BUNKA scrie:...
Nu am eu treaba pe partea aia de forum...nu am decat o singura postare acolo la apicultura canadiana...in care explicam-sa inteleaga tot p****tu-cum cred eu ca sta treaba cu antibioticele...si nea japonese a zis ca doar o generatie de albina e afectata de antibiotice...pai bun-bun,da' daca generatia asta e "subreda" cum mama

sa mai creasca atata puiet...creste...dar mult mai putin...si ala...cu chiu cu vai...deci in opinia mea tratarea preventiva cade.
BUNKA scrie:nea'rusu e mai mult decat profi, mananca de pe urma albinelor din laditele alea
Inteleg asta,bravo lui.Nu am spus ca nu poate
nimeni sa faca apicultura profesionista pe tipul asta de lada,se poate,doar ca,cu un volum muuult mai mare de munca,o chestie care te poate baga...in faliment.Si eu nu am nici resursele,nici timpul,nici rabdarea necesara...-mai mult de 90% nu ar adopta stilu' asta de lucru,d'apai sa mai faca si "ferma de stupi"
Mai mult de 80% dintre cei pe care i-am intrebat de MER...mi-au spus ca nu s-ar apuca de stilu' asta...fiindca...multa manopera,multa 'tamplarie'...multa...bataie de cap.