Daca suntem in 15 noiembrie...sa ne aducem aminte de partizanii din '50 si de revolta brasovenilor.
Am un prieten brasovean.IONEL ILIE.
Cristian IONITA scrie:fuse fuse si se duse .... duca-se
teinegru64 scrie:“România este într-un moment de cumpănă şi trebuie să treacă un test”, îmi spunea un amic. Adică după ce am fost furaţi, vânduţi şi cu banii luaţi mai trebuie să stăm şi într-un picior? Să-l acceptăm pe fostul comisar care, cât timp a fost la guvernarea Uniunii Europene, a reuşit să scoată de pe lista interdicţiilor mai multe organisme modificate genetic şi a făcut să avanseze negocierile pentru secretul Tratat de Liber Schimb între UE şi SUA. Se grăbeşte oare să umple Piaţa Obor de pui dezinfectaţi cu clor şi “pink slime” – clisă roz care descrie pasta din ciolane şi zgârciuri ce se vinde deja în Europa sub eticheta de “carne tocată”? Nici nu mă interesează dacă Dacian Cioloş este nepotul lui Virgil Ardelean zis “Vulpea” şi nu are importanţă dacă nevastă-sa, franţuzoaica, fata nu ştiu cui, este nepoata fostului ministru de Externe şi comisar desemnat de Franţa în Comisia Europeană Michel Barnier. Grav e că domnul Cioloş, OMUL LUI BĂSESCU, nu este un tehnocrat, ci un birocrat trimis de Înalta Poartă ca să ne ia şi băşica din fereastra bordeiului!
Molluc scrie:
Zii ca nu-i bun ca e ardelean. Si e din satul unde sa nascut Iuliu Maniu.
Cu stima.
cornelioandanciu scrie: oamenii iar au fost momiti sa iasa in strada pentru interesele cercurilor mondiale de finante !
luci scrie:Un guvern de marionete .Astia vor impartii cascavalul.Oare catre ce buzunare?!
alt stupar scrie:
Da” o pomana... o pomana ceva, nu ne da ăstia ?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori