popik50 scrie:Urmeaza o saptamana de ger serios, sper sa nu apara activitate pe aici...![]()
akmm scrie:Poate ca incepatorii, nestiind la ce stupi se preteaza aceasta tehnica, vor sari repede sa o aplice la orizontalii pe 20 rame.Impachetarea nu are nici un efect asupra familiei pana in februarie-martie, cand se declanseaza cresterea de puiet, indiferent de stup.Dupa aceea insa e ca la centrala termica de acasa.Daca stai intr-o camera si incalzesti toata casa, iti permiti ca ai lemne, insa daca si centrala e subdimensionata poti baga cate lemne vrei, o sa fie frig si acolo unde dormi.
lucky5strike scrie:Pai ce, a fost iarna?
gica.mosu scrie:...Ma suna o cunostinta din zona Tecuci....din 21 familii,6 au murit...nu a umblat nimeni la stupi din octombrie....Scrieam undeva prin aug,ca propoliseaza la greu
si iata..... ca iarna abia acum i-si arata coltii
Florin Dobre scrie:gica.mosu scrie:...Ma suna o cunostinta din zona Tecuci....din 21 familii,6 au murit...nu a umblat nimeni la stupi din octombrie....Scrieam undeva prin aug,ca propoliseaza la greu
Mosule, incerc sa inteleg si nu-mi iese clar. De ce crezi ca i-au murit stupii?
Gicuta scrie:lucky5strike scrie:Gicuta scrie:lucky5strike scrie:Pai ce, a fost iarna?
Ai putintica rabdare!
Pai chiar ca am avut...
Ei, cum e??
lucky5strike scrie:Da sa vedem cat tine...
Florin Dobre scrie:gica.mosu scrie:...Ma suna o cunostinta din zona Tecuci....din 21 familii,6 au murit...nu a umblat nimeni la stupi din octombrie....Scrieam undeva prin aug,ca propoliseaza la greu
Mosule, incerc sa inteleg si nu-mi iese clar. De ce crezi ca i-au murit stupii?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori