueze .... oameni multumiti sa traiasca in propria cloaca si care bineinteles nu au nici o jena in a nu-i lasa nici pe altii sa iasa de acolo.
lucky5strike scrie:Pana ridici "aratoasa" si "dotata"... in ce o sa stai? Poti fi cert ca o sa fie ce-ai vrut in realitate?
Sigur ca o sa prinda bine si baraca (evolutie fara revolutie!)...
pana nu te apuci de lucru ... nu o sa ai nimic, .... iti convine sa traiesti in baraca ??? .... foarte bine dar lasa-i pe cei dispusi sa traga ptr "aratoasa" sa o faca.
Shrek scrie:Cristian IONITA scrie:dedicatie pentru Paul, Shrek, Donbazil,
Pe aici, unde locuiesc eu, este o vorba " de la un om al d........cului si un pumn de sare e' bun. Doar sa nu il arunci in ochi!" Daca nu te superi,
ce sa fac cu el? Cand aveam nevoie nu te cunosteam pe dumneata. Acum este prea tarziu. Si nu sunt nici bucatar. Dar iti multumesc pentru atentia pe care mi-o acorzi. Numai bine!
pai .... sa-l folosesti ....
cum adica "cand aveam nevoie"? , si "acum este prea tarziu" ... eu de exemplu ma folosesc de el de cand ma stiu ... si cred ca o sa o fac pana cand nu mai mai stiu ....
paul scrie:tuturicius scrie:Te las pt. ca oricum nu m-ai inteles

Ba am inteles, dar o mai fac pe-a prostu cateodata sa vad cat si cum mai duce capul pe cate unul!
Ce-am inteles ... tu esti societatea civila revoltata !

De meditat ...
prefer dictatura, anarhiei ! 
Dictatura nu poate fi preferabila niciunei alte situatii .... decat daca esti prea slab in a coordona propria viata
iar ce se intampla acum este departe de "anarhie"
Daca vrei termen de comparatie ... vezi situatia de acum din Siria, tara in care se desfasoara un razboi civil intre mai mult factiuni interne, iar "puterile straine" isi scot bonuri de ordine la coada ptr bombardamente.