Shrek scrie:Politistul "scriitor" a avut la dispozitie calea legala si anume, de a face plangere penala fata de superiori pentru trafic de influenta ori purtare abuziva ori instigare la abuz in serviciu! De ce nu a facut-o, este optiunea lui! Dar nu pot sa nu ma gandesc cum, cu ceva ani in urma la "rutiera" se ajungea greu si numai daca aveai cunostinte la Ierusalim! Trebuia sa pice careva in abatere sa ii ia altul locul! Si de aici incepe cercul vicios care nu se mai inchide! Probabil, finalul acestei povesti, va fi de genul, inspectorul sef se pensioneaa la cerere, rutieristul este mutat la rutiera pe drumurile agricole, cartea va fi reeditata ca urmare a cererii uriase si tot asa! Dar facebok-ul se organizeaza la manifestari de strada pro garcea, respectarea legalitatii bla, bla, cand de fapt este o publicitate mascata la o carte din care profita editura si bineinteles, garcea!
Te rog frumos...pai cand eram eu agheist.....nentii nu aveau habar de asa ceva.Era greu ...tare greu.Agheul.Asa ca a picat in Jijia la trecere.Cred ca a fost recuperat ....dar ...il folosesc invers.ghitacusman scrie:.........vai steaua noastra,...dupa revolutie ,..prin Germania ,....in trafic ,la departare vad pe unu ..cu agheul .....dupa ce trec constat ca era camera de luat vederi. La noi abia a inceput sa-si faca aparitia ( in dotarea celor care o foloseau atunci era o necesitate ...), asa ca exista o explicatie
(intresu poarta fesu ). In Turcia , in Istambul ...furnicar de masini si pietoni ,.....intelegere intre soferi si pietoni ,....la noi
Shrek scrie:La care targ? Daca nu este departe de mlastina mea, vin! Poate inveti sa colorezi! Si sa spui poezii! Stii ca despre noi barbatii, se spune ca nu imbatranim niciodata! Dam in mintea copiilor!
PS. Vazand inversunarea cu care scrii , atat dumneata cat si colegul a_costi, am vrut sa stiu daca face-ti parte din sindicatul lui.......godina?
Aurel1959 scrie:Nicaieri in lumea asta nu exista Politie fara control politc.Cine crede asta se inseala amarnic.Totul e numai la nivel declarativ, iar interventiile se fac mult mai subtil si nu la nivel de contraventie.Asa cred eu.
Shrek scrie:.....
1. Daca te uiti in fundalul imaginilor din timpul stirilor despre Godina, vei vedea o fotografie a cartii pusa de curand in vanzare! Inclusiv " protestul de solidaritate" are in afis cartea! Deci din punctul meu de vedere este reclama si nu este deloc intamplatoare!.......
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori