Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Vanatoarea...cum o vedem!

Mesajde B.K » 12 Ian 2015, 21:14

cornelioandanciu scrie:Aici pana la urma care a fost cel vanat?https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9nUTp9ZIRDw

Se mai intampla si d'stea :)
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde paul » 12 Ian 2015, 21:41

Ieri am fost la vanatoare cu colegii mei de serviciu ... vanatori ! Eu eram cu ... aruncatul cu privirea ! :) Ce pot sa spun ... vreo 20 km facuti pe teren abrupt (azi, o febra musculara de zile mari), vreo cativa iepurasi impuscati (mi-a parut rau de ei)si ... un ceaun mare cu rate pe varza (n-am mancat in viata mea ceva mai bun).
In concluzie ... o super zi !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 20 Feb 2015, 15:08

De ce nu se poate vana si asa ?
Si cat de frumoasa e padurea !
Si ce ne mai place sa le murdarim.
https://www.facebook.com/video.php?v=10152337053882595
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Donbazil » 29 Oct 2015, 11:03

Sal'tare!

Tablou de vanatoare.....Urbana!....Colegul Sandor Marton din Cluj.... :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
Vanatoare domestica.jpg
Donbazil

Mesajde State » 02 Noi 2015, 20:17

cornelioandanciu scrie:Cat poate fiinta umana sa fie de nenorocita ! https://www.youtube.com/watch?feature=p ... W1otEqEXGk

Cea mai nenorocita!
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Ioan Guist » 24 Noi 2015, 17:41

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Donbazil » 24 Noi 2015, 22:45

Sal'tare!

Mare mirare!.... Nici un protest, nici o banare, pai se poate???? :lol:
Daca postam vre-o poza cu mistreti sau altceva vanat de mine, sigur imi sareau catziva "ecologisti" la beregata ....
Asa ca am pus poza colegului Marton Sandor de la Cluj, care are cei mai grozavi catei ( teckel sarmos) care se lupta cu mistretzii dar fac minuni si intre sobolani, nimeni, nimic!!!!....Pai, domnilor " corecti " - nu va este mila de bietzii sobolani de la subsol si de pe la ghena de gunoi?.... :cry: :evil: :idea:
Donbazil

Mesajde Florin Dobre » 24 Noi 2015, 23:14

Mi-e dor de topicul depre cainii nostrii...initiaza cineva? :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Cristian IONITA » 27 Noi 2015, 18:15

Donbazil scrie:Sal'tare!

Daca postam vre-o poza cu mistreti sau altceva vanat de mine, sigur imi sareau catziva "ecologisti" la beregata ....
Asa ca am pus poza colegului Marton Sandor de la Cluj, care are cei mai grozavi catei ( teckel sarmos) care se lupta cu mistretzii dar fac minuni si intre sobolani, nimeni, nimic!!!!....Pai, domnilor " corecti " - nu va este mila de bietzii sobolani de la subsol si de pe la ghena de gunoi?.... :cry: :evil: :idea:

vai de mine .... se poate stimabile sa te milogesti asa pentru niscaiva scandal in plus .... cer scuze ca a trebuit sa astepti

Din descriere inteleg ca recolta "sarmosilor" este rezultatul unei campanii de deratizare (adica operație sanitară de stârpire a șoarecilor și șobolanilor) .... de ce te-ai astepta la reactii negative? .... in viata de zi cu zi munca "de jos" este apreciata, deratizarea urbana este necesara, iar cei ce se ocupa de asta sunt de apreciat .... la fel ca si vidanjorii si gunoierii.

"Mila" nu are nimic de-a face cu atitudinea contra promovarii pasiunii grotesti cum este vanatoarea sportiva.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde italianu » 27 Noi 2015, 19:43

si daca eu as vrea sa maninc ce vinez sau pescuiesc,in ce pacat cad?
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde Donbazil » 28 Noi 2015, 01:46

Sal'tare!

Nu ma mira faptul ca din cand in cand ( de obicei dupa o postare de-a mea, aproape in orice domeniu, - chear si in apicultura uneori, desi nu se pricepe), apare si reactia vulturului alb egiptean....Eu - si cred ca inca multi dintre colegi - ne-am obisnuit....Ne facem ca nu-l vedem si-l lasam in plata lui....Unde nu-i caracter, nu-i si n-avem ce face....Se simte in inferioritate si atunci ce sa faca si el?....Scheauna, zgaraie usa, doar, doar l-o baga si pe el cineva-n seama....Nu-i dau satisfactie "vulturului alb" si nu ma cobor la nivelul lui....

Uite d'aia: !!!

https://www.youtube.com Link editat

Mesajul este un atac la persoana si promoveaza un link interzis de regulament.
Donbazil - banare 6 ore

Mircea
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 28 Noi 2015, 03:57

italianu scrie:si daca eu as vrea sa maninc ce vinez sau pescuiesc,in ce pacat cad?

Pai ... intreaba si matale pe la biserica ...

Videoclipul din postul anterior desi dpdv tehnic si artistic este remarcabil incalca regulamentul acestui forum.
Avand in vedere contextul in care este postat rog moderatorii sa considere si faptul ca de fapt postarea lui este o provocare .... chiar sunt curios daca or sa fie capabili sa vada asta.

Mesajul in ansamblul lui nu era necesar iar partea subliniata reprezinta doar o ironie gratuita . Acest lucru nu face decat sa intretina o anumita stare de ostilitate intre colegi. Era suficienta doar raportarea mesajului in cauza .

Cristian IONITA - 30 min banare de atentionare , pentru motivele expuse mai sus.

Mircea
Cristian IONITA

Mesajde cantemir » 28 Noi 2015, 14:09

Donbazil scrie:Sal'tare!

....Pai, domnilor " corecti " - nu va este mila de bietzii sobolani de la subsol si de pe la ghena de gunoi?

Ntz..!
Oricum, una dintre sarcinile vanatorului (sportiv sau profesionist) este "combaterea daunatorilor"!

Nu combaterea " daunatorilor de forum" !
A pinguinilor, adica! ;)

...Scuze! Abia acum vad ca s-a lasat si cu banari... Sariti peste cele scrise de mine! :(
cantemir

Mesajde teinegru64 » 01 Dec 2015, 08:28

http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 13:13

Cristian IONITA scrie:
italianu scrie:si daca eu as vrea sa maninc ce vinez sau pescuiesc,in ce pacat cad?

Pai ... intreaba si matale pe la biserica ...

Videoclipul din postul anterior desi dpdv tehnic si artistic este remarcabil incalca regulamentul acestui forum.
Avand in vedere contextul in care este postat rog moderatorii sa considere si faptul ca de fapt postarea lui este o provocare .... chiar sunt curios daca or sa fie capabili sa vada asta.

Mesajul in ansamblul lui nu era necesar iar partea subliniata reprezinta doar o ironie gratuita . Acest lucru nu face decat sa intretina o anumita stare de ostilitate intre colegi. Era suficienta doar raportarea mesajului in cauza .

Cristian IONITA - 30 min banare de atentionare , pentru motivele expuse mai sus.

Mircea

Mircea - acorzi prea mult credit unora dintre moderatori .... nu ar fi prima data cand "raportarea mesajului" nu este suficienta .... in timp ce tu ai facut ceea ce trebuia facut - ai sters link-ul - 2 dintre moderatori tineau musai sa-mi tina mie prelegeri despre gramatica limbii romane

Multumesc frumos pentru banare .... cele 30 de minute acordate ptr ca am atras atentia unei mojicii sunt nimica toata pe langa zilele pline de banare de care am beneficiat multumita obiectivitatii unora dintre moderatorii si a spiritului de haita de care tu si ceilalti moderatori tineti musai sa dati dovada.
Cristian IONITA

Mesajde mircea » 07 Dec 2015, 23:29

Cristian IONITA scrie:Multumesc frumos pentru banare .... cele 30 de minute acordate ptr ca am atras atentia unei mojicii sunt nimica toata pe langa zilele pline de banare de care am beneficiat multumita obiectivitatii unora dintre moderatorii si a spiritului de haita de care tu si ceilalti moderatori tineti musai sa dati dovada.

Cu placere !
Nu tii cont de nimic,.... !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE