Am mai auzit ceva de genu ca nu s-ar putea vinde miere cum o vand eu pentru ca nu e procesata bla bla bla
antal_bee scrie:Eu am intreprindere individuala si i-au miere de la un stupar care are toate actele inregula. Am luat o cantitate ceva mai mare si mi-a dat discount astfel incat sa pot sa vand cu pretul cu care vinde si el in piata. Din moment ce el are toate autorizatiile necesare pt a comercializa miere mai trebuie sa am si eu alte autorizatii? Autorizatia mea este pentru comercializare de produse preponderent nealimentare adica pot sa comercializez si alimente intr-o mica masura.
Am mai auzit ceva de genu ca nu s-ar putea vinde miere cum o vand eu pentru ca nu e procesata bla bla bla
osho scrie:eu am primit prima transa de bani in vara
nu am platit deocamdata nimic la sanatate,pensie,etc.
nu am nevoie de serviciile lor(care oricum nu sunt gratuite)si daca e sa traim din pensia ,din Romania(daca o mai ajungi)mori de foame
adytza scrie:osho scrie:eu nu am inteles aproape nimic![]()
,am luat masura 141,am pfa,nu sunt angajat ,,,,acum ce fac ar trebuie sa merg sa platesc ceva(pt.sanatate, somaj)chestii de astea VOI CUM FACETI?
Iti recomand acest site: http://www.pfa.whd.ro/forum E foarte instructiv si poti pune orice intrebare doresti.Atentie ca nu este vorba numai de contributia la sanatate care poate fi interpretat asa cum spune mai sus colegul pab(prerea mea este sa intrebi direct la sursa, adica Casa de Sanatate) ci si de CAS(pensii) care e si mai periculoasa ca si contributie,baza de impozitare.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori