de duma » 07 Dec 2015, 03:16
Vlad Moga ..... nici nu stiu cum sa iti urez un bun venit pe acest grup ..... insa citind comentariile mentorilor mei , am vazut dilema cu acele cruci si explicatia ta ...eu zic sa dezgropi ca poate dai in fras peste o avere de nu iti mai trebuie albine cat traiesti ....
La gardul acela ....la iarba verde si tunsa ( ingrijita ) asi trati o camera cu inflarosu pe una dintre acele cruci si totul a fi ca in Germania la Paris . Sa ma ierte raposatii !
Bun venit Motzarde , bun venit ! In acest forum ....tin sa iti precizez ...dar sa nu mai spui la nimeni ca poate ma aud cei de pe forumul Stuparitul ca aici am gasit cei mai sinceri si marinimosi oameni stupari , lucruri ce in carti inca nu sunt scrise , prosuse ce nu le gasesti prin magazine ..... ma bucur ca ai ales sa te faci prezent si aici , ma bucur ca ai ales albina in locul alcoolului si cluburilor ...mai calci tu prin strachini dar iti revi greu si juri ca nu mai pui alcool in gura ...asa am spus si eu in tinerete ...si ma tinut pana cand a trecut durerea de cap si iar ....si iar ..... insa tu mai socat prin mai tot timpul prezent printre " varsnici " ..... Asi putea spune " ba fratele meu .....nici aici nu scap de tine " ..... dar ma bucur ca nu pot spune .
P.S. am citi ca a venit mosul la tine ... zi si mie ce ti-a adus .... o blonda cu ochii albastrii si de vre-o 20 de ani ? Nu de alta dar , daca stau lucrurile asa .... ma fac si eu baiat cuminte ..... promit .
Motzarde baiatul tati .... stai stramb si gandeste drept .... masoara de 2 ori si taie o dat ..... si in prima carte pe care o scri sa ma pomenesti si pe mine in ea la capitolul Asa Nu ! .Ti-asi mai scrie dar e tarziu si tu iar dormi in c*r dupa Livu-rile astea tarzi . O sa vorbesc personal cu Putiu sa mute Live-ul la prinz sa il prinzi si tu .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.