Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 02 Feb 2016, 00:43

Salut!
La I.P.J.Timis e de toata jena....Joia trecuta la bilant, seful de inspectorat a inceput : " azi analizam activitatea ipeje MEHEDINTI".....Cei de la prezidiu au ramas innodati iar cei din sala isi dadeau coate.... :lol: :lol: :lol:
Si noi pensionarii am avut sedinta si la "concluzii" a venit un cadru activ - viitor pensionar - care fusese la bilant si ne-a povestit.... :shock:
Jenant!...Cine a ajuns sa conduca unul dintre cele mai grele judete ale tarii?... :cry:
Sanatate!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 02 Feb 2016, 00:47

Sanatate!

De pe fesbuk:
Marian Godina
3 ore ·
APELUL BOCANCILOR
MAI anunță ca pe o laudă că va încadra 2500 de polițiști din sursă externă. M.A.I. pe românește, vor angaja polițiști exact ca un SRL. Ia pistolul, ia insigna, ia uniforma și treci la treabă. Aaa, stai, că îi vor trimite 3 luni la curs. :))
Abia văzusem listele cu candidații declarați admiși la Școala de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina. Atât eu, cât și colegul meu de bancă din liceu ne-am văzut pe lista admișilor și eram în culmea fericirii. Pe drum spre gara din Câmpina, întorcându-ne spre Brașov, ne-am întâlnit cu un alt băiat brașovean, care dăduse și el examen cu noi. Era supărat și se vedea că era plâns. Lesne de înțeles că se găsea pe lista respinșilor. Chiar ne părea rău de el pentru că era un băiat de treabă și pe parcursul probelor ne împrieteniseram. Nu ne-am mai manifestat fericirea pe tren, în drum spre casă, pentru că era tare aiurea să facem asta de față cu el.
Am început școala și după aproximativ un an de făcut cursuri, plantoane, sectoare, intervenții, deserviri și alte activități, am fost trimiși în cel de-al doilea stagiu de practică. Am fost repartizat la o secție de poliție din Brașov și am început direct schimbul 3. La instructaj, ni s-a spus că noi, elevii, vom lucra mai mult pe lângă agenți cu experiență. Ghiciți cine a fost partenerul meu în prima noapte de schimbul trei. Ați ghicit: era băiatul cel supărat că picase examenul de admitere. Fusese încadrat direct, exact așa cum au de gând să facă acum. Dăduse un examen, primise uniformă, insignă și pistol și...la treabă. Aaa...mai primea și salariu. În timp ce eu mai aveam de stat la Câmpina, pe cei 300 de mii pe care mi-i dădea tata săptămânal. Nu am nimic cu băiatul, îmi e prieten și lui nu îi port pică deloc. Chiar râdeam și eu când patrulam cu el și îmi spunea: Hai, elevule, să te-nvăț meserie!
Întors la școala de la Câmpina, nu-mi mai ardea de nimic. Mai ales că cei angajați direct din sursă externă ocupaseră aproape toate locurile libere din Mun. Brașov. A fost motivul pentru care majoritatea elevilor din promoția mea, au prins locuri doar în mediul rural.
Am prins momentul unei ședințe la Câmpina, la care participa șeful Poliției Române de pe atunci. La finalul discursului pe care l-a ținut, a întrebat dacă noi avem vreo problemă de ridicat. Pentru că și pe atunci mă mânca limba, am ridicat mâna și am întrebat:
Ce avantaj avem noi, când vom absolvi școala de poliție, față de cei angajați direct?
Nu știu ce vi s-ar răspunde vouă acum, dar răspunsul de atunci a sunat cam așa:
-Păi...sigur...aa...aaa...voi...totuși...aveți avantajul că...aveți o școală.
Așa că, dragi elevi, nu vă demoralizați. Ce dacă voi și părinții voștri vă chinuiți doi ani. Vor trece. Și nu uitați: VEȚI AVEA O ȘCOALĂ!!!
Sanatate!
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 09 Feb 2016, 13:10

oare acestia http://www.agerpres.ro/justitie/2016/02 ... a-23-05-43 ce "scoala" or avea?

sau acestia

http://psnews.ro/trei-politisti-trimisi ... ui-112880/

oricum .... faina chestia cu angajarile "directe" .... pana la urma trebuie sa se gaseasca ceva de facut si ptr cei au luat bac-ul cu note mici :)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 09 Feb 2016, 17:36

La cea de a doua relatare nici nu stii cum sa reactionezi! Sa te ......miri ca garcica a avut curaj sa ii dea cu tifla sefului ori sa te oripileze atitudinea lui garcea cel mare! Daca o lua el in freza pe drum cum ar fi procedat! Ar fi inregistrat dosarul tot cu an? Bleah.....
Shrek

Mesajde csaa » 09 Feb 2016, 23:09

Cristian IONITA scrie:oare acestia http://www.agerpres.ro/justitie/2016/02 ... a-23-05-43 ce "scoala" or avea?

sau acestia

http://psnews.ro/trei-politisti-trimisi ... ui-112880/

oricum .... faina chestia cu angajarile "directe" .... pana la urma trebuie sa se gaseasca ceva de facut si ptr cei au luat bac-ul cu note mici :)

HAAAAA! Ai revenit din cantonament?
csaa

Mesajde Shrek » 10 Feb 2016, 00:45

Ma tem ca iar il trimit in cantonament! Inca are probleme de flexibilitate la coloana! Nu se poate indoi!
Shrek

Mesajde proapis13 » 12 Feb 2016, 09:39

Dumnezeu sa-l ierte,l-am cunoscut personal,a fost un barbat de treaba... :cry:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde a_costy » 12 Feb 2016, 12:34

Politist Local mort la datorie.
Sper ca pe viitor Politia Locala sa nu mai fie blamata, inclusiv de angajatii MAI. Au si ei un rol foarte important in societate.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
a_costy

Mesajde Shrek » 12 Feb 2016, 21:49

Nu ii blameaza nimeni! Doar ca aceasta institutie a fost infiintata ca unii primari sa aiba si ei politia lor! Cu toate astea, o tragedie este o tragedie indiferent de institutia in care are loc si arata neputinta unei societati de a fi protejata, chiar daca are n'spe mii de institutii de forta! Daca un"soldat al cetatii" nu s-a putut apara singur, imaginati-va soarta unui "civil" cu un pronuntat spirit civic care ar fi incercat sa intervina in scandal!
Shrek

Mesajde csaa » 12 Feb 2016, 22:07

cornelioandanciu scrie:Din pacate, omenia l-a costat pe acest OM.Putea foarte bine sa traga un foc de avertisment, apoi il linistea pe veci pe respectivul. Probabil ca tot el ar fi fost gasit vinovat, dar macar scapa cu viata
Imi amintesc de cand eram granicer, am avut probleme cu unul care nu a respecrtat regimul Frontierei de Stat. A asmutit cainii lui asupra cainelui nostru, dupa care a amenintat patrula, care s-a retras si a cerut ajutor. Atunci am intervenit noi, ceilalti, eu l-am asteptat pe un drum, (era noapte), alti doi colegi erau pe margimea drumului ascunsi in stufaris. Cand au ajuns smecherii in raza mea de actiune, i-am somat sa se opreasca , au refuzat, m-au injurat, si s-au indreptat spre mine hotarati. Am luat arma de la umar, cu teava in sus am bagat cartus pe teava ! S-au pisat pe ei de frica.Apoi au iesit din spatele lor ceilalti doi. I-am dus incatusati la pichet. Fara discutii.

Sa inteleg ca ai facut armata prin delta
csaa

Mesajde lucky5strike » 14 Feb 2016, 10:18

Care este pedeapa aplicată pentru agresarea fizica sau verbala a unui polițist?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde a_costy » 14 Feb 2016, 11:50

Inchisoarea
a_costy

Mesajde csaa » 14 Feb 2016, 12:52

a_costy scrie:Inchisoarea

Inchisoarea daca aplici legea ad literam. Dar procurorii „e si ei oameni” si ....politistii nu.....si expresia folosita e "lasa dom'le ca nu te-a omorat. Tu esti de vina ca nu ai gestionat bine situatia si nu ai dat dovada de tact".
Cum o fi asta "dovada de tact"? Trebuie sa te duci la notar sa dai o declaratie pe propria raspundere, sau sa publici in monitorul oficial ca ai tact, sau sa ai un ecuson pe care sa se poata citi in trei limbi (una obligatoriu tiganeasca) ca ai tactul la tine?????? Cum o fi?
Inchisoarea pentru infractiunea de ultraj savarsita impotriva politistilor!!?? Cand? Ia spuneti-mi ce a patit smechera aia care l-a luat pe capota Cayenne-ului pe politist in piata Victoriei? Stie cineva? Poate ziaristii de investigatie (:o :o :o ) s-au preocupat de asta?
csaa

Mesajde a_costy » 14 Feb 2016, 13:07

a_costy

Mesajde a_costy » 16 Feb 2016, 17:36

Politistul Marian Godina "invins de militie"
Pana la urma cine sint adevaratii opozanti ai politistilor corecti???
Da, sunt chiar sefii lor, facuti ofiteri cu studii????? finalizate la facultati obscure si unsi sefi de preamaritii politicieni.
Godina este un politist mai rasarit, cel mai probabil incoruptibil.
Pacat de el!

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... enilor.htm
a_costy

Mesajde csaa » 16 Feb 2016, 18:12

PLM!!!! Asta se intampla peste tot in tara, ce va faceti ca nu vedeti??
El sigur are filmarea faptei si sigur e nevinovat. El e cercetat pentru ca a aplicat legea, dar parama aia nu pateste nimic ca l-a reclamat fara motiv.
Auzi motiv: Ca a fost rogant!!!???? Pai ce vroia? Sa vina spre masina in pasul piticului? Sa faca plecaciuni? Ce sa faca? In SUA daca se dea jos din masina avea catusele puse.
Asa merita nenororcitul de politist daca a intarziat-o! Poate se grabea la o sedinta (de masaj, pedichiura, coafor, sau epilare inghinala) arogantul ala a facut-o sa intarzie.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE