Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 19 Feb 2016, 08:30

Shrek scrie:Vrei sa zici "vremea lui Dejeu? Nu stiu cat de mult a influentat politicul munca politistului, ori cat o influenteaza acum! Cine a vrut sa isi faca meseria si-a facut-o cu sau fara influente! Problema sistemului este alta! Dispar profesionistii si nu reusesc sa se formeze noi generatii de politisti profesionisti! Faptul ca un primar il cheama pe seful politiei si il intreaba de ce nu prind politistii hotii ori talharii nu este amestec in treaba lor! Iar daca pe tine ori pe sotia ta ii da amenda rutieristul, ca a depasit viteza, desi inaintea ta au fost date avertismente la toti muzicantii ori ospatarii nu cred ca iti pica bine! Dar nah, mai comentam si noi!

Vreau sa zic Dejeu, Blaga, Branconaj. Astia au fost cei mai rai, dar .....hai ca am discutat prea mult pe subiectul asta. Si in plus am senzatia ca ai priceput (IN SFARSIT!!!!!) ce am vrut sa spun.
csaa

Mesajde cristian bh » 19 Feb 2016, 10:24

csaa scrie: am senzatia ca ai priceput (IN SFARSIT!!!!!) ce am vrut sa spun.

Cred ca in sfarsit l-ai inteles si tu pe el. ce tot spunea! :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Aurel1959 » 19 Feb 2016, 11:15

Donbazil scrie:Salut!

Aurele, ai dreptate asta-i treaba lor, au avut o suspiciune si l-au verificat - dar...Politistii de la granita franco-belgiana n-au facut nici o verificare desi se stia de atentat si chear li s-a parut suspect unul din ocupantii masinii...
E o chestie si cat de implicat e omul...Cat de je m'en fous se manifesta...Parerea mea! :idea:

Sanatate!

Donbazil, cu implicarea ai dreptate.Se pot spune multe pro si contra.
Sanatate!
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde peterneamt » 19 Feb 2016, 14:57

peterneamt

Mesajde csaa » 19 Feb 2016, 17:19

cristian bh scrie:Cred ca in sfarsit l-ai inteles si tu pe el. ce tot spunea! :D

Ma, eu l-am inteles, dar nu prea avea legatura cu ce ”reclamam” eu.
csaa

Mesajde Donbazil » 21 Feb 2016, 22:50

Salut!

"PS Acest articol nu este un advertorial, am ales în mod voluntar și gratuit să promovez această carte. Scriu acest PS pentru a preîntâmpina telefoane de pe la unele edituri care îmi mai fac propuneri să promovez cărți contra cost. Nu citesc decât ce îmi place și, dacă o carte chiar mi-a plăcut, în niciun caz nu voi cere bani ca să scriu un articol despre ea. Cărțile ne fac “mai deștepți în cap”, indiferent că sunt de economie, de istorie, sau sunt despre viața unui polițist. Moise Guran/biziday.ro"
http://www.comisarul.ro/articol/recoman ... 06065.html

Sanatate!
Donbazil

Mesajde Shrek » 22 Feb 2016, 00:55

Cu alte cuvinte, io nu sunt urat! Sunt un tip frumos, destept si ma imbrac elegant chiar daca in poza se vede clar ca am capul mic, urechile mari si ma strange laibaru'! Culoarea verde vine de la........, urzici, dar io nu mananc si nici nu vand astfel de produse! Aviz celor care produc (aduna) ori vand astfel de.... marfuri, ca io nu fac reclama la acestea ( gratis)!
Citind articolul lui Moise, am observat ca dupa ce l-a intepat binisor pe garcica scriitorul, in termeni eleganti dar directi, si-a intrat in ........"laba" si a scris un" cuvant inainte" la carte! Bineinteles ca nu a luat bani pentru a face acest lucru! Nu....de la garcica! Dar recomanda cumpararea cartii si indica editura! Ce vrajeala........!
Shrek

Mesajde Shrek » 22 Feb 2016, 00:59

cristian bh scrie:
csaa scrie: am senzatia ca ai priceput (IN SFARSIT!!!!!) ce am vrut sa spun.

Cred ca in sfarsit l-ai inteles si tu pe el. ce tot spunea! :D

Uite vezi! De aici au plecat bancurile cu politisti/militeni! Unu' scrie, unu' citeste si inca unu' coordoneaza sau dicteaza! Sau ala o fi "tata lor"?
Shrek

Mesajde csaa » 22 Feb 2016, 23:10

SSSSSSSTTTT!!!! Da n-ai nimic de zis, fa ceva inedit pentru tine: Taci!
Te tooot iei de cartea aluia, macar ai citit-o? Sincer eu nu am citit-o si nu imi permit sa zic nimic despre. Nici ca e buna, nici ca e prosta. Habar n-am!
Tot sincer, nici nu ma intereseaza. Acum am alte preocupari literare, poate in vacanta o sa-i vina randul. Dupa ce o citesc iti fac un rezumat, dar pana atunci nu mai bate apa-n piua.
csaa

Mesajde Donbazil » 23 Feb 2016, 02:07

Salut!

In cultura populara a romanilor s-a fixat un stereotip " Gica-Contra"....Pe forum am avut - si poate mai exista , da nu l-am mai vazut, un personaj cu acest pseudo- nume....
Asa mi se pare ca ai cam inceput sa bagi batzul prin gard....
La toate subiectele ai un "carlig".....peste tot, - cam prea peste tot, - dai dovada ca esti "pe felie"....N-ai obosit?
Sincer nu tin minte ultima oara cand ai postat ceva....Doar reactii...La orice se posteaza, in orice domeniu, ai o reactie....De parc-ai lucra la "cenzura" :shock:

Sa fii sanatos! :cry:
Donbazil

Mesajde cristian bh » 23 Feb 2016, 09:59

Unde s-a mai pomenit ca militieni, politisti,..sa fie cenzurati taman in ograda lor? :shock:
Shrek-ule,.....fii mai ingaduitor ! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Shrek » 23 Feb 2016, 14:11

............
Ce-ti pasa tie, chip de lut
Dac-oi fi eu sau altul?

Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece,
Ci eu in lumea mea ma simt
Nemuritor si rece.

M. Eminescu
Luceafarul
Cam asta este viziunea mea despre opera lu' garcea! Restul este maculatura!
Si asta pentru a fi ingaduitor, cum m-a rugat BH!
Shrek

Mesajde Donbazil » 23 Feb 2016, 21:44

Alut!

Dragul meu Shrek, cred ca nu te-am necajit prea tare....Asa am simtit io ca ar trebui sa reactionez....Scuza-ma daca nu m-am ridicat la nivelul asteptarilor tale....deh!....Ce sa-i faci?....Mentalitate de militzian batran.....
Sanatate!

P.S. Acuma - care aveti chef, - fiindca tot e vorba pe-aici de politie, dati pe Digi TV ....Tocmai e in direct....Marian Godina.... :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde proapis13 » 23 Feb 2016, 21:56

Donbazile,sunt suparat pe banatenii matale...da rau de tot domle...
Ce avusarati frate cu oltenii mei de ii bagarati in spitalul de inimi la Timisoara...???
Auzi la ei,sa faca infract,nu alta cand le masura politistul viteza cu mitraliera fara teava... :lol:
Crezura ca este terorist...si cum se stiau cu dusmani...se intoarsera la el si il intrebara de vorba...
http://www.wowbiz.ro/noile-radare-tip-p ... 76337.html
https://www.youtube.com/watch?v=etHX9zbeLTE
https://www.youtube.com/watch?v=TkgiQcqpfm0
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde csaa » 23 Feb 2016, 22:25

Shrek scrie:............
Ce-ti pasa tie, chip de lut
Dac-oi fi eu sau altul?

Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece,
Ci eu in lumea mea ma simt
Nemuritor si rece.

M. Eminescu
Luceafarul
Cam asta este viziunea mea despre opera lu' garcea! Restul este maculatura!
Si asta pentru a fi ingaduitor, cum m-a rugat BH!

Hyperioane care esti tu!!!!! Vezi ca ......bai frate asa s-a nimerit, tu ai adus vorba.....prenumele meu este Catalin (viclean copil de casa.....). Ai grija unde pleci (la Demiurg, sau mai stiu eu...) si in grija cui o lasi pe Catalina!
csaa

Mesajde Donbazil » 23 Feb 2016, 22:26

Salut!

Niste prosti!

Auzi domnule, sa ceara olteanu de la politist ordinul de misiune....Un bou, influentat de alti tampiti care posteaza pe net tot felul de aberatii...Ca cica nu te poate opri decat daca...Da zii sa moara ma-ta!...Mai taceti din gura cu tampeniile....Daca e lege, apai e lege si nu-i dupa cum vrea fiecare "filosof"...Cand esti oprit de autoritati, apai te supui domnule, nu faci pe desteptu'... Aproape toate masinile au camere de filmare....Orice faci sau spui ramane consemnat si nimeni nu-si risca pierderea serviciului pentru tine....Sau o faci, dar atunci in loc sa scapi cu un avertisment platesti ...A crezut fraieru ca impresioneaza....A fost filmat si acum plateste....N-are cale de intors si nici nu poate spune ca a fost altfel decat se vede pe film....Cat despre fitilul cu " am crezut ca ne impusca" .... De-a dreptul *****....Ce masa are de spus cand a fost filmat dintr-o statie de autobuz, pe langa care a trecut cu "doar" 120 Km/ora....
Un bou ca toti boii, putin in simtire.....
Sunt sigur ca vesnicii "muscatori de c*r de politist" vor sari iar sa aduca ei "amendamente"....Da' cine-i baga in seama?... Daca vrem ca ceva sa se schimbe, trebuie sa o facem in primul rand cu noi....De la modul cum gandim si actionam....Aici e vorba de principii nu de persoane.....
Cand plecati cu masina din fata casei puneti-va centura de siguranta! :!:

Sanatate!
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE