Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Vanatoarea...cum o vedem!

Mesajde lucky5strike » 10 Feb 2016, 11:57

Cristian IONITA scrie:
lucky5strike scrie:Bai frate, stie careva sa-mi traduca si mie tabelul ala cu cerbul...

Sa inteleg ca pentru un biet animal se plateste 5000 euro?

adica .... ce e greu de ineles? .... suma de 5000 Euro iti pare mica sau mare?

Cand mergeam cu tata mare la salcam la stupi, rar se intampla sa nu fie pe dealuri cate un cerb si trei capre. Decat sa dau suma asta sa-l omor, mai degraba il cumpar si-l trimit la Retezat.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 11 Feb 2016, 22:40

Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Donbazil » 28 Feb 2016, 22:08

Salut!

"Inchiderea la mistret" 14 febr. Iersnic...Concluziile la un ceaun preparat de Coman...
Fişiere ataşate
Iersnic 14 februarie 2016.jpg
Ultima oară modificat de Donbazil pe 28 Feb 2016, 22:10, modificat 1 dată în total.
Donbazil

Mesajde lucky5strike » 28 Feb 2016, 22:10

Sanatate, sa-ti priasca, Donbazil! 8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Donbazil » 28 Feb 2016, 22:12

Salut!

Ieri, cam pe vremea asta......Balul vanatorilor!...La Manastiur - Pensiunea ARTEMIS.
Fişiere ataşate
Balul vanatorilor 2016.jpg
Donbazil

Mesajde Shrek » 28 Feb 2016, 22:38

Uico Vasile! Da vaz' ca traiesti foarte sanatos! Toata lumea se cinsteste cu paharul numai matale cu .......carafa!
Shrek

Mesajde lucky5strike » 28 Feb 2016, 22:56

Nu arata rau carafa... nea Vasile stie sa-si faca viata frumoasa. Eu unul il felicit! :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Donbazil » 01 Mar 2016, 01:00

Salut!

Pai au fost vanatorii si pescarii cu sotiile. Cativa au venit si cu copii. Cam 13o de locuri ocupate la mese...Muzica.....meseriasa!...Distractie ca lumea....De beut, fiecare ce si cat a putut....Unii cu paharul, altii cu "carafa"....Ai mai "domnosi" au adus "la pachet" cate-o zama de plosnitza... :lol: :lol: :lol:
..." Cu ocazia închiderii sezonului de vânătoare 2015-2016, Asociaţia de Vânătoare şi Pescuit “ARTEMIS” Mănăştiur vă invită sa luaţi parte la BALUL VÂNĂTORLOR în data de 27.02.2016, ora 19.00. Evenimentul va avea loc la restaurantul ARTEMIS din localitatea Mănăştiur, nr. 155, jud. Timiş.
La bal sunt invitaţi să participe şi cei care nu sunt vânători.
Atmosfera va fi întreţinută de îndrăgiţii solişti OVIDIU PAS şi ELENA LUCACI împreună cu formaţia.
MENIU
1.Sărăţele
2.APERITIV:
-Chifteluţe vânătoreşti
-Salam vânătoresc
-Floricele de cabanos
--Fleică vânătorească
-Crochete de peste
-Duet de şuncă cu caşcaval
-Bărcuţă de ardei cu liptauer
-Brânză telemea
-Roşie umpluta cu salata de vinete
-Măsline
-Castravete
3. Supă de fazan
4. Mâncare vânătorească de mistreţ cu ciuperci
Garnitură – Mămăliguţă
Salată asortată
Pâine
5. Desert
6. Băuturi:
- Ţuică de casă 100 ml /pers.
-Lichior 50 ml/pers.
- Bere Becks
-Sucuri din gama Pepsi
-Apă minerală/plată
-Cafea espresso"...
Fişiere ataşate
orchestra.jpg
Donbazil

Mesajde Shrek » 01 Mar 2016, 17:02

Fain meniul! La beutura mai scartar, auzi 100 ml de persoana! Da deh, daca mergi la chef cu supervizerul......!
Da tot imi staruie in minte o intrebare. Voi, vanatorii, spuneti fazan la pasarea aia care zboara prin lanurile de cucuruz ori la al' d'asculta povestile vanatoresti? Intreb si io?!
Shrek

Mesajde Donbazil » 02 Mar 2016, 00:01

Salut!

Mai Shrek, nu fii "fazan"!.... :lol:
Nu mai baga strambe ca n-ai cui!.... (Eu am cuie de toate dimensiunile c-am fost tamplar pe vremuri)... :shock: :o

Uite, ca sa-ti demonstrez ca noi vanatorii suntem niste tipi deosebiti, iti pun o poza ramasa de la un unchi de-al meu, vanator....Ei!...Ce zici?.... Pai, ori suntem vanatori, ori nu mai suntem!..... :lol:
Fişiere ataşate
Vanatoreasca.jpg
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 02 Mar 2016, 00:24

Ori unchiul lui matale era oarece rusnac, ori matale esti spion sovietic, ca uite... poza asta este prezentata de verisori dumitale, aici http://forum.guns.ru/forum_light_message/4/1359040.html :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Shrek » 02 Mar 2016, 00:28

Iar mi-am uitat zartele la lucru! Da' ce-i ala, porc? I s-a scurtat coada si i s-au lungit urechile! Bah, da' ce mici sunt vanatorii aia.......!
Shrek

Mesajde Shrek » 11 Mar 2016, 15:09

Tinand cont ca acum sunt la moda petitiile "online", pentru protejarea vanatului in fata actiunii"marsave " a vanatorilor profesionisti, tragatori de elita si nu tragatori......pe nas, propun elaborarea unei legi a vanatorii in care sa fie stabilite urmatoarele reguli:
1. Vantorul si iepurele, sa se intreaca pe pista de atletism, la 100 m garduri! Cine trece primul linia de sosire, il va manca pe celalat!
2. Porcul vanator si porcul mistret se vor intrece .....in cantar! Cel care este mai usor, il va manca pe cel mai greu pentru a echilibra balanta!
3. Vanatorul incornorat si cerbul lopatar, se vor......lua in coarne! Cel caruia ii cad primul coarnele va pierde lupta si......va merge la duel!
4. Vanatorul fazan si fazanul de campie se vor intrece in ......pana! Cel care are ......pana mai lunga, il va jumuli pe celalalt!
5. Vanatorul ursu.....z si ursu....l brun se vor intrece in .....lungimea labelor! Care are laba mai mare, ii va pune pielea in bat a celuilalt!
..........
Aici propun a se adauga si alte reguli, stabilite in urma dezbaterilor publice.....
O semnam cu totii si o dam anonima.........!
Cu stima, Shrek!
Shrek

Mesajde Donbazil » 11 Mar 2016, 20:54

Salut!

Doamne feri si pazeste!....
Astfel de oameni sunt formatori de opinie.....
Bai mare!...."Buba-capu' ".....

Citat dintr-un clasic in viata : Sti tu, noi apicultorii suntem considerati cum ca am avea un defect stricat la bibilica, hai sa nu schimbam impresia. Angellily.... :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
Sa-i taiem putza....jpg
Sa-i taiem putza....jpg (6.61 KiB) Vizualizat de 8510 ori
Donbazil

Mesajde Donbazil » 12 Mar 2016, 00:26

Salut!

"Amicul familiei" 1881 - Bucuresti:
Ultimul alineat - despre parada vanatorilor....
Fişiere ataşate
Parada.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 13 Mar 2016, 00:02

Salut!

Pe langa faptul ca esti total dezinformat ( in film este vorba de "combaterea" porcilor domestici salbaticiti, care fac mari pagube in fermele americanilor si cum acolo este o tara "democrata" fac ce vrea muschiu' lor pe tarlaua lor si-i doare-n c*r de parerile unor fatzarnici ) - esti si de o rea vointa la limita patologicului....Parca ai fi fost vaccinat cu ser "Cristian Ionita"... :idea: :!: :cry: :idea: Ai grija ca se pare ca vaccinurile lasa urme....
Domnul sa te lumineze si sa-ti dea doar ganduri bune.... :idea:

Sanatate!
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE