janese scrie:pot sa zic ca si eu dau antibiotic !!!! si apoi sa ma caute procesatorii la anu si in c*r???? am mai scris pe tema antibioticului...dar nu inseamna ca nu imi tzatzaie fundu!!!
janese scrie:nu ma,ca ignatov nu citeste decat ce scrie el
mellis scrie:janese scrie:pot sa zic ca si eu dau antibiotic !!!! si apoi sa ma caute procesatorii la anu si in c*r???? am mai scris pe tema antibioticului...dar nu inseamna ca nu imi tzatzaie fundu!!!
Sunt multi care folosesc (eu sunt prea mic - nu am folosit), dar aplicat CORECT fara sa lase urme, oare cati?
Detaliile sunt importante - dar cu "lasa bai ca merge si-asa"..dau cu borcanul la prostii romani ...
Sanatate.
janese scrie:...astia vor sa ingenuncheze si domeniul apicol in romanica.
ps..oi fi marit eu cutiile?
janese scrie:ignatoave!!!nu mai umbla ma cu ,,sterse" zi-o p=a dreapta!!! cum facem sa avem albina canadianului in cutiile noastre???
tuturicius scrie:uuffff ... io trebuie sa ma urc la 5 dimineata in duba sa merg la munte sa-mi duc scandura pentru stupi si voi v-ati apucat la 12 noaptea sa vedeti cum facem albina canadianului ... acuma io sa ma duc la nani ... ?
janese scrie:ma...avem vatra de trei patru kile la zi la rapita timp de trei saptamani...dar nu avem chinejii canadianului!...cum facem sa avem chinejii lui???dar zi fara bashcalie!!!daca stii...daca nu treci colo la ,,radiostuparitul"unde te-am gasit!!!
janese scrie:angelili...nu zici nimicutza???
janese scrie:lasa-ma ma cu 3500 oua pe zi!!!sunt poveesti!!!!am mai zis...1500-1800...(futu-le-n c*r pe 1200)!!!restul sunt gogosi
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori