Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde lucky5strike » 03 Ian 2016, 12:27

Despre industria "pharma"... sau despre cum sa consume astazi omul sanatos tun medicamente cu moderatie...
http://www.evz.ro/inventatorii-de-boli- ... mente.html
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Donbazil » 03 Ian 2016, 16:22

La multi ani!

Am vazut ca s-a deschis un topic "interesant" Cum arata astazi "omul nou"?
Am citit ce s-a scris pe acolo. Nu am dorit si nici nu dorsc sa scriu acolo pentru ca eu nu corespund....Nu sunt si nici nu am aspiratii sa devin un astfel de OM....Raman cu nostalgiile mele si ma bucur ca nu-s singur pe lumea asta....In ultimii ani mi-a fost " pe suflet" si mi-a placut tot ce am citit despre un om:

Aleksandr Gelievici Dughin (rusă: Александр Гельевич Дугин) (n. 7 ianuarie 1962) este un geopolitician, filosof, sociolog și politician rus. Este cunoscut pentru vederile sale fasciste[1][2][3][4] și a avut legături strânse cu Kremlinul și armata rusă.[5] De asemenea, este președintele Partidului Eurasiatic - mișcare ce pledează pentru edificarea unui suprastat eurasiatic capabil să se opună hegemoniei americane. A scris mai multe cărți de geopolitică, printre care și Bazele geopoliticii (1997). Conceptual, Dughin caută să îmbine tradiția geopoliticii clasice germane cu cea a gîndirii panslaviste, precum și cu mistica teosofică rusească.[6]
...................................................................................................................................

Sursele de inspirație care l-au influențat pe Dughin în plan filosofic au fost, în primul rând, operele gânditorilor revoluționari de orientare conservatoare din Europa (René Guénon, Julius Evola, Carl Schmitt, Mircea Eliade)
Dughin este legat cu cercurile tradiționaliste și revoluționar-conservatoare din Europa, îndeosebi de cele din Franța, Spania și Italia. Este prieten apropiat cu Alain de Benoist - filosof francez și liderul al mișcării intelectuale Nouvelle Droite. Dughin se opune ideilor globalismului si liberalismului, atacând vehement ideile care stau la baza lumii moderne. În domeniul filozofic și politic el pledează pentru creșterea rolului religiilor tradiționale în societate și pentru respectarea setului de valori tradiționale. Dughin este un partizan al drepturilor națiunilor în defavoare drepturilor omului.
Donbazil

Mesajde vevidadra » 03 Ian 2016, 20:36

Salutare !

Donbazil puteți să-mi explicați și mie de ce aveți simpatie față de bărboșii ăștea : Cîrlî, Mîrlă și Valoghea cel Pleșcat. :lol: :lol: Apoi l-ați mai adăugat și pe bărbosul Alexandru Dughin. :lol: Dumneavoastră știți că politica antiamericană pe care o duce el este o perdea după care sau băgat trupele rusești în Ucraina și s-au creat baze de antrenamente pentru instruirea tinerilor prostiți de ideologiile lor, pentru a rupe de la noi Gagauzia ca să fie anexată la Odesa. Iar la Odesa se pregătea aceiași intervenție pentru a conecta și Transnistria. Sub pretextul luptei contra americanilor sa declanșat război între 2 popoare înfrățite. Oamenii din Rusia parcă sînt zombați, ei socot că devină sînt americanii. Dar, ce americanii au anexat teritorii ? După acelaș scenariu i s-a luat Ucrainei resursele energetice de la Dombas cum a fost luată Moldovei Transnistria.
Dughin are mari tendințe național agresive care se regăsesc numai într-un regim de dictatură. Nu-l puteți da pe el ca exemplu pînăcînd nu-i cunoașteți acțiunile.

Nu este atac la persoană este o discuție !
vevidadra

Mesajde Donbazil » 03 Ian 2016, 21:30

La multi ani!

..."Dumneata eşti grav bolnav. Ai inima.... dilatată !
- Da' di undi, e di la mamă !"... :lol: :lol: :lol:

Era doar o gluma...Din Moldova!..
Da' tot n-am priceput ce cauta americanii in Ucraina?....Cand la Malta s-au impartit "frateste" tarile europei de est, cine n-a respectat intelegerea?...(Cand a existat Ucraina ca stat, ca eu stiu doar de URSS).
Da' ce cauta in Romania la Deveselu?....Da' ce cauta in Polonia si in tarile baltice?...Nici asta n-am inteles eu si n-o inteleg multi. Unii cred ca toti suntem atata de prosti si nu vedem ca s-au intins peste toata Europa si sub masca "democratiei" au distrus tarile europei de est care o data erau independente, suverane si existau ca stat. Acuma nu mai sunt. A intrebat cineva? S-a facut vreun referendum sa se vada ce vrea poporul din Jugoslavia?....A facut cineva vreun referendum sa vada daca noi vrem in NATO?....De ce incercati sa prezentati doar o fateta a problemei?....Chestiunile politice sunt foarte complicate. Totdeauna cainele mare il fute pe ala mic si pestele mare il manca pe ala mic....Sub masca luptei dintre cele doua mari puteri tarile mici au devenit si mai mici si cui foloseste?....Sunt unii la care pacaleala cu " vin americanii" nu mai tine de mult.....Am vazut ce a insemnat - si eu unul nu pot fi de acord ca am avut o tara si n-o mai am....Eu sunt convins ca toate asa-zisele revolutii au fost puse la cale si realizate de stapanii lumii - chear si Euro-Maidanul portocaliu, care a dus la putere o mana de fascisti si intr-adevar a distrus acel tanar stat creat de rusi cand s-a desfiintat URSS-ul....Pe milioanele de cetateni ai acelui stat i-a intrebat cineva printr-un referendum?....
Voi, in Moldova puteti sa facerti abstractie de existenta catorva milioane de rusi?...Dar cu familiile mixte ce-o sa faceti?...S-a facut la voi un referendum sa fie intrebat tot omul ce doreste?....Istoria o scriu invingatorii si politica "pozitiva", - politicienii "buni" , "patriotii" - sunt intotdeauna din partea celor care castiga, ceilalti sunt banditi, teroristi, nationalisti, oricum da' nu-s de-aia buni, ci-s de-aia rai....
Chear si cei care nu-s de aceeasi parere cu unul sau altul, pentru el sunt de-ai rai, asa-i?....
Eu nu doresc sa fac pe plac nimanui, gandesc ca mine si ce cred, aia spun pentru ca asta-i parerea mea si eu am dreptul la opinie, fie ca place, fie ca nu place cuiva....
Iar despre americani, despre "marele licurici" am o parere foarte proasta....

Sanatate!

La multi ani!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 03 Ian 2016, 22:12

La multi ani!....

Frig pe-aici prin poiana!.....Putina lume!.... :lol:
Iaca las jurnalu asta cu EXPUNERE aci la usa fierariei.....Poate-l citeste cineva....Si-l da mai departe!.... :idea:

http://www.expunere.com/ce-ti-doresc-eu ... -4-lei.htm

..."N-am să vă vorbesc despre votul prin corespondenţă. Cred că ştiţi prea bine că nu aţi făcut niciunii nimic. N-am să vă vorbesc despre reformele în educaţie, despre investiţiile masive în sănătate, în infrastructură, toate lucrurile acelea mari despre care ne-aţi vorbit în proiectul prezidenţial „România lucrului bine făcut”. N-am să vă vorbesc despre asta pentru că sper că realizaţi că nici aici nu a făcut nimeni nimic"...
:cry: :cry: :cry:
La multi ani!
Donbazil

Mesajde Shrek » 03 Ian 2016, 22:33

Ba eu sunt aci! Doar ca am fo' sa-mi iau o "batrana cu sirop" !
Vorbesti de intelegeri? Pai nu stii ca la Yalta, a fost facuta o noua reimpartire a sferei de influenta in Europa de est? Rusii au cerut Ukraina, Tarile Baltice, Romania,
Bulgaria si bineinteles Moldova cu Transnitria! Occidentul, i-a oferit Ukraina, Yugoslavia, Bulgaria si Moldova! Asta a fost in vara lui'89! Si apoi au inceput "revolutiile" in direct si in reluare!
Intrebi de referendum, dar ce la revolutie a fost facut referendum? Dar in '45-'46 cand au venit comunistii, a fost facut referendum? Cand a fost facut un referendum pe bune, altii au stabilit ca nu este valabil, ca este lovitura de stat, ca nu ar vrea occidentul, .........(vezi referendumul de demitere al lui baselu')! Ba am citit un interviu cu un istoric care spunea ca unirea Transilvaniei cu Romania ar fi ilegala ca nu s-a facut referendum!
Dar te las ca plec la lucru!
Shrek

Mesajde Donbazil » 03 Ian 2016, 22:46

La multi ani!

Da de Florin Chilian ce zici?....http://www.chilian.ro/klaus-iohannis-a- ... -colectiv/

Cine are vreme - si rabdare, are ce citi. Nu-i musai sa fie de acord cu ce scrie poetul ghitarist da' asa de-o lectura ca tot e noaptea lunga..... :cry: :idea: :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=ZZGMJ6T27BI

Sanatate!
Donbazil

Mesajde vevidadra » 03 Ian 2016, 22:54

Noroc !

Donbazil după ce mai făcut să urmăresc discursurile lui Alexandru Dughin și am pierdut mult timp în zadar, nu o să scăpi ușor de mine. Cred că nu numai de mine. Stați așa că ne revenim noi după sărbători.
Sănătate !
vevidadra

Mesajde Donbazil » 04 Ian 2016, 16:07

La multi ani!

Acuma sa nu ma intelegi gresit. Nu am afirmat ca eu fac intocmai dupa doctrina lui A.D. insa este unul dintre cei care stie si spune si altora ca exista si alte cai decat neoliberalismul si pupat-in-cur-americanii....
Cauta si vei gasi ca si pe la noi in Romania au existat ganditori patrioti - mai de stanga , mai de dreapta, mai crestini, mai atei, dar PATRIOTI - (Mircea Eliade) - exista un Laurentiu Primo care are si el niste idei bune - si mai sunt si altii...Unii s-au putut exprima in tara, altii au facut-o din strainatate, unii au fost ascultati altii nu....
Fiecare face dupa cum crede. Pacat ca marea masa nu incearca sa gandeasca si altfel decat li se strecoara zilnic in creier pe canalele moderne si bine sponsorizate, de catre cei interesati si toata politica pe care o fac este sa puna stampila pe un nume ce le-a fost indicat - iar apoi cand vad ca-i nasol, suduie..... :cry: :evil:

La multi ani!
Sanatate!

P.S. La voi la moldovani e mai greu cu revenitu' ca aveti doua randuri de sarbatori.... :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 04 Ian 2016, 18:59

La multi ani!

..."Cine-ar putea să-şi imagineze, de pildă, că Răsăritul Europei ar putea fi regândit fără Rusia? Dacă cineva crede lucrul acesta este ori i d i o t ori vreun p r o s t oarecare. Românii cunosc bine Rusia spiritului, adică Rusia universală, au cunoscut bine şi Rusia care a expiat acel teribil imperiu păgân din istoria răsăriteană, este vorba despre bolşevism, şi care-a adus imense suferinţe deopotrivă poporului rus şi român (deodată cu a tuturor popoarelor din lagărul acelui imperiu păgân)"...
..."Românii şi Ruşii au traversat împreună ultimii 400 de ani ai erei moderne. După victoria de pe râul Ugra, Rusia a intrat în epoca celei mai febrile afirmări istorice, care nu s-a încheiat. Războaiele Rusiei cu Turcia au fost nu numai războaiele a două imperii, de la nord şi de la sud, ci deopotrivă războaie pentru reconfigurarea zonelor de crescent ale Eurasiei şi pentru regândirea relaţiilor dintre Islam şi Ortodoxie. Era firesc ca raportul românilor cu ruşii să fie unul de sinergie nu de inamiciţie. Unul dintre cele mai mari romane geopolitice ale literaturii române (comparabil ca problematică şi ca intenție cu romanul tolstoian), este vorba despre ciclul de romane, „Zăpezile de-acum un veac”, creaţie de excepţie a scriitorului Paul Anghel, are ca subiect ultima mare cruciadă a Răsăritului contra imperiului necreştin de la sud, care îi aduce din nou într-o lucrare împreună (o sinergie a istoriei) pe ruşi şi pe români.
Din nefericire, în ultimii 60-80 de ani de istorie politică a Răsăritului, românii şi ruşii deopotrivă au intrat sub dominaţia unui imperiu păgân, victorios întâi la Moscova şi în toată Eurasia central-nordică şi mai apoi în toată Europa centrală până la Elba, ori mai exact până la linia care leagă Stettin-ul de Triest, inaugurând în istorie cea mai teribilă frontieră geopolitică păgână a Europei, Cortina de fier, şi noul tip de război, războiul ideologiilor, cum îl numeşte Huntington, cunoscut şi ca război rece. În fapt acest război nu era nici al ruşilor nici al românilor, dar el a fost purtat cu sânge rusesc şi cu suferinţă răsăriteană comună, deopotrivă rusească, românească, poloneză etc"... :!: :idea: :!:
Ilie Badescu.

Sanatate! :idea:
Donbazil

Mesajde vevidadra » 05 Ian 2016, 14:44

Salutare !

Da' tot n-am priceput ce cauta americanii in Ucraina?....

Americani în Ucraina au apărut după agresiunea Rusiei față de Ucraina invitați de ucraineni pentru consultări și instruiri. Dar soldați și la finalul conflictului ofițeri ruși au fost prinși pe teritoriul ucrainean cu acte și armament. Este plin internetul cu așa cazuri chiar de pe cîmpul de luptă. Plus la asta au fost boicotate și unitățile militare Ruse de către mamele soldaților luați prizonieri în Ucraina.
Dar ce caută trupele rusești pe teritoriul Moldovei ? Doar în 1991 Elțin a semnat angajamentul de retragere a lor. La conflictul Transnistrean rușii negau faptul că sînt implicați, puteți verifica asta și prin ziarul Pravda de pe atunci. Acum însă la diferite emisiuni și filme rusești se vorbește de veterani ai războiului din Transnistria. Și tot a fost o luptă informațională în care conducerea Moldovei era învinuită că lezează dreptul rușilor cu toate că pe acel teritoriu nu erau majoritatea ruși.
Donbazil încă nu v-ați regăsit printre omul nou intoxicat de informații false?

Da' ce cauta in Romania la Deveselu?...

După părerea mea e corect că se află trupe garant pentru orice agresiune din partea Rusiei. Cînd s-a oprit conflictul Transnistrean a fost dat un telefon de la Moscova că avioanele rusești sînt în 24 de ore la București. Atunci a fost trădare mare deoarece Tiraspolul era aproape în mînile noastre .
Pe lîngă asta nu uitați că Romania nu are hotarele stabilite și se află în vecinătate cu zone de conflict. După apariția bazelor americane pe teritoriul Romaniei la multe canale de televiziune rusești au apărut bancuri, emisiuni, filme cu denaturarea imaginei romanilor. Aceste canale sînt transmise și la noi. Să știți că nu toți privesc aceste canale cu ochelari de soare.

Da' ce cauta in Polonia si in tarile baltice?...

Au fost chemați după ce cu greu au scăpat de ruși. Și au fost nevoiți să-i invite după ce au simțit pericolul din partea rusiei care a luat din nou cursa înarmării și apariția politicii de influiență rusească.
Polonia a învățat ceva din istorie cu executarea a 250 de mii de elită a ei la Catîni... Care abea acuma sa recunoscut că executarea a făcuto rușii. Spun rușii ca să se înțeleagă că politica militară a unui stat se face de veacuri. Ce a fost confirmată prin accidentul provocat cu altă elită poloneză.
Rușii încă nu au recunoscut agresiunea asupra Filandei pînă la începerea al doilea război mondial. Să nu spuneți că atunci era URSS. Lupul păru-și schimbă dar năravul ba. În cărțile de istorie nu sa pomenit nimic și pînă astăzi la ei nu se studiază în programa școlară. Statele care au suferit în urma înțelegerii lui Molotov-Ribentrop au dreptul la o garanție de securitate ca așa ceva să nu se mai repete.

Unii cred ca toti suntem atata de prosti si nu vedem ca s-au intins peste toata Europa si sub masca "democratiei" au distrus tarile europei de est care o data erau independente, suverane si existau ca stat.

Donbazil existau state cu regim totalitar făcute de ruși. Asta o dovedește oprirea răscoalei din Ungaria cu tancurile rusești. Dacă nu era voința poporului să se deștepte și să schimbe ceva în țară puteau să se screme mult și bine americanii. Asta este valabil pentru multe state inclusiv și pentru Ucraina de azi. Dacă aceste state erau independente și suverane precum scrieți atunci nu se schimba nimic.
Luați în considerare că nici un sistem nu este perfect și mai devreme sau mai tîrziu va suferi o schimbare datorată progresului.

Voi, in Moldova puteti sa facerti abstractie de existenta catorva milioane de rusi?...Dar cu familiile mixte ce-o sa faceti?...

În Moldova nu avem nici un milion de ruși. Dar cu famiile mixte vom trăi bine și mai departe. Noi nu avem ură față de popor ci față de regimuri care ne strică aceste relații. Am un prieten la care soția este din Moscova și trăiește vecin cu mine. Uneori stăm la discuții pe teme politice la un pahar cu vin. De fiecare dată învinuiește Rusia de amestecurilei ei în treburile Moldovei. Odată a fost întrebat de soție de ce sa căsătorit cu ea dacă urăște Rusia și el a răspuns ca să se răzbune. :lol: :lol: Am rîs o oră. Aceiaș situație este și la Gheorghe Urschii , în lincul pus pe forum la fanyy video. :lol:
vevidadra

Mesajde vevidadra » 05 Ian 2016, 15:42

Donbazil scrie:La multi ani!

Da de Florin Chilian ce zici?....http://www.chilian.ro/klaus-iohannis-a- ... -colectiv/

Cine are vreme - si rabdare, are ce citi. Nu-i musai sa fie de acord cu ce scrie poetul ghitarist da' asa de-o lectura ca tot e noaptea lunga..... :cry: :idea: :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=ZZGMJ6T27BI

Sanatate!

De ce îmblați cu presa care din start este o propagandă și de regulă iar americanii sînt de vină ? Dacă socotiți că Ponta este o victimă de ce atunci și-a dat demisia ? Putea să mai stee la putere și să se convingă că poporul îl mai susține. Este clar că el nu avea viitor și de acea era pregătit alt om în locul lui. Pentru un acciden cu pierderi de vieți omenești își dau demisia cei care simt că în urma guvernării lor corupte sa ajuns în acele situații. Nu s-ar fi întîmplat nimic dacă era în regulă acel spațiu. Asta o dovedește și controalele efectuate după.
vevidadra

Mesajde vevidadra » 05 Ian 2016, 17:03

Donbazil scrie:La multi ani!

Acuma sa nu ma intelegi gresit. Nu am afirmat ca eu fac intocmai dupa doctrina lui A.D. insa este unul dintre cei care stie si spune si altora ca exista si alte cai decat neoliberalismul si pupat-in-cur-americanii....
Cauta si vei gasi ca si pe la noi in Romania au existat ganditori patrioti - mai de stanga , mai de dreapta, mai crestini, mai atei, dar PATRIOTI - (Mircea Eliade) - exista un Laurentiu Primo care are si el niste idei bune - si mai sunt si altii...Unii s-au putut exprima in tara, altii au facut-o din strainatate, unii au fost ascultati altii nu....
Fiecare face dupa cum crede. Pacat ca marea masa nu incearca sa gandeasca si altfel decat li se strecoara zilnic in creier pe canalele moderne si bine sponsorizate, de catre cei interesati si toata politica pe care o fac este sa puna stampila pe un nume ce le-a fost indicat - iar apoi cand vad ca-i nasol, suduie..... :cry: :evil:

La multi ani!
Sanatate!

P.S. La voi la moldovani e mai greu cu revenitu' ca aveti doua randuri de sarbatori.... :lol: :lol:

Salutare !

În timpul progreselor apare fenomenul de globalizare și migrare. Toate doctrinele vor rămîne în istorie. Posibil să dispară noțiunea de patriotizm. Nici un guvern din lume nu poate asigura liniștea și pacea pe pămînt decît unicul Dumnezeu. Așa scrie în Biblie. Da, uitasem că mai sînt și neamuri care se trag din ateiști și ei nu cred în asta. Multă lume nu se simte în comfort în țara care locuiește de obicei îndoctrinată de diferiți tîmpiți și în final este nevoită să migreze în alte state. Face lucrul ăsta pentru că are numai o viață și ea trece repede. Cînd un popor nu vrea să muncească ca să prospere caută mereu vinovatul din afară.
Noi, moldovenii la fel ca și rușii sărbătorim o lună, ne plac sărbătorile că la altceva nu ne pricepem.
vevidadra

Mesajde Mircea_63 » 05 Ian 2016, 17:06

vevidadra scrie:Polonia a învățat ceva din istorie cu executarea a 250 de mii de elită a ei la Catîni... Care abea acuma sa recunoscut că executarea a făcuto rușii.

Katyn... 22.000 de oameni. Dintre acestia, 8000 erau ofiteri in rezerva, iar aceste lucruri au fost recunoscute de Gorbaciov in 1989. In 2010 Parlamentul Rus si-a cerut oficial scuze.

Vedeti voi... propaganda inseamna si deformare a realitatii. Cum se face aceasta? Cu informatii denaturate, dar care sa contina si o doza de adevar, de exemplu:
250.000 este in realitate numarul total al prizonierilor polonezi. Asadar o cifra reala dar luata din alta parte.
Propaganda se mai face folosind cuvinte cu impact psiho-emotional, chiar daca in context acele cuvinte sunt inutile:
De exemplu:
...... de elita, ofiteri.... erau oameni. Prizonieri. Tratatele internationale interzic uciderea prizonierilor.
"Abea acuma s-a recunoscut"....acel "acuma" are 26 de ani.

Cu propaganda nu vor ajunge usor sa se inteleaga oamenii indoctrinati diferit. Mai rau este ca in caz de violente si razboaie, isi dau in cap convinsi fiecare ca el are dreptate si celalalt e un ticalos. Ticalos ori de la natura, din nastere, ori cumparat cu dolari, ruble... tradator.

Donbazil, daca Romania a decis o alianta in scop de aparare, cu Burkina Faso... cine ce treaba are? Ca nu e Burkina ci USA? In scop de aparare ma aliez cu cine vreau. Daca eu vreu sa ma insor cu Mitza lu` Cotârlă, ce treaba are Vasea a lu` Vrăjitoru?
Referendum? Era ceva, dar ce ai zice de un referendum local legat de alipirea Har-Cov de Ungaria? LOCAL, ca e treaba lu` oamenii aia care locuiesc acolo!
Nea Vasile, dumneata accepti din start ca apartinem rusilor. :( Suntem marunti in geopolitica, dar ...liberi.

Personal sunt pentru relatii cat mai bune cu toti vecinii, dar... prudente.
Zici ca suntem sub americani. Fie! Sub rusi am fost si am vazut cum a fost. Macar acum suntem liberi sa circulam, sa vorbim si cine e in stare, sa faca un ban si o viata mai buna. Exista nedreptate si saracie. Si inainte a fost.
Pana si faptul ca noi doi putem fi public de pareri diferite, deja e mare lucru. Sub rusi trebuia sa fim de aceeasi parere.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 05 Ian 2016, 17:11

vevidadra scrie:Pe lîngă asta nu uitați că Romania nu are hotarele stabilite și se află în vecinătate cu zone de conflict.

Si atunci care sunt hotarele Romaniei :?: :?
Asta doar ....daca poti sa si traduci din moldoveneasca in romana.... ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde vevidadra » 05 Ian 2016, 17:19

proapis13 scrie:
vevidadra scrie:Pe lîngă asta nu uitați că Romania nu are hotarele stabilite și se află în vecinătate cu zone de conflict.

Si atunci care sunt hotarele Romaniei :?: :?
Asta doar ....daca poti sa si traduci din moldoveneasca in romana.... ;)

Întrebarea asta puteți să o puneți lui Voronin Vladimir Nicolaievici pentru că el mereu alerta cetățenii Moldovei că există pericol de agresiune din partea Romaniei.
vevidadra

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE