ovidiu8403 scrie:Sreck incepi sa semeni cu astaifoaiei.Si ala-i tare destept, vrea prinsori dar habar nu are de stuchi!Pun pariu ca nu are nici albine. Eu zic sa te mai potolesti oleaca,pe tot locu unde postezi mirosi a mistocar.Nu ai nici macar bun simt sa iti dai o locatie la profil ..Asa ca si tu daca esti tare destept fa-te profesor de apicultura ... de papagali ii plina lumea ...Sincer nu am nimik cu tine da esti ca un spam daca tot o dai pe aratura !
Sa stii ca am pus pe gps ovidiu8403 si mi-a dat o ruta in Congo! Asta inseamna ca esti de acolo? Daca eram profesor ma inscriam pe un forum de filozofie aplicata! Dar, asa cum am mai spus, am albine, am fotografii precum si carti cu ele! Mai am si niste stupi, dar in jargonul unora, a fi in stup insemna ca n-are pe unde sa iasa si poate fi prins! Postez aici pentru ca sunt incepator in cresterea albinelor! Cand voi trece la nivelul urmator, am sa va anunt! Pana atunci, daca nu iti convine, nu citi! Sunt altii cu corectorul si se pricep de minune! Hai, pa!