Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: motzard

Mesajde moga vladut » 07 Dec 2015, 00:21

lucky5strike scrie:Vad ca te asculta albinele... :roll: ... maine poimaine te vedem pe forum "mare papusar" - stupar sadea, adica...

Cum de te-ai apucat de albine?

:P

eu am stupi oficial de anu acesta..am avut 2 roi si anu trecut da au murit peste iarna...acum am 10 stupi la anu asi vrea sa fac 40 de stupi :roll: ;) :lol:
moga vladut

Mesajde rihmond » 07 Dec 2015, 00:28

De ce au murit cei doi roi ?
rihmond

Mesajde moga vladut » 07 Dec 2015, 00:44

rihmond scrie:De ce au murit cei doi roi ?

de foame cred...
moga vladut

Mesajde nicus » 07 Dec 2015, 00:55

Vladut, a venit moSu la tine?
Cum nu, cand eu stiu ca a venit chiar dupa miezul noptii si chiar aici pe forum?
Suntem cu ochii pe tine!

Un-moS ;)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde duma » 07 Dec 2015, 03:16

Vlad Moga ..... nici nu stiu cum sa iti urez un bun venit pe acest grup ..... insa citind comentariile mentorilor mei , am vazut dilema cu acele cruci si explicatia ta ...eu zic sa dezgropi ca poate dai in fras peste o avere de nu iti mai trebuie albine cat traiesti ....
La gardul acela ....la iarba verde si tunsa ( ingrijita ) asi trati o camera cu inflarosu pe una dintre acele cruci si totul a fi ca in Germania la Paris . Sa ma ierte raposatii !
Bun venit Motzarde , bun venit ! In acest forum ....tin sa iti precizez ...dar sa nu mai spui la nimeni ca poate ma aud cei de pe forumul Stuparitul ca aici am gasit cei mai sinceri si marinimosi oameni stupari , lucruri ce in carti inca nu sunt scrise , prosuse ce nu le gasesti prin magazine ..... ma bucur ca ai ales sa te faci prezent si aici , ma bucur ca ai ales albina in locul alcoolului si cluburilor ...mai calci tu prin strachini dar iti revi greu si juri ca nu mai pui alcool in gura ...asa am spus si eu in tinerete ...si ma tinut pana cand a trecut durerea de cap si iar ....si iar ..... insa tu mai socat prin mai tot timpul prezent printre " varsnici " ..... Asi putea spune " ba fratele meu .....nici aici nu scap de tine " ..... dar ma bucur ca nu pot spune .
P.S. am citi ca a venit mosul la tine ... zi si mie ce ti-a adus .... o blonda cu ochii albastrii si de vre-o 20 de ani ? Nu de alta dar , daca stau lucrurile asa .... ma fac si eu baiat cuminte ..... promit .
Motzarde baiatul tati .... stai stramb si gandeste drept .... masoara de 2 ori si taie o dat ..... si in prima carte pe care o scri sa ma pomenesti si pe mine in ea la capitolul Asa Nu ! .Ti-asi mai scrie dar e tarziu si tu iar dormi in c*r dupa Livu-rile astea tarzi . O sa vorbesc personal cu Putiu sa mute Live-ul la prinz sa il prinzi si tu .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 07 Dec 2015, 10:17

Imi cer acuze Pustu Stparul ca ti-am pocit numele ..... aia nu inseamna ca vin cu mielul , vaca , tapul ....ca nu am asa ceva . :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde B.K » 07 Dec 2015, 10:54

Bun venit Vlad. De apreciat pasiunea pentru albine la o varsta atat de frageda !!!
Te vad unul dintre marii apicultori ai Romaniei !! :D :D :D
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde pustu » 07 Dec 2015, 11:04

duma scrie:Imi cer acuze Pustu Stparul ca ti-am pocit numele ..... aia nu inseamna ca vin cu mielul , vaca , tapul ....ca nu am asa ceva . :lol:

Ma sti ce va trebuie voua , astia din " generatia cu telefonul de gat " ?? Un " col beibi " ma , sa nu mai pociti litere . Si asa va invatati sa scrieti corect :lol: :lol:
ps : da palinca ai ? :lol:

yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde moga vladut » 07 Dec 2015, 15:41

pustu scrie:
duma scrie:Imi cer acuze Pustu Stparul ca ti-am pocit numele ..... aia nu inseamna ca vin cu mielul , vaca , tapul ....ca nu am asa ceva . :lol:

Ma sti ce va trebuie voua , astia din " generatia cu telefonul de gat " ?? Un " col beibi " ma , sa nu mai pociti litere . Si asa va invatati sa scrieti corect :lol: :lol:
ps : da palinca ai ? :lol:

asta esti tu dane ?? :shock:
moga vladut

Mesajde alin75 » 07 Dec 2015, 15:57

Da shaorma, shaorma ....... face?
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde moga vladut » 07 Dec 2015, 16:04

:lol: :lol: :lol:
alin75 scrie:Da shaorma, shaorma ....... face?
moga vladut

Mesajde duma » 07 Dec 2015, 18:26

moga vladut scrie:
pustu scrie:

Ma sti ce va trebuie voua , astia din " generatia cu telefonul de gat " ?? Un " col beibi " ma , sa nu mai pociti litere . Si asa va invatati sa scrieti corect
ps : da palinca ai ?

asta esti tu dane ?? :shock:

Na Dane ...te-a mancat ..... ti-a raspuns asta micul :lol:
duma

Mesajde traian » 07 Dec 2015, 19:58

Salut Vladut(iti mai zic asa inca 3 ani pina vei fi major).Vad ca esti fan Duma,pui berea sub albine,inca sa nu faci alfel.Parintii tai au investit mult pentru a ti face mica stupina.Daca aveam un baiat ca tine faceam la fel.Mult succes.
traian

Mesajde alin75 » 07 Dec 2015, 20:08

traian scrie:Salut Vladut(iti mai zic asa inca 3 ani pina vei fi major).Vad ca esti fan Duma,pui berea sub albine,inca sa nu faci alfel.Parintii tai au investit mult pentru a ti face mica stupina.Daca aveam un baiat ca tine faceam la fel.Mult succes.

L-am apreciat si pe live si in alte discutii (cu el de fata), cand altii de varsta lui poate fac alte nefacute, el "pierde timpul timpul" cu noi in fiecare wek + aproape in fiecare seara pe forum/discutii...... Ca o paranteza fiica-mea care are aceeasi varsta, cand prinde momentul ..... butoneaza/discutii cu ai ei colegi, pe telefon/tableta/laptop (sau in orice alta ordine), iar daca ii zic de mers pe la stupi...... mai bine ........
alin75

Mesajde moga vladut » 07 Dec 2015, 23:15

cine vine ??.... ;)
Fişiere ataşate
bucfast.jpg
moga vladut

Mesajde alin75 » 07 Dec 2015, 23:32

Vlad, "acordul" lui Dan il ai? :lol: :lol: :lol:
alin75

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?