Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 09 Dec 2015, 18:18

:)
Fişiere ataşate
12321108_923033081127105_146147578168843274_n.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde nae » 09 Dec 2015, 18:21

Cristian IONITA scrie:articolul este "orientat" .... are ca scop lobby pentru tema restiturii garantiilor de credit .... dar este mulat pe o realitate ... ca multi dintre noi ne este strain conceptul de durabilitate .... de a vedea mai departe de ziua de azi.

Exact asta spun, auditoriul e prea prost si ''eu'' prea arogant ; am condus cea mai lunga nava/sef la BNR = argument suprem

Nu mai postez pe subiect . Eu am treaba cu Garcea .
D-ta ai libertatea sa te pozitionezi cum vrei (in demonstratia cu pomii lu' Radut afirmi ca ''e pt copii'' ;) = cand spun ca e arogant si prea bou sa poata argumenta unui adult imi spui de BNR !?)
Mai mult nu pot .
nae

Mesajde nae » 09 Dec 2015, 18:26

Cristian IONITA scrie::)

AICI gresesti .
Cand faci mustati la o poza nu e corect . Si eu am ochelari si .. chiar e greu :D
Cand un nene ma ia in ras cu poante de copii ,ca eu cand ma imprumut pe 20 ani nu pricep cum vine treaba cu amanetatul vietii de care nu dispun ,am dreptul sa-l iau la ''palme'' .
Gata , am zis .
nae

Mesajde Cristian IONITA » 09 Dec 2015, 18:36

Nae ... de ce "gata"? .... oameni suntem si cerul este limita

"ochelaii" sunt doar partea accesorie .... simabilu' este caca pe alte considerente .... ca ca poarta ochelari
Cristian IONITA

Mesajde nae » 09 Dec 2015, 21:28

In ton cu nenea economistul cum simtiti declaratia ministrului de finante care justifica inghetarea salariului prin paralela cu India /Brazilia unde se munceste pe 2 lei .
E desteapta fatuca ?, este = are diplome
Un elev mediocru justifica altfel ?, sigur .
Pe taxele mele , angajata''mea''?,da.
De ce ? :shock:

Probabil are dreptate economistul ... :(
nae

Mesajde Bambucha » 10 Dec 2015, 08:41

paul scrie:Da' parca ... tehnocratia salveaza Romania ???
Ia uitati ce ministresa " tehnocrata" avem : http://www.stiripesurse.ro/foto-inedit- ... 73389.html
Si inca un amanunt absolut lipsit de importanta pentru ... tinerii frumosi si liberi 8-) , domnita respectiva are legaturi puternice cu ... Soros ! ;)

Soros asta, si altii ca el, n-o avea putina legatura si cu Putin?
Daca se pregateste terenul pentru microchipare la nivel mondial? Vai de ei tineri, frumosi si liberi!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Cristian IONITA » 10 Dec 2015, 11:42

nae scrie:In ton cu nenea economistul cum simtiti declaratia ministrului de finante care justifica inghetarea salariului prin paralela cu India /Brazilia unde se munceste pe 2 lei .
E desteapta fatuca ?, este = are diplome
Un elev mediocru justifica altfel ?, sigur .
Pe taxele mele , angajata''mea''?,da.
De ce ? :shock:

Probabil are dreptate economistul ... :(

cred ca nu ai fost suficient de atent la declaratia "fatucii" ... sau mai degraba nici macar nu ai ascultat-o direct ci ai informatia din diverse articole ....

"justificarea" in realitate consta in faptul ca nu se poate lua o astfel de masura fara a se face studii/analize de impact .... lucru de altfek foarte corect si profi ... referinta la leafa din India/Brazilia a fost cumva accesorie si nu principala "justificare" .... dar oricum nu a facut decat sa reliefeze amatorimul respectivei in ceea ce priveste functia de ministru ...
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 10 Dec 2015, 17:13

Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 11 Dec 2015, 18:01

"justificarea" in realitate consta in faptul ca nu se poate lua o astfel de masura fara a se face studii/analize de impact .... lucru de altfek foarte corect si profi ... referinta la leafa din India/Brazilia a fost cumva accesorie si nu principala "justificare" .... dar oricum nu a facut decat sa reliefeze amatorimul respectivei in ceea ce priveste functia de ministru ...[/quote]
Este adevarat ca ar trebui facute "studii de impact" mai ales cand se preconizeaza sa tranteasca guvernul. Dar de curiozitate, intreb si eu ca unul de la tara, cand Basescu si ai lui, in speta pdl-ul au taiat salariile si au crescut tva-ul' or' fi facut studii de impact? Daca da, ce spuneau acele studii? Ca la un moment dat, Isarescu, l-a luat gura pe dinainte si a spus ca a fost o masura nerecomandata! Nici de guvernator si nici de FMI. Si totu-si de ce a fost luata? Unii zic drept razbunare ca nu l-au votat bugetarii pe Baselu'
Presa lucreaza cu unitati de masura diferite. Cand baselu' a luat-o in colimator pe ministreasa aia mica, Petrescu, cu mto-ul lui toata presa a sarit in sus si a linsat-o mediatic, desi nimeni nu a fost interesat de programul economic. Acum au fost cateva sughituri si atat. Semn ca postacii sunt la post.
Aproppo! Cica l-au trimis pe printul Paul la beciul domnesc! Oare o urma si nasul!
Shrek

Mesajde Shrek » 11 Dec 2015, 18:03

"justificarea" in realitate consta in faptul ca nu se poate lua o astfel de masura fara a se face studii/analize de impact .... lucru de altfek foarte corect si profi ... referinta la leafa din India/Brazilia a fost cumva accesorie si nu principala "justificare" .... dar oricum nu a facut decat sa reliefeze amatorimul respectivei in ceea ce priveste functia de ministru ...[/quote]
Este adevarat ca ar trebui facute "studii de impact" mai ales cand se preconizeaza sa tranteasca guvernul. Dar de curiozitate, intreb si eu ca unul de la tara, cand Basescu si ai lui, in speta pdl-ul au taiat salariile si au crescut tva-ul' or' fi facut studii de impact? Daca da, ce spuneau acele studii? Ca la un moment dat, Isarescu, l-a luat gura pe dinainte si a spus ca a fost o masura nerecomandata! Nici de guvernator si nici de FMI. Si totu-si de ce a fost luata? Unii zic drept razbunare ca nu l-au votat bugetarii pe Baselu'
Presa lucreaza cu unitati de masura diferite. Cand baselu' a luat-o in colimator pe ministreasa aia mica, Petrescu, cu mto-ul lui toata presa a sarit in sus si a linsat-o mediatic, desi nimeni nu a fost interesat de programul economic. Acum au fost cateva sughituri si atat. Semn ca postacii sunt la post.
Aproppo! Cica l-au trimis pe printul Paul la beciul domnesc! Oare o urma si nasul!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 11 Dec 2015, 18:05

exista presa si presa .... unii pro si altii contra .... din pacate putini spre deloc au articole obiective.
Si taman de aceea eu zic ca e bine sa nu luam pe nemestate concluziile dumnealor ....

despre guvernul de acum se poate spune multe .... dar dupa mine sunt mult mai "profi" decat oricare guvern de pana acum (inclusiv decat cele Boc).

Personal nu sunt deloc incantat de calitatile lui Cioros .... si nici de multi dintre cei din guvernul lui .... dar sunt cu mult peste guvernul Ponta .... asa ca directia pare a fi constructiva
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 11 Dec 2015, 19:35

Si eu sunt de acord ca guvernul lui Cocolos pare a avea o credibilitate mai mare decat a lui Mikei Maus, fie si numai pentru faptul ca nu face valuri prea mari si nu ne mai ofera circ. Dar persista intrebarea referitoare la taierile de "toate alea"din regimul Boc-Baselu'? Cum au fost percepute de catre bucuresteni, avand in vedere ca grosul bugetarilor se afla in capitala? A fost corecta, nu a fost! A fost documentata sau a fost razbunare?
Nu am intentia de a te agasa si nici nu doresc sa ne contrazicem. Doream o parere a unuia care traieste in Bucuresti!
Shrek

Mesajde proapis13 » 11 Dec 2015, 19:55

Iohannis a dat undă verde legii confiscării averilor milionarilor penali
http://psnews.ro/iohannis-a-dat-unda-ve ... li-104721/
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 11 Dec 2015, 20:11

Shrek scrie:Si eu sunt de acord ca guvernul lui Cocolos ... Doream o parere a unuia care traieste in Bucuresti!

Eu traiesc in Ro si nu sunt ocupat :(
Sunt fan Ilie Serbanescu (Antenist , stiu ), Ro = COLONIE .
M Diaconu e incompatibil , ministrii ''tehnocrati'' sunt compatibili - sau obedienti !?

Iubesc strada ,proasta da multa = procentul hazardului ma SATISFACE + tinerii, e speranta mea .
:D

In rest !?, algoritmi, ecuatii , posibilitati, tradari,INTERESE ...
''Si noi!?, n-avem plapumi se ne acoperim copiii...
Crezi ca nu stiu cine esti?
Ma-ta vinde flori in piata, tac-to vinde castraveti ...''
Matusa Tamara , bisnita cu blugi = misto
nae

Mesajde Shrek » 11 Dec 2015, 23:03

La familia mea te referi? N-ai nimerit! Nu mai suntem asa multi precum spui!
Shrek

Mesajde nae » 11 Dec 2015, 23:09

Shrek scrie:La familia mea te referi? N-ai nimerit! Nu mai suntem asa multi precum spui!

:shock:
NU , NU .
Nene , nu am treaba cu platitorul de taxe .
(de ce sughit de cateva minute :lol: )
Relax , ''baietii'' au grija de noi ...
(crezi ca nu stiu cine esti Ponta/Boc/neamtu...)
nae

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE