Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pustu stuparul

Mesajde viorel08 » 14 Feb 2016, 21:51

Adevarat, foarte bune live-urile pot spune ca am invatat din ele unele lucruri care nu le invatam nici dupa zece carti citite.Partea proasta ca daca mai intra mult Petrica italianu se duce totul pe apa sambetei, cum sa dus si aseara, cand era o discutie interesanta despre matci si sa bagat el sa ne spuie a nustiu cata oara cum vinde el mierea la borcane la taraba. :oops:
viorel08

Mesajde Augustin78 » 14 Feb 2016, 21:54

:D :D :D
e ceva adevar si aici....dar se mai lauda si el pentru cei care erau noi...noi fiind mai vechi stim povestea :D :D
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde mausica » 14 Feb 2016, 21:57

viorel08 scrie:Partea proasta ca daca mai intra mult Petrica italianu se duce totul pe apa sambetei, cum sa dus si aseara, cand era o discutie interesanta despre matci si sa bagat el sa ne spuie a nustiu cata oara cum vinde el mierea la borcane la taraba. :oops:

Exista si cazuri mai rele ca el, stai linistit........ ;)
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde viorel08 » 14 Feb 2016, 22:00

Da dar intrerupe unele discutii interesante si nici nu ma intereseaza apicultura din italia care se desfasoara la alte temperaturi de iernare fata de RO.Asa ca nu cred ca are prea multe de spus, sunt de parere ca ar trebui sa-si savureze berea linistit sa nu deranjeze.
viorel08

Mesajde Alexandru.Chisinau » 15 Feb 2016, 01:25

Mulțumesc de live-uri, sunt foarte bune :idea:
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Alexandru.Chisinau

Mesajde italianu » 15 Feb 2016, 01:38

viorel08 scrie:Da dar intrerupe unele discutii interesante si nici nu ma intereseaza apicultura din italia care se desfasoara la alte temperaturi de iernare fata de RO.Asa ca nu cred ca are prea multe de spus, sunt de parere ca ar trebui sa-si savureze berea linistit sa nu deranjeze.

Viorel,io fac schimb cu iarna de la noi(din Ro). Sa nu crezi ca daca nu zboara albina 2-3 luni e rau! Aici a zburat toata iarna,cu pierderile de rigoare! La noi stau inchise,in ghem si nu ai pierderile de aici! Atit ca primavara pleaca putin mai devreme,acum am in roiuri puiet cit palma pe 2-3 rame!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 02:17

XXL scrie:...pacat de calitatea unor useri bagati la inaintare pt promovarea
unor povesti de adormit copiii

Ce-a facut ?
Multumesc pentru sfat si multumim pentru auditie . Numai sa aveti grija cu pinguinii astia care tot ii trimiteti la citit , ca plecati cu 100 de stupi in pastoral si va intoarceti cu 20 sau aveti impresia ca daca scrii " du-te ma si citeste o carte " , creste tirajul la manualul apicultorului si ati rezolvat toate problemele . Tare ma bucur pentru emisia de sambata ca asa v-ati dat seama de nivelul de cunostinte al apicultorilor care promit de fiecare data sa citeasca o carte . Si pentru cuvintele de mai sus cred ca ar trebui sa va cereti scuze . Nu mie .
Multa sanatate
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 02:19

pustu

Mesajde MIHAI BALS » 15 Feb 2016, 02:26

mult timp ti-a trebuit!
(de botanica era vorba!)
DA!
despre botanisti era vb!
Fişiere ataşate
bvb.jpeg
bvb.jpeg (1.86 KiB) Vizualizat de 2858 ori
Ultima oară modificat de MIHAI BALS pe 15 Feb 2016, 02:36, modificat 1 dată în total.
MIHAI BALS

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 02:55

pai nu prea am inteles ce zici . curaj am . oi fi si botanist , na , matale stii mai bine
pustu

Mesajde XXL » 15 Feb 2016, 09:17

pustu scrie:
XXL scrie:...pacat de calitatea unor useri bagati la inaintare pt promovarea
unor povesti de adormit copiii

Ce-a facut ?
Multumesc pentru sfat si multumim pentru auditie . Numai sa aveti grija cu pinguinii astia care tot ii trimiteti la citit , ca plecati cu 100 de stupi in pastoral si va intoarceti cu 20 sau aveti impresia ca daca scrii " du-te ma si citeste o carte " , creste tirajul la manualul apicultorului si ati rezolvat toate problemele . Tare ma bucur pentru emisia de sambata ca asa v-ati dat seama de nivelul de cunostinte al apicultorilor care promit de fiecare data sa citeasca o carte . Si pentru cuvintele de mai sus cred ca ar trebui sa va cereti scuze . Nu mie .
Multa sanatate

pustu
ai facut sute de ore de filmulete,dar stupina bate pasul pe loc
nu am observat progres...de ce oare?
esti ca un bucatar care studiaza prea mult cartea de bucate
dar uita de oala de pe foc
promit sa nu mai intervin pe acest subiect
spor in toate.
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 09:50

XXL scrie:pustu
ai facut sute de ore de filmulete,dar stupina bate pasul pe loc
nu am observat progres...de ce oare?
esti ca un bucatar care studiaza prea mult cartea de bucate
dar uita de oala de pe foc
promit sa nu mai intervin pe acest subiect
spor in toate.

Pai si ma lasi cu ochii in soare ? Am citit cartea . Ce fac acum ?
Mai lamureste-ma te rog cu promovarea ca nu prea am inteles . Si de unde grija asta pentru stupina mea asa subit ?
pustu

Mesajde Augustin78 » 15 Feb 2016, 12:56

Salut Dane
Vezi ca ai toti ochii atintiti asupra ta....esti live :D

Succes!
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde duma » 15 Feb 2016, 16:05

:lol: :lol: ....atat pot spune la discutiile de mai sus ....
Buturuga mica rastoarna carul mare !!!!! ....... cu riscul de excludere din forum si de unde vreti voi ..... atat timp cat MARII stupari nu o mai dau de gard si tin numai pentru ei ATENTIE ...ESECURILE ....si nu ni le spun si noua sa stim sa nu le facem si noi ..... sa nu ne mai critice si sa ne huiduie ...atata timp cat MARII PROFESORI .....vin si ne spun din tainele lor ...ATENTIE ...BUNE SI RELE .... eu unul imi acept ridicatul in picioare in fata clasei si sa fiu certat ..... e usor sa-l certi pe un impiedicat ca mine ca ciorile mele nu fac una sau alta ca ale tale si tu nu imi dai un sfat !!!! SI TOT O DATA ....SFATURILE DIN GRESELILE LOR ..., A VOASTRE ..... SA FIE SPUSE SI SA NU-I FIE RUSINE NIMANUI CA ARE PIERDERI , PADUCHI SI PE ALBINE SI IN CAPUL LUI ...MULTI ACESTE LUCRURI LE ASCUND IN FAVOAREA UNEI IMAGINI DE PROFESOR DOCENT INVENTATOR SI MASTERAT IN APICULTURA ..... SE POZEAZA NUMAI ELITA SI NUMAI BUTOAIELE PLINE ... Sa dea bine in fata natiunii !!!
Ma ia toate transpiratiile cand vad anumite lucruri ..de ce ne ascundem dupa umbra nucului si nu avem curajul de a recunoaste multe lucruri !
Sa-mi fie rusine ca am curajul sa spun ca '' NU TE CRED , VREAU SA VAD " sau altele .
nu in ultimul rand cum am spus mai sus ...puteti dragii mei admini sa ma banati , scoateti ...ce vreti voi ...dar asta e parerea mea !!! Atentie NU MAM REFERIT LA NIMENI ANUME si la General !!!! Asta ne diferentiaza de alte natii si alte tehnici si practici de apicultura ......SUNTEM ROMANI !!!!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde viorel08 » 15 Feb 2016, 16:55

italianu scrie:
viorel08 scrie:Da dar intrerupe unele discutii interesante si nici nu ma intereseaza apicultura din italia care se desfasoara la alte temperaturi de iernare fata de RO.Asa ca nu cred ca are prea multe de spus, sunt de parere ca ar trebui sa-si savureze berea linistit sa nu deranjeze.

Viorel,io fac schimb cu iarna de la noi(din Ro). Sa nu crezi ca daca nu zboara albina 2-3 luni e rau! Aici a zburat toata iarna,cu pierderile de rigoare! La noi stau inchise,in ghem si nu ai pierderile de aici! Atit ca primavara pleaca putin mai devreme,acum am in roiuri puiet cit palma pe 2-3 rame!

Nu am zis nimic, doar ca ne sau ma intereseaza strict clima noastra sau mai aspra ca sa fiu pregatit pentru greutatile ce le pot intampina in astfel de situatii, clima Italiana,la iernat nu am cum sa am in RO, deci cu aia Italiana ma descurc daca vine, mie mie frica de aia siberiana.
viorel08

Mesajde Augustin78 » 15 Feb 2016, 18:48

duma scrie::lol: :lol: ....atat pot spune la discutiile de mai sus ....
Buturuga mica rastoarna carul mare !!!!! ....... cu riscul de excludere din forum si de unde vreti voi ..... atat timp cat MARII stupari nu o mai dau de gard si tin numai pentru ei ATENTIE ...ESECURILE ....si nu ni le spun si noua sa stim sa nu le facem si noi ..... sa nu ne mai critice si sa ne huiduie ...atata timp cat MARII PROFESORI .....vin si ne spun din tainele lor ...ATENTIE ...BUNE SI RELE .... eu unul imi acept ridicatul in picioare in fata clasei si sa fiu certat ..... e usor sa-l certi pe un impiedicat ca mine ca ciorile mele nu fac una sau alta ca ale tale si tu nu imi dai un sfat !!!! SI TOT O DATA ....SFATURILE DIN GRESELILE LOR ..., A VOASTRE ..... SA FIE SPUSE SI SA NU-I FIE RUSINE NIMANUI CA ARE PIERDERI , PADUCHI SI PE ALBINE SI IN CAPUL LUI ...MULTI ACESTE LUCRURI LE ASCUND IN FAVOAREA UNEI IMAGINI DE PROFESOR DOCENT INVENTATOR SI MASTERAT IN APICULTURA ..... SE POZEAZA NUMAI ELITA SI NUMAI BUTOAIELE PLINE ... Sa dea bine in fata natiunii !!!
Ma ia toate transpiratiile cand vad anumite lucruri ..de ce ne ascundem dupa umbra nucului si nu avem curajul de a recunoaste multe lucruri !
Sa-mi fie rusine ca am curajul sa spun ca '' NU TE CRED , VREAU SA VAD " sau altele .
nu in ultimul rand cum am spus mai sus ...puteti dragii mei admini sa ma banati , scoateti ...ce vreti voi ...dar asta e parerea mea !!! Atentie NU MAM REFERIT LA NIMENI ANUME si la General !!!! Asta ne diferentiaza de alte natii si alte tehnici si practici de apicultura ......SUNTEM ROMANI !!!!

Duma,ai dreptate....noi..pinguinii incercam sa invatam,dar asa zisi profesori nu vorca noi sa stim mai multe despre a evolua....daca noi evoluam....ei nu mai pot fi considerati "profesori" aici a se citi stupari cu experienta,cu multi ani in spate....care noi"incepatorii" avem de invatat multe....dar nu se vrea.

Daca ei au descoperit noi metode prin multii ani de experienta ar trebui sa fie mandri ca pot vorbi/invata pe altii din experienta lor.

RESPECT! pt cei ce vorbesc si se apleaca si asupra celor fara experienta.

Numai bine.

ps: Dane, nu te lasa influentat....noi..pinguinii mergem mai departe cu live-urile tale cu invitatii tai,altii mai buni alti mai putin....dar care vor sa vorbeasca din experienta lor si sa invatam de la ei...ceea ce vor sa spuna/invete.
Augustin78

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?