akmm scrie:Fasiile alea de mavrirol trebuie scoase cu prima ocazie.Le-a cam trecut vremea si experienta arata ca tin familia pe loc.
teoda scrie:Am efectuat un control la mica mea stupina de 5 stupi. Va rog sa-mi spuneti daca se prezinta bine; la acestia doi din poza nu le-am mai dat turta ptr ca aveau jumatate, restul punandule turte intregi si ceilalti trei stupi avand tot asa albina multa pe 7 rame sunt. Este prima mea iernare cu albine. Multumesc.
lucky5strike scrie:MultiShrek? Incantat de cunostinta!
...
Da... cu albinele cum stai? Incepator? Mijlocas?
Greu?
ovidiu8403 scrie:
Daca pana acum m-am tot laudat acum va cer o parere . Din 12 am gasit una moarta. Toti ceilalti 11 sunt in fata sau usor spre mijloc mai in partea de sus a lazilor.Pe asta mort l-am gasit in spate de tot sus un pumn de albine inghetate, restu toate moarte pe fund. Ce am gasit dupa ce am desfacut ramele :
- trantori cativa, si celule cu trantori capacite sau care erau in curs de ecluziune (nu multi)
- poteras cu ceva larva mumificata
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Nici ieu nu am nimik cu tine da faci prinsoare ca ie nasol ?ovidiu8403 scrie:
Daca pana acum m-am tot laudat acum va cer o parere . Din 12 am gasit una moarta. Toti ceilalti 11 sunt in fata sau usor spre mijloc mai in partea de sus a lazilor.Pe asta mort l-am gasit in spate de tot sus un pumn de albine inghetate, restu toate moarte pe fund. Ce am gasit dupa ce am desfacut ramele :
- trantori cativa, si celule cu trantori capacite sau care erau in curs de ecluziune (nu multi)
- poteras cu ceva larva mumificata
Palaria si paltonul dumeavoastra !!!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori