Donbazil scrie:SWal'tare!
Sezi bland si fa-ti treaba cum o stii.....Pana la 2000 de stupi - ca sa se impuna sa lucrezi intr-un anumit stil si cu un anumit randament, mai ai putin....![]()
Eu am fost "dincolo" si am vazut.....Si nu mi-a convenit.....Stau pe curu' meu bland si frec menta cu 150- 200 de stupi si din astia vreau sa mai dau...Ca mi se par prea multi...
Fiecare-si face treaba dupa cum sunt imprejurarile si - zic eu dupa mintea mea - si dupa cum e randuiala in locul unde sta meseriasu'.....( Cand mi-a povestit Ciobi ce-i prin Noua Zeelanda, am zis ca fabuleaza.....Azi omu' e apicultor, dar....Nu in Romania!)...
P.S. Parerea mea:...Daca o sa-l "frecam" pe olteano/canadian cu multe prostii, o sa se sature si ne paraseste si asta....Haideti sa nu mai fim fitilisti...Care are de intrebat treburi serioase, pe care nu le gaseste in carti sau pe net, sa intrebe, care nu, destul ca citeste......Eu n-am sa mai intervin ca-s prea marunt....Doar citesc!....![]()
Hai atunci sa nu-l mai frecam cu prostii....... sa intrebam de vreme...., cand vine mosu...... chesti-trestii....
Ma doare in cot de incarcatura de stupi/ha (rapita)...... cand noi ne scoatem ochii pentru orice floare! La fel si pentru antibiotice........ cand am incercat sa discut deschis.... am fost luat la huo...... acum ca discutia se poarta peste Ocean....... e altceva! Am apreciat ideea cu facutul de roi, dar ....... cand ceva imi scapa (da am sarit o pagina si am realizat ca se vb. de roi la pachet!) intreb....... nu sunt ca un copil la scoala care da din cap ca a inteles si pleaca bou/vacar acasa.......
Angellily scrie:Mai fratilor, hai sa ne intelegem, in ultimile comenturi m-am referit strict la roii la pachet, asta am fost intrebat. Asta am raspuns. Alin 75 , sau cum iti zice, citeste topicul si incearca sa vezi la ce se face referire. Hai sa nu amestecam povestile.
P.S. nu m-am prezentat .......eu sunt un nimeni --->alin