Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde iulians » 05 Dec 2015, 20:12

Nu cine alimenteaza se ocupa de licitatie!!!
iulians

Mesajde csaa » 06 Dec 2015, 19:55

Si ce ai fi vrut? Sa se arunce dupa el sau sa-i traga un glont in picior ca sa nu sara? A procedat corect: i-a spus ca nu are voie sa sara de acolo, ca incalca legea si...nu l-a atins. Daca il apuca de o coarda de la parapanta (sau parasuta???? n-am fost atent) nu mai avea pe cine sa amendeze. :twisted:
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 11:45

mda .... ma intreb ce "justificari" o sa fie gasite acum
Fişiere ataşate
0.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Aurel1959 » 07 Dec 2015, 16:14

Schema de personal redusa,ore peste program, etc. samd.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde Shrek » 07 Dec 2015, 18:25

Conform codului deontologic al politistilor, acestia trebuie sa isi aduca contributia ( nu scuzati cacofonia) la reducerea bugetului de cheltuieli. Ca urmare cei doi au decis sa faca economie de........ vedere!
Shrek

Mesajde csaa » 07 Dec 2015, 18:40

Asa.....si? Au gresit, au fost sanctionati, etc. Ce vrei sa arati cu ajutorl imaginii aleia? Ca toti politistii dorm in post?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 18:45

de ce esti asa de sigur ca au fost "sanctionati"?

si de unde stii tu ca erau "in post"? .... poate ca se terminase orele de program, si aveau acceptul superiorilor sa tina masina la domiciliu, ...

serios acum .... nu vreau musai sa arat cu degetul, imi doresc ca politia sa fie cu adevarat cea care asigura "siguranta si increderea" ....iar ptr asta trebuiesc identificate si excluse ciurucurile.
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 07 Dec 2015, 18:55

Neeeee! Daca fotografia a fost data publicitatii clar au fost sanctionati. Chiar daca....
Nu exista scuze pentru asa ceva! Acum nu mai e cum era inainte. E un grafic de patrulare stiut de la inceputul lunii, li se acorda timp de odihna, etc.
P.S. - daca erau ”baieti destepti” dormeau pe rand.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 18:58

csaa scrie:Neeeee! Daca fotografia a fost data publicitatii clar au fost sanctionati. Chiar daca....
Nu exista scuze pentru asa ceva! Acum nu mai e cum era inainte. E un grafic de patrulare stiut de la inceputul lunii, li se acorda timp de odihna, etc.
P.S. - daca erau ”baieti destepti” dormeau pe rand.

daca-mi permiti .... daca erau ”baieti destepti” nu se angajau in politiei .... :D
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 07 Dec 2015, 19:04

Ma, asta nu-ti permit! Eu cred ca iar te mananca!
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 19:57

oki ... atunci chiar ca daca erau baieti destepti nu se angajau la politie :twisted:
Cristian IONITA

Mesajde a_costy » 07 Dec 2015, 20:26

Au tras si ei putin pe dreapta, nu-i nimic grav. Ba mai mult, e ceva obisnuit la romani.
Majoritatea incercam sa fentam serviciul cu cateva minute, ore de odihna/Facebook/barfa.
E drept, la patron e mai greu, iar daca patronul mai e si roman... sansele scad considerabil, dar nu-i imposibil.
Romanii nu se tem de munca, ei stiu sa se fereasca de ea ;)
a_costy

Mesajde cantemir » 07 Dec 2015, 20:34

a_costy scrie:Au tras si ei putin pe dreapta...

Ba pe stanga!
cantemir

Mesajde csaa » 07 Dec 2015, 21:21

Depinde! Depinde de ce au facut inainte. Daca sunt la prima abatere....scapa cu o sanctiune, daca mai au sunt ”trasi e dreapta”!
csaa

Mesajde Donbazil » 07 Dec 2015, 21:47

Sal'tare!

..."Politistii au umor
Sunt polițist de 10 ani, petrecuți doar în stradă, adică pe acolo pe unde cafelele aburinde le găsești doar la tonomate și nu îți sunt servite de secretară, iar cu aerul condiționat te întâlnești doar când intri în mașina personală la terminarea turei, asta în cazul celor fericiți care au așa ceva pe mașină.

Ieri noapte am întâlnit din nou pe unul care ”ne plătește salariul” și care îmi arunca asta în față, în contextul în care îl găsisem cu mașina circulând pe un sector de drum cu accesul interzis. În timp ce îi completam procesul verbal, s-a apropiat de mine și îmi spune:
- Haideți domnule, chiar nu se poate o excepție ?
- Nu, răspund eu văzându-mi liniștit de ale mele.
- Știți îl cunosc și eu pe ”Papa de la Roma, George Bush și alții”, spune omul.
- Așa și ?
- Și chiar nu puteți să treceți cu vederea ?
- Nu, răspund din nou.
Atunci a început omului să îi sară muștarul:
- Bine că doar pe mine m-ați găsit, pe alții nu îi mai vedeți. Și mai ales că vă mai plătesc și salariile !

În acel moment mintea mea a făcut un ”click” și totul devenise limpede. Nu mai contează că ai greșit, că ar trebui să îți asumi consecințele faptelor comise, fără a apela la tot felul de tertipuri și cunoștințe, iar după aceea să strigi în gura mare ”Huo șpăgarii, nenorociții, burtoșii!”. Totul se rezumă la : ”Noi vă plătim salariile, voi sunteți cei care trebuie să faceți ce vă spunem noi, sancționați pe cine vă spunem noi, când vă spunem noi și doar dacă vă spunem noi. În rest să fiți în stradă, să vă vedem doar când ieșim noi, dar în același timp să îi prindeți pe bețivi și drogați la volan, dar să vă purtați frumos cu ei, fără să îi abuzați”.
- În ce domeniu vă desfășurați activitatea ? încep eu.
- Dar ce contează asta ? răspunde omul contrariat.
- Ca să vă demonstrez ceva.
- Sunt profesor de matematică, spune omul.
- Și ce venit lunar aveți ?
- 1.892 de lei, îmi răspunde omul curios.
- Vedeți dvs. din salariul pe care încasați lunar plătiți 16% impozite la stat, adică CAS 0,5% vreo 9 lei, la sănătate plătiți vreo 5,5%, adică vreo 104 lei, la CAS mai plătiți vreo 10,5 %, adică vreo 199 de lei totalul impozitelor plătite fiind de 312 lei, corect ?
- Corect, răspunde omul.
- Din acești 312 lei pe care îi plătiți lunar, nouă polițiștilor, adică celor care le plătiți salariile, ne revin 14%, adică vreo 43 lei lunar. Din acești bani sunt plătiți aproximativ 45.000 de polițiști, adică MIE PERSONAL ÎMI REVINE O FABULOASĂ SUMĂ DE 0,12 BANI, SALARIU LUNAR PLĂTIT DE DOMNIA VOASTRĂ. Având în vedere că lucrez de 10 ani (120 de luni) în acest sistem, pot să spun cu siguranță că până în prezent ați plătit salarii de polițiști în valoare de 5160 lei, iar mie mi-ați plătit uriașa suma de 13,7 lei salariu. Am scos din buzunar 15 lei, i-am întins omului și îi spun :
- Luați acești bani și mergeți la mașină. Acesta este salariul pe care mi l-ați plătit în acești 10 ani, plus că sunteți dator la mine acum. De câte ori o să ne vedem, o să strig la dvs. că aveți să îmi dați 1,3 lei. Asta ca să nu uitați că ne plătiți salariile ! emoticon smile

P.S. Eu zic să dați mai departe, poate mai sunt și alții care ne plătesc salariile. :))) :twisted: :idea:
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 21:53

ai uitat sa specifici "sursa" ... adica mascariciul ala de "garcea" brasovean care se crede a fi foarte spiritual pe facebook
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE