pustu scrie: Ce e aia teza de doctorat ?
Ai o bere!
pustu scrie: Ce e aia teza de doctorat ?
adicanicus scrie:Si pana la urma, ce naiba sa faci cu managementu asta pana la 1 bals ?
ca altfel maine ma duc si arvunesc 100 ,da ce fac cu ei ?State scrie: ...Cu timpul te prinzi tu(daca poti) ...
vevidadra scrie:Am căutat pe forum subiecte ce deține de managementul stupinei și nu am găsit nimic. Sănătate și Doamne ajută !
lucky5strike scrie:vevidadra scrie:Am căutat pe forum subiecte ce deține de managementul stupinei și nu am găsit nimic. Sănătate și Doamne ajută !
Apicultura este un fel de jonglerie cu 5 bile. Doua-s in mana, trei sunt in aer.
Shrek scrie:Daca stii atat de mult despre " managementul stupinei" , de ce ne mai intrebi pe noi? Vrei sa ne verifici cunostintele? Da' oricum subiectul este interesant! Ma intreb cat va dura pana cand la stup ii va spune "quenn house", la stupar ii va spune "manager stupina", la trantor "asistent
manager", la miere ii va spune "activ pasiv", la sotia stuparului "supervizer" , samd! Daca nu am scris corect englezismele imi cer scuze! Nu ma pot obisnui cu limbile straine!
pustu scrie:lucky5strike scrie:Sfatul meu, pretuieste cat poti scoala si fugi de atitudine rotunda/vorbe mari, adica de cancerul vremilor noastre.
Astea se leaga una de alta . Eu daca n-am scoala cum sa fug , mai am si 135kg la 1.70 m![]()
.
Promit sa fiu elev silitor si astept cuminte in prima banca inceperea lectiei .
ps : probabil ca aveti impresia ca fac misto sau mai stiu eu ce . Va spun sincer : mi-au trebuit 30 de minute sa inteleg ce a vrut sa zica lucky5strike si nici acum nu sunt sigur ca am inteles . " cancerul vremilor noastre " ce dreaq o mai fi si aia ?
pustu scrie:O intrebare am in cap : cine doreste ca eu sa ajung stupar de succes ?
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori