Gicuta scrie:lucky5strike scrie:Da sa vedem cat tine...
Acu' exagerezi)
N-am lunci, n-am paduri, n-am muscelele... nici ghemuri picate n-am!
PS: ma vaiet si eu cum pot...
Gicuta scrie:lucky5strike scrie:Da sa vedem cat tine...
Acu' exagerezi)
Florin Dobre scrie:gica.mosu scrie:...Ma suna o cunostinta din zona Tecuci....din 21 familii,6 au murit...nu a umblat nimeni la stupi din octombrie....Scrieam undeva prin aug,ca propoliseaza la greu
si iata..... ca iarna abia acum i-si arata coltii
Mosule, incerc sa inteleg si nu-mi iese clar. De ce crezi ca i-au murit stupii?
BUNKA scrie:Pericolul major apare anul asta in special la stupii din zonele unde a fost prea cald, albinele prea active...zbor zilnic, polen..asta in noiembrie-decembrie..posibil sa fi bagat puiet, si de acolo incep toate belelele..consum, uzura..deces.
Daca nu au avut hrana suficienta crapa mai repede..daca au avut..crapa mai tarziu dar tot crapa daca au puiet...anul asta vor muri familii in special in sud la neexperimentati sau la cei care n-au timp...sau la cei care au...Bukfast.
Bukfast nu va prinde in Romania dar asta luati-o ca pe o previziune a mea...asteptati sa mai treaca 10 ani adica minim trei ierni ca aceea cand Mihai Razvan Ungureanu a fost premier...cand o sa crape Bukfastii cu puietu in ei in "iarna de aprilie"...stai sa vezi....
BUNKA scrie:Florin Dobre scrie:gica.mosu scrie:...Ma suna o cunostinta din zona Tecuci....din 21 familii,6 au murit...nu a umblat nimeni la stupi din octombrie....Scrieam undeva prin aug,ca propoliseaza la greu
si iata..... ca iarna abia acum i-si arata coltii
Mosule, incerc sa inteleg si nu-mi iese clar. De ce crezi ca i-au murit stupii?
Pericolul major apare anul asta in special la stupii din zonele unde a fost prea cald, albinele prea active...zbor zilnic, polen..asta in noiembrie-decembrie..posibil sa fi bagat puiet, si de acolo incep toate belelele..consum, uzura..deces.
Daca nu au avut hrana suficienta crapa mai repede..daca au avut..crapa mai tarziu dar tot crapa daca au puiet...anul asta vor muri familii in special in sud la neexperimentati sau la cei care n-au timp...sau la cei care au...Bukfast.
Bukfast nu va prinde in Romania dar asta luati-o ca pe o previziune a mea...asteptati sa mai treaca 10 ani adica minim trei ierni ca aceea cand Mihai Razvan Ungureanu a fost premier...cand o sa crape Bukfastii cu puietu in ei in "iarna de aprilie"...stai sa vezi....
BUNKA scrie:...anul asta vor muri familii in special in sud la neexperimentati sau la cei care n-au timp...sau la cei care au...Bukfast.
Shrek scrie:Pericolul major apare anul asta in special la stupii din zonele unde a fost prea cald, albinele prea active...zbor zilnic, polen..asta in noiembrie-decembrie..posibil sa fi bagat puiet, si de acolo incep toate belelele..consum, uzura..deces.
joohny scrie:Va salut.Vin si eu in Vaslui,ma primiti? Sanatate
BUNKA scrie:Vedem peste 10 ani câți vor mai avea Bk...și câți vor mai dori sa își ia..."nimica rabdare"..
jonny_it scrie:BUNKA scrie:Vedem peste 10 ani câți vor mai avea Bk...și câți vor mai dori sa își ia..."nimica rabdare"..
Listez pagina si o inramez. Peste 10 ani vin cu ea la Botosani
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori