Salutare !
Cred că este binevenit acest topic ( după părerea mea foarte important în activitatea de apicultură și îndiosebi pentru cei care trăiesc din această ramură ) în care vom dezbate subiecte despre atitudine, timp, bani.....etc.
Am să încep cu John C. Maxwell - Începe să gîndești
Autorul răspunde la întrebarea de ce unii oameni se bucură de succes în viață, iar alții nu : oamenii de succes gândesc cu totul diferit decât semenii lor care nu reușesc niciodată în viață.
1. Totul începe cu un gând.
Viața este plămădită din gândurile pe care oamenii le nutresc în fiecare zi. - RALPH WALDO EMERSON
2. Gândurile ne determină personalitatea. Iar personalitatea ne determină acțiunile.
Acțiunile oamenilor sunt reprezentările ideale ale gândurilor lor. - JOHN LOCKE
3. Gândurile ne determină destinul. Iar destinul ne determină moștenirea.
Te afli astăzi acolo unde te-au îndrumat gândurile.
Iar mâine te vei afla acolo unde te vor purta gâdurile. JAMES ALLEN
4. Oamenii care ating culmea succesului gândesc cu totul diferit decât semenii lor.
Nimic nu pune stavilă reușitei în viață decât o gândire îngustă; nimic nu extinde mai mult granițele posibilităților decât o gândire de nimeni încătușată. - WILLIAM ARTHUR WARD.
5. Ne putem schimba modul de a gândi.
Tot ce este adevărat... vrednic de cinste... drept... curat...vrednic de iubit... vrednic de primit, orice faptă bună și orice laudă, aceea să vă însuflețească. Gîndiți-vă la aceste lucruri ! -- APOSTOLUL PAVEL
Sper să-mi înțelegeți mesajul și să va fie cu folos !
Nu contează dacă sunteți oameni de afaceri, profesori, părinți, oameni de știință, preoți sau directori de companii. Veți avea numai de cîștigat dacă vă veți lăsa conduși în viață de o gândire pozitivă. Veți reuși să vă împliniți toate visurile.