Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cei care ne fac de ras prin Europa

Mesajde lucky5strike » 08 Dec 2015, 22:00

Uite ca totusi nespalatii stiu sa scoata bani sa plateasca o faradelege... :roll:

Pax vobiscum!
lucky5strike

Re: Cei care ne fac de ras prin Europa

Mesajde lucky5strike » 08 Dec 2015, 22:08

Cum poti fi lasat fara banii de pensie...

Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 09 Dec 2015, 00:16

La cersit ...

Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde tuturicius » 09 Dec 2015, 01:15

io am doi caini si doua matze ... as face dublu ...
tuturicius

Mesajde mellis » 11 Dec 2015, 03:10

Degeaba...încerci...
Tziganii sunt paraziti - face parte din cultura lor...s-au inspirat din natura, de la viespe..de ce să-și puna "copiii " sa dea din aripi când pot sta cu mana întinsă...
De generații bune STAU pe lângă comunități si sunt experți in școală vieții sau "te face din vorbe"...
Multi fac scoli înalte de comunicare...ei le-au învățat pentru a supraviețui...
Naivitatea este mare..slăbiciuni destule...
Rezultatele se vad - la noi jumătate din centrul orașului este al unor cunoscute clanuri..
Spitalul de copii Louis Țurcani - l-a " cumpărat" si a mers cu scaun \ masa si s-a pus in mijlocul copiilor bolnavi - ca este la el acasă...
nu dau socoteala legii..
Am copilărit cu vecini tzigani si nu am ceva cu ei..dar se fac prea multe măgarii...si sunt multe "șepci" vinovate..
Sanatate
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde gica.mosu » 11 Dec 2015, 09:06

...Baieti ,nu-i vinovat cel cari cere ....noi cari le dam lor....ei (unii)o duc bini =s-a facut din cersetorie o adevarate MAFIE atat la noi in tara cat si in Europa :mrgreen: Nu de mult in italia a fost prezenta la TV un film cu modul de operare(Pacalirea oamenilor binevoitori-darnici)a unei femei de etnie roma din Romaniea ;) P.S -sunt ff iventivi(auzi,sa puna plaman de porc legat la picior....) dar la mnca s-au de invatat si lucruri bune nici vorba...FF TRIST 8-)
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde proapis13 » 11 Dec 2015, 09:35

mellis scrie:Rezultatele se vad - la noi jumătate din centrul orașului este al unor cunoscute clanuri..

Pe C.D. Loga doar scolile,policlinicile si sediul Patriarhiei nu este al tiganilor...
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde mellis » 11 Dec 2015, 10:55

Mi-am amintit o poveste din copilarie..La prima iesire din tara - de capul meu - singur - la o tabara de "munca" in Germania, cu autocarul si trenul..imi plateau drumul si 5 marci pe zi ;)..eram student..o feerie..
La intoarcere in tara - filtru in Germania/Austria - era perioada de maxim 3 luni afara din tara cu coada de ore bune la vama..
Intra "neamtul" in autocar sa verifice actele..pe bancheta din spate un bastan cu "foale"..ii zice sarcastic sepcii verzi: "tu neamt, eu neamt, suntem de la egal la egal".. era refugiat rrom (an) cu acte in Germania ;)
Va dati seama ce a fost in mintea SSistului..

Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Shrek » 11 Dec 2015, 23:10

De va grabiti sa spuneti ca rromii ne fac de ras in Eu si in lume? Coruptii din dosarul EADS, contractul Bechtel, ori alte dosare sonore, ne fac de "fala"?
Shrek

Mesajde Shrek » 11 Dec 2015, 23:27

Personal nu cred ca este corect sa infieram cu "manie proletara" o anumita categorie sociala. Aceasta atitudineare a fi o alunecare spre rasism si nu sunt sigur ca noi romanii suntem atat de exclusivisti fie ca este vorba de rromi, de musulmani, de minoritati sexuale , culte religioase ori mai stiu eu ce entitati sociale. O astfel de discutie poate genera o atitudine ostila din partea noastra, utilizatori ai forumului, fata de aceste categorii sociale.
Dar nu pot sa ma abtin sa nu intreb, sunt stupari de etnie rroma? Intrebarea aceasta a fost pusa intr-un live de un coleg de peste balta.
Shrek

Mesajde gica.mosu » 12 Dec 2015, 09:19

NUUU,nu sunt stupari....dar,sunt consumatori di miere :idea: In vizita la tatuca(masina la poarta)la tara mi-au spart porbagajul si au luat rezerva+o geanta cu 15 borcani di miere :mrgreen: ...P.s-laaaa furat n-i intrece nici :twisted: ....Am un vecin de bloc cari si-a facut vila cu 11 camere din spart"piatra= banc....e"in alti tari...si maiTRIST ;)
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE