lucky5strike scrie:Pai... anii au trecut, dar am ramas tot neluminat.
Este un coleg Eugen Rotaru (sau Eduard ) care a preluat afacerea -cred ca ne-am colizionat pe topicul ''canadian'' (la multi ani colegu'
L5S, esti foarte activ
La multi ani .
lucky5strike scrie:Pai... anii au trecut, dar am ramas tot neluminat.
lucky5strike scrie::)
Nae...
lucky5strike scrie:Ei, nu se pune problema de asa ceva...
Vream sa ma lamuresc totusi, dupa atatia ani, de ce massmedia l-a bagat in seama atata pe Ursu?
Pentru audienta?
proapis13 scrie:Nu va dati seama cati adepti are care ii ridica in slavi ...cutia cu maimute...
S-a mai potolit de cand a luat tepele alea monumentale si ....cateva pe cocoase...
Intrase intr-un timp si fiul lui pe forum...un tip de treaba...mai calculat decat profu de mate...
proapis13 scrie:Nu va dati seama cati adepti are care ii ridica in slavi ...cutia cu maimute...
S-a mai potolit de cand a luat tepele alea monumentale si ....cateva pe cocoase...
Intrase intr-un timp si fiul lui pe forum...un tip de treaba...mai calculat decat profu de mate...
lucky5strike scrie:Dar i-auzi ce se vehiculeaza, ca ne-ar astepta si "al doilea val" al ursuliadei...
lucky5strike scrie:Cam asa, Adi.
Dar i-auzi ce se vehiculeaza, ca ne-ar astepta si "al doilea val" al ursuliadei...
lucky5strike scrie:http://www.youtube.com/watch?v=zA8cU0-12Bw
Impresionant, dl. Ursu a trecut la iernarea familiilor de albine in hangar .
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori