Adjudecat !
cucubau scrie:Ioan Guist scrie:Ada-mi orice familie de albine in orice stare.O sa-i dau o matca si in trei luni nu-l recunosti.
Da... pune o matca catastrofa in cea mai tzapana familie si intr-o luna i-l tai de pe lista.
Pe o lada de bere?
tiih scrie:cucubau scrie:Ioan Guist scrie:Ada-mi orice familie de albine in orice stare.O sa-i dau o matca si in trei luni nu-l recunosti.
Da... pune o matca catastrofa in cea mai tzapana familie si intr-o luna i-l tai de pe lista.
Pe o lada de bere?
Chiar in orice STARE??!!Daca as face rost si as aduce o mortaciune cu rame negre de 8 ani,suspecta de CCD,suspecta de LE,septicemie,viroze,nu credeti ca v-as termina eu stupina dvs in 3 luni de zile???
PS. daca lada de bere ar fi valoroasa in echivalent euro....as reusi si eu!!!...gazez familia veche,dezinfectez lada si mut in ea o familie puternica de a mea...am nevoie de bani si familiile nu prea se vand ACUM!
Ioan Guist scrie:Daniele, nu merita sa pui la inima.Nu ai ce cere de la talibani.Sunt cu capu' si nu ai fi primul pus pe gratar.
Daniel Popovici scrie:Nu inteleg de ce se gandeste doar in alb si negru sau (mai rau) monocolor. Din categoria "partidul unic - PCR" sau "cine nu e cu noi ne e dusman".
De inseminari cu material seminal de la un singur trantore ati auzit?
Si nu-mi "dau aere de superior"...
cucubau scrie:tiih scrie:cucubau scrie:Ioan Guist scrie:Ada-mi orice familie de albine in orice stare.O sa-i dau o matca si in trei luni nu-l recunosti.
Pe o lada de bere?
Chiar in orice STARE??!!Daca as face rost si as aduce o mortaciune cu rame negre de 8 ani,suspecta de CCD,suspecta de LE,septicemie,viroze,nu credeti ca v-as termina eu stupina dvs in 3 luni de zile???
PS. daca lada de bere ar fi valoroasa in echivalent euro....as reusi si eu!!!...gazez familia veche,dezinfectez lada si mut in ea o familie puternica de a mea...am nevoie de bani si familiile nu prea se vand ACUM!
Spunea cineva candva" ochiul stapanului ingrasa vita". Eu sunt ferm convins ca daca vin cu o martoaga unpiculet obosita de cele trei ce se tin in hora(nosema LE si septicemie) , caci sunt o groaza in stupinele patriei , Dl Ioan Guist , ca sa nu dea berea ca doar este ardelean sigur va trata nitelus martoaga si apoi si cu regina tanara normal ca va iesii ceva , dar fara tratament ....
Ioan Guist scrie:Tu ada' numa familia ai cu toate la pachet.Eu, dau o matca si fara nici-o chimicala o scot familie gigea.Capici?
Pe o familie mergem cu echivalentul unei lazi de bere.Daca vi cu mai multe, discutam.
Florin Dobre scrie:Asa la prima citire un pinguin ca mine va intelege ca matca e totul.
Ioan Guist scrie:Tu ada' numa familia ai cu toate la pachet.Eu, dau o matca si fara nici-o chimicala o scot familie gigea.
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori