alin m scrie:imi dau seama ca la 28 de copaci nu faci productie . care e atunci logica cultivarii lor?
marea placere de a vedea cat mai mult verde in jur... Ma apuca boala cand vad gri-ul betonului....
Curtea casei nu am inconjurat-o de gard de beton (ca de penitenciar), cum ca "sa nu se uite nimeni la mine in curte" (nu imi este rusine de curtea mea) , ci de gard de plasa, langa care am plantat cateva sute de Tuja pe post e gard viu, verde permanent. Le-am luat de mici-mici, nu au costat mare lucru. Le tund drept, au deja cam 150 cm, ce gard poate fi mai frumos ca asta??
La fel si cu Paulownia, imi place copacul si mai vreau sa plantez.
Apropo, au stat tot timpul afara, de cand i-am insamantat pana acum, cand sunt tot afara, vezi foto. Cred ca el mai bine ii las asa pana la primavara si ii mut atunci, ca sa nu risc cu mutatul peste iarna...
Proapis, mersi de info, intradevar ala era copacul cautat de mine (numele latin) , si aveam banuiala asta, de aia am facut fotografile
Despre "evodia" ai mei otetiti, ma enerveaza faptul ca am fost tepuit, imi e scarba de asemenea oameni... Pana la urma nimanui nu ii place sa cumpere cais si sa descopere peste cativa ani ca de fapt i-au vandut portocal, nu??