Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pustu stuparul

Mesajde andrei_calinescu » 30 Dec 2015, 20:08

"poate o sa auzim intr-o zi ca la cineva ia pocnit fierea"

Prostu' moare de grija altuia.
De ce frate sa le plezneasca jugulara, da Dorian mancare la albine pe banii lor?
andrei_calinescu

Mesajde Augustin78 » 30 Dec 2015, 20:17

corect....invidia asta "te omaoara frate"..pe mine nu...eu doar invat ...sunt prea mic....dar cresc :D

ce ma deranjeaza pe mine....e faptul ca unii intra si-si bat joc de munca altora..veniti si voi cu filmari si procedura de lucru folosita si poate putem invata si noi de la cei "consacrati"/experimentati :D

La multi ani!
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde pustu » 30 Dec 2015, 20:31

ben90557 scrie:Dane,aveti intalnire in fiecare seara?

Am incercat saptamana asta . E foarte obositor . Nu cred ca am dormit 6 ore adunate de sambata dimineata pana acum :lol:
ben90557 scrie:Ca o idee,n-ar fi bine ca toti cei care intra sa-si arate chipul macar odata?

Nu tin mortis . Nu ma intereseaza cum arata omul . Ma intereseaza ce pot sa " fur " de la el :lol: :lol:
Cel putin la comentarii nici nu e posibil . E ca pe forum . Daca bag " moaca obligatorie " o sa vorbesc singur . Nu ca acum no fac ... :lol:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde pustu » 30 Dec 2015, 20:38

alin75 scrie:Oare de nea' Virgil, Leonard ce mai stiti?

Pe nea Virgil l-a suparat Catalin . Adica i-a vorbit urat , nestiind cu cine sta de vorba , aici pe forum . A promis ca-si cere scuze in direct dar nea Virgil nu a mai intrat . Si Catalin n-a scris nici aici .
Cu Leonard n-am mai vorbit de vreo 2 saptamani . Daca nu i-au facut refugiatii felul :lol: :lol: e bine sanatos
pustu

Mesajde alin75 » 30 Dec 2015, 20:42

pustu scrie:
alin75 scrie:Oare de nea' Virgil, Leonard ce mai stiti?

Pe nea Virgil l-a suparat Catalin . Adica i-a vorbit urat , nestiind cu cine sta de vorba , aici pe forum . A promis ca-si cere scuze in direct dar nea Virgil nu a mai intrat . Si Catalin n-a scris nici aici .
Cu Leonard n-am mai vorbit de vreo 2 saptamani . Daca nu i-au facut refugiatii felul :lol: :lol: e bine sanatos

Ma bucur, ca prea era hotarat....... :mrgreen: :mrgreen: Daca mai vb. cu el, trimite-i salutari si de la mine!
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde pustu » 30 Dec 2015, 22:01

DE LA STUPARI PENTRU STUPARI * LIVE Talk Show *

https://plus.google.com/hangouts/_/ytl/ ... authuser=0
pustu

Mesajde BRUMITA » 30 Dec 2015, 22:34

Daca SE da un premiu de frumusete imi pun chipul ....sunt cel mai frumos stupar ....dupa Redoo , Pustiu , Florin , Nea Andone , Motzard , Ionut , PetricA , ETC , ETC ..... :lol:[/quote]
Aici e ca la examen, ai reusit, esti primul sub linie. :lol:
Dacă ai mult , dă și altora din bunurile tale .
Dacă ai puțin, dă din inima ta.
(Fernad Fauriner Avery )
BRUMITA

Mesajde duma » 30 Dec 2015, 22:36

DRAGII MEI ....HAIDETI SA LASAM INVIDIILE , ORGOLIILE acolo unde sunt departe de noi ...... sunteti niste oameni de treaba ...... haideti sa ne unimi sa fim ca fratii chiar daca distantele ne despart , chiar daca tehnicile de supravietuire ale albinelor voastre si ciorile mele sunt departe ..... Haideti sa fim ....sa fiti scuze ....apicultori . NU VA MAI CERTATI SI CEI CARE ISI RECUNOSC GRESELILE MERGETI PANA LA CAPAT . Am un respect fata de toti !!!!!!!!!
Ultima oară modificat de duma pe 30 Dec 2015, 22:40, modificat 1 dată în total.
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde duma » 30 Dec 2015, 22:39

BRUMITA scrie:Daca SE da un premiu de frumusete imi pun chipul ....sunt cel mai frumos stupar ....dupa Redoo , Pustiu , Florin , Nea Andone , Motzard , Ionut , PetricA , ETC , ETC ..... :lol:

Aici e ca la examen, ai reusit, esti primul sub linie. :lol:[/quote]
:lol: vedeti DUMNEAVOASTRA de ce va '' IUBESC EU '' ca sunteti un exemplu pentru mine ..... PUBLIC SI PE PAGINA REAFERICITULUI PUSTU STUPARU NUMARUL 1 .... SE STIE ....... VA DECLAR TOATA ADMIRATIA MEA !!!!!
Cu permisiunea .........................mea va spun ......... VA TZUC ! SUNTETI SINGURA STUPARITA INTRE SACHALI :lol:
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde topy » 30 Dec 2015, 22:56

...
topy

Mesajde pustu » 30 Dec 2015, 23:14

topy scrie:...

cum adica puncte puncte ?!
pustu

Mesajde pustu » 30 Dec 2015, 23:15

pustu

Mesajde pustu » 31 Dec 2015, 04:10

pustu

Mesajde duma » 31 Dec 2015, 10:50

Nu e corect ......cand sa inceapa adevaratele discutii si teme ....Pustiule ...ai oprit inregistrarea :lol:
duma

Mesajde ben90557 » 31 Dec 2015, 12:30

Eu cred ca apicultorii sunt si oameni spirituali.Nu port grija nimanui,Andrei,dar imi pare rau cand unii oameni sunt jigniti si mai ales cei care ne dau atata informatie.Sau ai crezut ca ma refer la jugulara mea?Am fost impresionat de ce fac cei din Canada,dar nu sunt invidios.Eu am o vorba: sa-mi dea Dumnezeu sanatate sa ma pot bucura de munca mea.Sunt multumit de ce fac, dar sunt deschis si la nou si orice informatie este binevenita, putand fi sau nu aplicabila in situatia mea.Eu ma gandisem la un filtru,dar ai dreptate ,Dane,ar intra foarte putini si nu asta este scopul. In anul ce vine va doresc la toti, sa fiti multumiti si sa va bucurati cu sanatate de munca voastra, alaturi de cei dragi!
ben90557

Mesajde ben90557 » 31 Dec 2015, 12:43

Si daca tot am ajuns la calculator,pentru alimentarea cu bidonul exterior (Dan,Andrei) doua sugestii:suport pentru cot un L intors de tabla sau o bucata de leat sub el.Pentru a nu se roti si a nu forta cotul spre exterior,doua capse,dar nu introduse pana la capat si o guma cu carlige care sa imbrace bidonul.Bidoane de sifon gasiti la Brasov la 2,3-2,5 lei.Gaura in lateral caci in spate incomodeaza cand lucrezi.
ben90557

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?