Lasa aplauzele ....dami o oaie .....oaie cu 4 picioare si lana , nu cu 2 picioare si silicoane ...... tot la prosti iti sta capul ,
pustu scrie:Bine ai venit .
duma scrie:pustu scrie:Bine ai venit .
.....ba MOTZRDE ...DE CE NU STAI IN SPATELE STUPULUI SI SA SCOTI RAMELE .....CA SUNT IN PAT CALD .... VEZI TOT CA STUPARUL DAN LUCRI DIN LATERAL SA VEZI TOATE RAMELE ....asta noapte tot la asta ma gandeam cum te intizi peste toata lada sa scoti prima rama din fata de la unrdinis ........ Concluzia mea este sa treci in part rece pe viitor
moga vladut scrie:duma scrie:pustu scrie:Bine ai venit .
.....ba MOTZRDE ...DE CE NU STAI IN SPATELE STUPULUI SI SA SCOTI RAMELE .....CA SUNT IN PAT CALD .... VEZI TOT CA STUPARUL DAN LUCRI DIN LATERAL SA VEZI TOATE RAMELE ....asta noapte tot la asta ma gandeam cum te intizi peste toata lada sa scoti prima rama din fata de la unrdinis ........ Concluzia mea este sa treci in part rece pe viitor
asta ii in pat rece ca si atai![]()
....la lazile in pat cald stai linistit ca stau in spate...
duma scrie:Abia astept sa fie lada plina si sa vad cum lucri la ultima de catre urdicis !
andrei_calinescu scrie:Foarte frumos Vlad.
Ce planuri ai pentru 2016?
Buckfast ai pana acum? Am vazut intr-un live ca vroiai sa vezi cum e.
Mi-ar face placere sa-ti daruiesc una(o matca).
Cum vrei sa evoluezi stupina mai departe?
moga vladut scrie:....la primvara imi iau 15 famili si vreau sa imi fac si niste roiuri .... la anu vreau sa am in total 40 de stupi.....
alin75 scrie:moga vladut scrie:....la primvara imi iau 15 famili si vreau sa imi fac si niste roiuri .... la anu vreau sa am in total 40 de stupi.....
Este un "nene" in spatele tau.......?
alin75 scrie:moga vladut scrie:....la primvara imi iau 15 famili si vreau sa imi fac si niste roiuri .... la anu vreau sa am in total 40 de stupi.....
mausica scrie:alin75 scrie:moga vladut scrie:....la primvara imi iau 15 famili si vreau sa imi fac si niste roiuri .... la anu vreau sa am in total 40 de stupi.....
Nu e usor ceea de vrei tu. Daca nu ai un ajutor poate fi fatal....asta vrea sa zica Alin
Dar nu inteleg de ce trebuie sa cumperi ???? Fa roii din familiile tale....cu banii care ii dai pe roi iei papica sa ii faci mari
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori