am ascultat printre altele,si existau ceva nelamuriri cu targurile din Craiova.
Am sa va lamuresc eu
Targul cu traditie,cel care se afla la editia a 3-a,se tinea la inceput de februarie.Ce s-a intamplat defapt:
S-a trezit un om ,comerciant local ce a avut stand inchiriat la targ(deci in cunostiinta de cauza)ca doreste sa faca(organizeze) si el un targ.
Totul ok si de inteles.Insa,motivatia lui(jalnica dupa parerea multora) si felul de a proceda,nu fac cinste unui om.
A profitat de faptul ca organizatorul cu vechime,si cel ce a deschis drumul unui targ apicol in Craiova)nu a apucat sa faca contractul pe 2016,si s-a dus in vara-toamna lui 2015 si a incheiat un contract cu cei care detin locatia,atentie!-exact in data cand se organiza targul apicol cu traditie deja.
...
Organizatorul cu traditie,fiind pus in fata faptului implinit,si-a ales luna ianuarie,si a stabilit sa faca targul pe
16-17 ianuarie.[b]Data la care este targul cu traditie[/b]
Acum...cel care vrea sa faca si el targ anul acesta,vazand ca organizatorul cu traditie a luat alta data,si tot tine targul, a mai facut un contract pe 9-10 ianuarie,data cand se tine targul lui.Ca dovada de "omenie"nu a deblocat nici data din februarie,astfel incat sa poate organizatorul cu traditie sa poata sa-si organizeze targul ca si pana acum in februarie.
...
si astfel...avem doua targuri la o saptamana diferenta!
unul pe 9-10
si cel cu traditie la al 3-a an,pe 16-17