Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde lucky5strike » 07 Dec 2015, 22:35

Pot. Consideram insa ca nu se impune... 8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 22:39

Hai nu fi capos Paul sa nu remarci ca totusi moderarea a depasit nivelul aplicarii regulamentului in litera ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 23:14

Pardon .... Radut a tinut musai sa ma contrazica.

Se pare ca inca mai este de lucru la capacitatea moderatorilor de a trata obiectiv situatii nu mult prea delicate
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 07 Dec 2015, 23:43

...
Ministrul Finanţelor: Salariul minim nu se majorează. În Brazilia sau India, oamenii lucrează și pe doi lei

:roll:

Pe doi lei. Ce porcarie a putut spune si cat de bine i-a iesit. Ducem in tara asta un razboi psihologic.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 07 Dec 2015, 23:53

Radut ... expresia aia cu 2 lei este scoasa din context ....

dar e adevarat .... dna ministru ar trebui sa serveasca niscai lectii de tact si diplomatie
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 08 Dec 2015, 00:21

Cristian IONITA scrie:... ar trebui sa serveasca niscai lectii de tact si diplomatie

Ce mare-i paiul din ochiul altora. :o
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 08 Dec 2015, 00:23

Hopa .... tu lipseai ca sa fie ciorba completa

Oricum de data asta ai dreptate .... o pun pe seama varstei .... se pare ca nu mai am rabdare pe cat ar trebui
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 08 Dec 2015, 00:25, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 08 Dec 2015, 00:25

Cum ziceam... tact si diplomatie. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde alt stupar » 08 Dec 2015, 01:27

Mircea63, acuma daca tot ne stranseseram in poiana lui Nea' Iocan... iaca, mai batem potcoava sa priceapa iapa... :lol:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Adi Hodis » 08 Dec 2015, 17:11

Cristian IONITA scrie:Hopa .... tu lipseai ca sa fie ciorba completa

Oricum de data asta ai dreptate .... o pun pe seama varstei .... se pare ca nu mai am rabdare pe cat ar trebui

Cu tasta tramuranda, indraznesc sa scriu ca, pot sa ma consider fericit ca nu-s in "oala" ... inca !. :)

Serios Cristi, eu am impresia ca ai lipsa de ocupatie si totodata niste spini in ganduri ( anunturi favorizate, moderare abuziva, samd ) :) ... si de cate ori te inteapa, aici iti versi ouch-urile. :lol:

Fara spini ... asa-i de bine !. :idea:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Cristian IONITA » 08 Dec 2015, 19:05

pai .... macar daca ar fi fost "dopar" spini in ganduri .... din pacate insa atat moderarea abuziva cat si anunturile favorizate sunt realitatea pura .... trista adevarat .... dar existenta.

Mi-ar fi placut sa fi avut mai mult timp disponibil dar .... ne descurcam si cu cat avem.

Oricum aici insa suntem off topic .... am rugamintea sa mutam discutia
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 08 Dec 2015, 21:39

Sal'tare!

Un primar canadian a refuzat sa dea curs cererii cu care au venit parintii musulmani ai unor copii care invata la o unitate scolara dintr-o suburbie a orasului Montreal (Canada).
Parintii de religie musulmana au cerut ca din cantina scolii din suburbia Montreal de Dorval sa fie scoase meniurile cu carne de porc, pentru ca religia musulmana interzice consumul acestei carni.
Primarul le-a refuzat cererea si le-a trimis cate o instiintare, prin notar, in care li se arata de ce nu se poate da curs cererii lor.
Iata ce se spune in instiintare :
«Musulmanii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se adapteze la realitatile din Canada si Quebec, la obiceiurile, traditiile sale, felul sau de viata, daca au ales sa emigreze in aceasta tara. Ei trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se integreze si sa invete sa traiasca in Quebec.
Ei trebuie sa inteleaga ca ei trebuie sa schimbe stilul lor de viata, nu canadienii care i-au primit cu generozitate. Ei trebuie sa inteleaga ca locuitorii Canadei, care au acceptat multi imigranti, nu sunt nici rasisti, nici xenofobi. Nu mai mult decat alte natiuni, canadienii nu sunt dispusi sa renunte la identitatea si la cultura lor. Si daca in Canada au gasit un teritoriu de bun venit, nu numai primarul de Dorval saluta strainii, dar si canadienii din Quebec - ca un intreg.
In cele din urma, ei trebuie sa inteleaga ca in Canada (Quebec), cu radacinile sale iudeo-crestine, pomi de Craciun, biserici si festivaluri religioase, religia trebuie sa ramana in domeniul privat.
Municipalitatea Dorval are dreptul de a refuza orice concesii pentru Islam si Sharia. Pentru musulmanii care nu sunt de acord cu secularismul si nu se simt confortabil in Canada, exista 57 de tari musulmane frumoase din lume, cele mai multe dintre ele subpopulate si gata sa-i primeasca cu bratele deschise, in conformitate cu Sharia.
Donbazil

Mesajde lucky5strike » 08 Dec 2015, 21:49

Donbazil scrie: «Musulmanii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se adapteze la realitatile din Canada si Quebec, la obiceiurile, traditiile sale, felul sau de viata, daca au ales sa emigreze in aceasta tara. [...] Nu mai mult decat alte natiuni, canadienii nu sunt dispusi sa renunte la identitatea si la cultura lor.

""Musulmanii trebuie sa..."

Oki! Uite ce inseamna sa fii jupan in tara ta, sa-ti aperi traditia si cultura...sa ai coloana, adica.

Sa luam aminte...

8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde nae » 08 Dec 2015, 21:55

Cred ca nea Vasile a fost subtil; daca citesti cu manta(biliard) se refera la forum . ;)
nae

Mesajde Donbazil » 08 Dec 2015, 22:38

Sal'tare!

La multi ani Nae!....
Nu m-am gandit la asta, da' daca zici tu!.... :lol:

Eu oricum nu mai bag in seama pe cei care baga batzul prin gard....

Postez doar ce mi se poare mie interesant - ca doar suntem in "poiana" si vorbim discutzii - si daca eu gasesc chestii interesante, poate si altzii or gasi ceva schepsis la postarile mele, daca nu , nu!.... :idea:

Si mai e o chestie la cele scrise de tine: Daca folosesti manta la biliard, se presupune ca totusi vrei sa atingi ceva, ori in cazul nostru la ce sa dau cu manta?....La NIMIC ?...

Sănătate Moromete! Ia bă o ţîgare! :idea: :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde lucky5strike » 08 Dec 2015, 22:44

nae scrie:Cred ca nea Vasile a fost subtil; daca citesti cu manta(biliard) se refera la forum . ;)

Aham... trebuia sa ma rezum la o singura manta... da bila mergea asa de frumos ca am "stimulat-o"... :roll:

DonBazil, merge si pe 2-3 tevi, nu?

:lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE