Runda de aseara s-a incheiat nedecis! Mai degraba o remiza! Asa ca ramane 1-0 pentru Canada. Ingerul cazut ne lasa sa ne perpelim si sa ne imbolnavim de fiere dupa ce ne-a aratat masina lui de facut miere iar noi ne stoarcem creierii sa aflam cum functioneaza! Daca ar fi dupa mine, cred ca umbla cu regine dopate si albina din roiuri varsate sau cum zicem noi la punga! Performanta lui consta in a inlocui siropul pe care il administreaza in cantitati pe care noi nici nu am indrazni sa le contabilizam dar sa le cumparam, cu o miere produsa de unitati exceptionale intr-o perioada relativ scurta de timp. Si totusi, raman intrebarile de baza ale unui terchea - berchea ca mine: cum de nu roieste o astfel de familie? Ca la mine sunt sigur ca ar roi si daca le-as pune la dispozitie un stup cat sufrageria si le-as aduce o linie de fabricat faguri artificiali! Si nu in aprilie mai ci acum in februarie! Cum sa tratezi de paduchi atata popor de albine? Nu mai zic de nosema?
Ma duc sa imi aduc cutia cu carti online, bag picioarele in cada cu apa rece si ma pun iar pe citit! Nici nu ma ma uit la meci! Cred ca va castiga Canada prin abandon !